marimag 07.03.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Kasia, dzwoń do męża ! Żartowałam oczywiście....To, że nie da się w sieci to też nie problem. Ważne, ze se postrzela.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 07.03.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aniu jak bym mogla sie z M skontaktowac to bys juz miala nazwe do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 07.03.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aniu ,mam nadzieję ,że noc będziesz miała spokojną i temperatura u córy nie będzie tak wysoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 08.03.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 No wiesz myślę, że na świecie są jeszcze jakieś miejsca poza podwórkiem swoim i sąsiada. Trzeba tylko tego psa zabrać na spacer, to naprawdę pomaga:) Mojemu nie pomaga:( Rano zawsze wypuszczałam na łąkę - owszem załatwił się, ale wracał zakleszczony, raz nawet z urwaną poduszką u łapy i dopiero była jazda przez 2 tygodnie miałam kalekę w skarpecie z opatrunkami które ciągle zrywał ja zakładałam od nowa, antybiotyk, kontrole u weta... Oczywiście na podwórku i tak zawsze jakiegoś klocka zostawił Chodziłam do lasu - to samo, co w lesie to w lesie ale jako dobry gospodarz do domu też przyniósł.... I zawsze wracaliśmy z kleszczami boże czy u was też tyle tego świństwa???? Wiecie że już SĄ!!!!! Już jednego znalazłam! marimag napisz jak dzieciaki! trzymaj się ciepło, pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam się i padam na pysk. Spałam w nogach łóżka z obiema panienkami bo żadna nie chciała opuścic drugiej. Co za franca ( ta choroba) ! Co 3 godziny 39 stopni. Jak tu obniżać jak nie można tak często podawać syropu przeciwgorączkowego ???!!! Miałam jeden czopek ale średnio pomógł. Drzemałam i przez sen sprawdzałam jej czoło. Latałam moczyć ręcznik bo po pół godzinie był suchy. O 4.30. przeniosłam ją do naszego łóżka i z ręką na jej czole, podrzemałam chwilę bo o 5 przyszła radosna Ola . W łóżku o szerokości 140 było nas już 4 z czego jedna nie mała mamusia Gdy Ola przysnęła, zaniosłam ją do jej łóżka i wysikałam Michała. Obudziła się Julka, że pić jej się chce. Napoiłam, odesłałam do łóżka. Wracam do męża i Zuzi a Ci rozwaleni na całym łóżku....a Ja ? Zaczęłam przesuwać towarzystwo co by wepchnąć się w środek i być bliżej Zuzi. O 6.30 Zuzka stwierdziła, że stęskniła się za Julką i poszła do ich łóżka...za chwile przyszedł Michał. Mąż miał chyba już dość "gości" i wstał na papierosa. Ja padłam ! Teraz on się wpychał bo brak miejsca. O 7 pobudka bo Julke do szkoły trzeba wyszykować...udawałam, że nie słyszę, żeby choć pól godziny pospać. Mąż robił kanapki, picie no ale musiałam zwlec się z wyra żeby wystroić damę.....Teraz żłopię kawę, oczy mam jak baset a tu dopiero 9 !!!!! Miłego dnia dziewczynki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 08.03.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam się i padam na pysk. Spałam w nogach łóżka z obiema panienkami bo żadna nie chciała opuścic drugiej. Co za franca ( ta choroba) ! Co 3 godziny 39 stopni. Jak tu obniżać jak nie można tak często podawać syropu przeciwgorączkowego ???!!! Miałam jeden czopek ale średnio pomógł. Drzemałam i przez sen sprawdzałam jej czoło. Latałam moczyć ręcznik bo po pół godzinie był suchy. O 4.30. przeniosłam ją do naszego łóżka i z ręką na jej czole, podrzemałam chwilę bo o 5 przyszła radosna Ola . W łóżku o szerokości 140 było nas już 4 z czego jedna nie mała mamusia Gdy Ola przysnęła, zaniosłam ją do jej łóżka i wysikałam Michała. Obudziła się Julka, że pić jej się chce. Napoiłam, odesłałam do łóżka. Wracam do męża i Zuzi a Ci rozwaleni na całym łóżku....a Ja ? Zaczęłam przesuwać towarzystwo co by wepchnąć się w środek i być bliżej Zuzi. O 6.30 Zuzka stwierdziła, że stęskniła się za Julką i poszła do ich łóżka...za chwile przyszedł Michał. Mąż miał chyba już dość "gości" i wstał na papierosa. Ja padłam ! Teraz on się wpychał bo brak miejsca. O 7 pobudka bo Julke do szkoły trzeba wyszykować...udawałam, że nie słyszę, żeby choć pól godziny pospać. Mąż robił kanapki, picie no ale musiałam zwlec się z wyra żeby wystroić damę.....Teraz żłopię kawę, oczy mam jak baset a tu dopiero 9 !!!!! Miłego dnia dziewczynki .... To miałaś konkretną noc! Mam nadzieję, że temperatura już spadła. Miłego Dnia dla nas Wszystkich Pięknych i Mądrych i jakże Silnych Kobiet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 08.03.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Mojemu nie pomaga:( Rano zawsze wypuszczałam na łąkę - owszem załatwił się, ale wracał zakleszczony, raz nawet z urwaną poduszką u łapy i dopiero była jazda przez 2 tygodnie miałam kalekę w skarpecie z opatrunkami które ciągle zrywał ja zakładałam od nowa, antybiotyk, kontrole u weta... Oczywiście na podwórku i tak zawsze jakiegoś klocka zostawił Chodziłam do lasu - to samo, co w lesie to w lesie ale jako dobry gospodarz do domu też przyniósł.... I zawsze wracaliśmy z kleszczami boże czy u was też tyle tego świństwa???? Wiecie że już SĄ!!!!! Już jednego znalazłam! marimag napisz jak dzieciaki! trzymaj się ciepło, pozdrawiam:hug: Kurcze to zaczynam się niepokoić, ale nadzieja umiera ostatnia;). Mój jakoś ( tfu, tfu) do tej pory daje radę. Jak idziemy do teściów albo do moich rodziców na działkę to wie, że nie może i jakoś się powstrzymuje. Zawsze staram się go obserwować żeby w razie potrzeby od razu wyprowadzić. Na szczęście moje bydlę wstydliwe i musi mieć naprawdę porządne knieje żeby się załatwić. Co do kleszczy to od dwóch lat mam wrażenie, że jest ich coraz więcej. Nawet ze spaceru po osiedlu potrafimy wrócić z kleszczem. W tym roku na szczęście jeszcze nie było (tfu, tfu)-dobrze, że przypominasz ku pamięci muszę zakupić obroże -polecam bayera Kiltix ( dosyć droga ale jedyna naprawdę skuteczna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 No to żeś Kasiu dała mi do myślenia Pięknych i Mądrych i jakże Silnych Kobiet Do której grupy się zaliczyć ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.03.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ania duzoooooooo zdrowka Wam zycze trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 08.03.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Mój jeszcze młody to głupi mam nadzieję, że kiedyś się "naumie" załatwiać jak należyTak na marginesie mam 2 psy (właściwie suki hehe), ale drugi to "nie-piesek" malutki kieszonkowy, nie sprawia żadnych problemów Z obrożami mam problem jednak, bo jak są dwa psy to ciągle się tarmoszą a podobno nie można tego do pyska brać.Nie wspomnę, że ten duży temu małemu już 3 zwykłe obroże "załatwił" więc taka na insekty kompletnie odpada - tak pogryzie i starga:mad:Stosuję krople, ale dziady i tak się wkręcają. Na szczęście do tej pory nie zachorowała żadna, a po kilkanaście kleszczy sezonowo mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 08.03.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 No to żeś Kasiu dała mi do myślenia Do której grupy się zaliczyć ???????? Myślę że do wszystkich:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Myślę że do wszystkich:-) Wazelina ! Ale się dzis koleżanka rozgadała W tym tempie, w dwa lata do setki dojdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dziewczynki Kochane Miejmy nadzieję.... http://i.pinger.pl/pgr497/7db73b8a000c71654d75ee5a/dzien_kobiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 08.03.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ale popatrz na jakie g...nianie tematy gadam! Normalnie jak nienormalna;) Dzieci lepiej? Czy bez zmian? Dalej gorączka wysoka? Ja przedwczoraj szczepiłam młodsze - 1,5 godziny w przychodni spędziłam.Histeria, namyślanie się....Jakoś poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 i już tradycyjnie..... http://bi.gazeta.pl/im/9/7635/z7635949N.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Pelasiu, jak lubisz i czujesz się ekspertem w tej dziedzinie to kto Ci zabroni ? Ja ? Na pewno nie !!! Gówniany temat ale zawsze jakiś nie ? :lol2::lol2::lol2: PS. Ja nie szczepię, na nic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 08.03.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Uśmiałam się, że jestem ekspertem w gównianej dziedzinie:-) Ja tylko obowiązkowe szczepienia robię.Wyrodna matka jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ania duzoooooooo zdrowka Wam zycze trzymaj sie Dzięki Kasiula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Uśmiałam się, że jestem ekspertem w gównianej dziedzinie:-) Ja tylko obowiązkowe szczepienia robię. Wyrodna matka jestem.... To jaka ze mnie matka ? Patologia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ale popatrz na jakie g...nianie tematy gadam! Normalnie jak nienormalna;) Dzieci lepiej? Czy bez zmian? Dalej gorączka wysoka? Ja przedwczoraj szczepiłam młodsze - 1,5 godziny w przychodni spędziłam. Histeria, namyślanie się.... Jakoś poszło Zuzie cały czas trzyma gorączka. Teraz Ją telepie i ma 38,5. Ola kaszel i gile, piekne zielone - odcień oliwka, Michał gile - odcień oliwka i earl grey. Nawet gile mamy z palety farb flugera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts