Niuniaaa 24.06.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 miałam na myśli że trzecie dziecko jeszcze jest plemnikiem u męża ale jeszcze troszkę i kijaneczka zamieni się w mój pęczniejący brzuniek a potem w różowiutkiego drącego się okruszka hahahaha to Ci po mężu "pojechałam" hahahahaha w takim razie życzę owocnych starań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 24.06.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 marimag - my byśmy już dawno lecieli z robotą, bo kasę mamy jeszcze odłożoną na część rzeczy ale mój tato - nasz budowniczy nie ma teraz czasu, bo ma sezon truskawkowy, który znacznie się wydłużył (jest plantatorem truskawek)... a my czekamy i czekamy w nieskończoność. Ehhh irytujące jest takie czekanie i marnowanie czasu ale cóż się poradzi?? ;/ trzeba mieć dużo cierpliwości...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2014 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 A może jak macie trochę kasy to by zacząć już coś robić z jakąs ekipą ? Tatus dołączy jak skończy z truskawami. Dużo ich ma ? Bo wiesz.......przetwarzam to i owo. Dobra meta nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 24.06.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Mnie te białe łązienki tak nie za bardzo "leżą"... są wg mnie takie...zimne. Łazienka jak dla mnie ma być przytulna a biel kojarzy mi się z lodem. Generalnie niektóre z nich ciekawe rozwiązania posiadają, które zwracają uwagę a co do bieli - owszem, nie mówię "nie" ale w połączeniu z jakimś ciepłym kolorem Migotka, super kominek. Generalnie nie lubię kominków (takich radycyjnych) ale Twój jest naprawdę śwetny:) A teraz pytanko do posiadających rolety zewnętrzne, najleipiej nadstawne: czy nad oknem w miejscu gdzie jest roleta tworzy się mostek i czuć chłód????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 24.06.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 MArimag, właśnie na robociźnie mamy oszczędzić... ;/ dlatego czekamy. Na ekipę od dachu i instalacji wywalimy kasę...ale jak robić dach nie mając ścian? zaczęliśmy już robić coś innego na działce z tego wszystkiego ale urzędasy nas wstrzymały ;/ Truskawek ma sporo, codziennie ok. pół tony sprzedaje;) w ubiegłych latach były 3 tygodnie i koniec a w tym roku już 5 tydzień i końca nie widzać. Dla rodziców to dobrze, bo kasę mają z tego a dla nas to cenny czas. Jednak tato obiecał, że wbrew wszystkiemu w ten piątek zaczyna pracę u nas... szkoda mi go, bo narobiony jest po sezonie ale mówi, że czuje się na siłach, by ruszyć u nas... także trzymać kciuki za pogodę no i poza tym mąż mój urlop zaczyna pojutrze, więc we dwoje mam nadzieję, że szybko polecą z robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.06.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 hahahaha to Ci po mężu "pojechałam" hahahahaha w takim razie życzę owocnych starań dzięki marimag - my byśmy już dawno lecieli z robotą, bo kasę mamy jeszcze odłożoną na część rzeczy ale mój tato - nasz budowniczy nie ma teraz czasu, bo ma sezon truskawkowy, który znacznie się wydłużył (jest plantatorem truskawek)... a my czekamy i czekamy w nieskończoność. Ehhh irytujące jest takie czekanie i marnowanie czasu ale cóż się poradzi?? ;/ trzeba mieć dużo cierpliwości...;/ u nas to samo... by zaoszczędzić na robociźnie robimy sami... w czasie wolnym od pracy, w czasie urlopu... idzie baaaaaaaardzo powoli no ale jak się jest sknerą jak my to byle nie zapłacić nikomu trzeba zęby zacisnąć i cierpliwie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 24.06.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Przypomina mi się ubiegły rok, gdy chcieliśmy ściągnąć humus pod budowę. I mieliśmy już koparkę umówioną a tu nagle jak dzień przed zaczęło padać, kopara przyjechała i zatonęła. Lało potem jeszcze dwa tygodnie i chyba dopiero po miesiącu ruszyliśmy:) takiego mamy pecha do pogody... potem jak robili wykopy pod fundament to ponad 30 stopni było... upały niesamowite... ciekawe jakiego figla spłata teraz pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2014 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 PÓŁ TONY ??????????????????????? :jawdrop: Kto to kura zbiera ? No chyba nie tatuńciu... Matko, zaśnie Wam na tej budowie..bidulek Umówmy się dziewczynki, że to nie sknerustwo tylko...szeroko rozumiana przedsiębiorczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Przypomina mi się ubiegły rok, gdy chcieliśmy ściągnąć humus pod budowę. I mieliśmy już koparkę umówioną a tu nagle jak dzień przed zaczęło padać, kopara przyjechała i zatonęła. Lało potem jeszcze dwa tygodnie i chyba dopiero po miesiącu ruszyliśmy:) takiego mamy pecha do pogody... potem jak robili wykopy pod fundament to ponad 30 stopni było... upały niesamowite... ciekawe jakiego figla spłata teraz pogoda? A teraz przejdzie El Ninjo, i postawi Wam ściany z tego co znajdzie na swojej drodze Żartuje oczywiście.... Ma byc pieknie i słonecznie już od tego piatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 24.06.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 dzięki u nas to samo... by zaoszczędzić na robociźnie robimy sami... w czasie wolnym od pracy, w czasie urlopu... idzie baaaaaaaardzo powoli no ale jak się jest sknerą jak my to byle nie zapłacić nikomu trzeba zęby zacisnąć i cierpliwie czekać no tak... ale nie zgodzę się ze sknerą do końca:) bardziej chodzi o oszczędności ze względu na ograniczenia w budżecie. I tą radochę, gdy robi się coś samemu:) Super sprawa. I człowiek masę rzeczy się uczy i wyobraźnię rozwija:) Mówisz, że powoli idzie? Hmmm tego się boję, bom u teściów będę mieszkać... mój małżonek dużo ma wolnego w pracy, ojjjj sporooooo także to nas pociesza... gorzej jak mi go zabiorą na poligon jak w zeszłym roku...i sama z tym bajzlem zostanę:/ Karolinko a na jakim Wy jesteście etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 24.06.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 PÓŁ TONY ??????????????????????? :jawdrop: Kto to kura zbiera ? No chyba nie tatuńciu... Matko, zaśnie Wam na tej budowie..bidulek Umówmy się dziewczynki, że to nie sknerustwo tylko...szeroko rozumiana przedsiębiorczość a no średnio pół tony, raz mniej, raz więcej:) ludzie zbierają i moja mamuśka, gdy jest na urlopie. Tato też czasami. Hahaha ja bym tego nie nazwała szeroko rozumianą przedsiebiorczością ta przedsiębiorczość to raczej załatwienie ekip i zgranie ich sama nie wiem jak to "skąpstwo" inaczej nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2014 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Poligon ? AAAAAA.. To zupełnie inna sprawa. Zawsze możesz liczyc na rekompensatę w postaci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2014 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Hahahaha.. A czy trzeba to jakos nazywać ? Każdy orze jak może Wypaliłam dziś już 2 paczki fajków. Nerwuje sie jak jasna cholera. :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 24.06.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 A teraz przejdzie El Ninjo, i postawi Wam ściany z tego co znajdzie na swojej drodze Żartuje oczywiście.... Ma byc pieknie i słonecznie już od tego piatku Ej, nie wywołuj wilka z lasu:) u nas huragany popularne ostatnimi laty yyy ja to miałam wizję, by samej rozpakować te pustaki co już stoją na budowie i ścianę od drogi sobie postawić bez zaprawy co by mój ojciec się zdziwił, gdy przyjedzie hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 24.06.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 marimag, a co Ty taka zdenerwowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 24.06.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 hahahahah dobra ta pieśń hahahahahahah gdzieś Ty to wynalazła!? hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2014 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Cicho sza... Licho nie spi. Powiem ale potem. A piosenkę znam z Big Zbig Show. Oglądałaś ? Kapitalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 24.06.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 eeeeee u mnie to sknerstwo jak nic nie dam zarobić fachowcom by potem móc wydać 6stów na pojemniki do kuchni oszalałam!!!! i teraz zero na koncie to się nazywa ograniczony budżet ale fakt - nie ma to jak samemu coś zrobić - jest ta satysfakcja jak choler* my właśnie dłubiemy płytki... już 2gi miesiąc łazienka no ale tak to jest jak samemu... wrrrrrr dłubie i długie ojciec... ja już bym 5 razy zrobiła to co on w tym czasie, taki jest flamega ale oddech, oddech... luzzzzzzzzzzzzzzz... jeszcze trochę... jeszcze trochę... JUŻ MNIEJ NIŻ WIĘCEJ i na swoje w końcu :yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 24.06.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Cicho sza... Licho nie spi. Powiem ale potem. A piosenkę znam z Big Zbig Show. Oglądałaś ? Kapitalne eeee ja ciekawska jestem i doczekać się nie mogę. Mogę podejrzewać w jakim temacie się denerwujesz:)ale nie drążę, by nie zapeszyć Nie znam Big Zbig... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 24.06.2014 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 eeeeee u mnie to sknerstwo jak nic nie dam zarobić fachowcom by potem móc wydać 6stów na pojemniki do kuchni oszalałam!!!! i teraz zero na koncie to się nazywa ograniczony budżet ale fakt - nie ma to jak samemu coś zrobić - jest ta satysfakcja jak choler* my właśnie dłubiemy płytki... już 2gi miesiąc łazienka no ale tak to jest jak samemu... wrrrrrr dłubie i długie ojciec... ja już bym 5 razy zrobiła to co on w tym czasie, taki jest flamega ale oddech, oddech... luzzzzzzzzzzzzzzz... jeszcze trochę... jeszcze trochę... JUŻ MNIEJ NIŻ WIĘCEJ i na swoje w końcu :yes::yes::yes: Eeeeee no super! To Wy już na finiszu! Wszystko sami robiliście? dach, instalki, okna sami wstawialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts