marimag 25.06.2014 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 No nie.Najpierw o mieszkanie, które usiłuję sprzedać.Miałam kupców.Niby strasznie zdeklarowani.Wczoraj otrzymałam telefon pełen nadziei, a dziś....rezygnacja.Co ciekawe do wczoraj, mieszkanie spełniało wszystkie kryteria, a dziś jest za małe.Osiwieję zanim sprzedam, a dom to pewnie kupie dopiero wnukom.Psia mać !Chyba zacznę chlać bo na trzeźwo nie idzie tego wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 25.06.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 No widzisz a byłam pewna że na coś polujesz. Pewnie myśleli że zejdziesz z ceny byle tylko kupili. Długo już próbujesz je sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 A no może i racja:) oddam truskawki za maliny:) Pestka, wchodzisz w układ? Mogę Ci jesienią albo wiosną podesłać krzaki malin (czytaj karpy z korzeniami). Mam w planie wykopaliska i odnawianie, bo coś widzę, że już im pora. Zaowocują w tym samym roku po posadzeniu. Trzeba im tylko dać dobrej ziemi – kompostowa, albo przekompostowany obornik wymieszany z rodzimą. Ja moim własny kompost co roku na wiosnę podsypuję. Truskawek mam 80 krzaczków, ale to co dojrzewa zjadamy na bieżąco. Na przetwory kupuję Dziewczyny, zobaczcie jakie fajne DIY zrobiła ta laska w swojej pralni: http://www.meandmydiy.com/2012/11/laundry-room-makeover.html I DIY lamp słoikowych: http://fitandcrafty.com/?p=67 Piękne są. To się dołożę z podobnymi i butelkowymi. Butelki mam nazbierane na zrobienie lampionów do ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Mari, na Miedzianej róg Złotej jest sklep z artykułami metalowymi. Drugi był kiedyś na Stalowej, ale tam dawno nie byłam, więc nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 25.06.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Żebym potrafiła w to jeszcze wierzyć Czeka czeka Nie dym jak smok i nie pij kobieto, bo masz gromadkę dzieci do wychowania, a potem wspierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 25.06.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 [...] Piękne są. To się dołożę z podobnymi i butelkowymi. Butelki mam nazbierane na zrobienie lampionów do ogrodu. [ATTACH=CONFIG]267313[/ATTACH] Nie wpadła bym na to że to słoiki. Wygląda jak wcale nie tania lampa. Od dziś bacznie się przyglądam słoikom i butelkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 25.06.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Cena koło 2000 http://blog.madebygirl.com/images2/IMG_0551a.jpg DIY: http://madebygirl.blogspot.com/2010/09/my-finished-diy-pendant-light-via-made.html brazek, który pokazałam to DIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 To może jeszcze koło od roweru A to firma Vessel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 25.06.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Cena koło 2000 http://blog.madebygirl.com/images2/IMG_0551a.jpg DIY: http://madebygirl.blogspot.com/2010/09/my-finished-diy-pendant-light-via-made.html brazek, który pokazałam to DIY Taką wiem jak zrobić i nawet planuję wykonać. Edit: Te pękate od Pestki piękne. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Nic tylko wino pić i... lampy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 25.06.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Od dziś kupuję wino i nie tylko nie ze względu na zawartość a na opakowanie. Już mam wizję na lampę do wiatrołapu. Ech muszę iść spać bo jutro z rańca do teściów jedziemy. Życzcie mi powodzenia i zdrowia psychicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.06.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Co jest takiego nie tak z teściami, że większość z nas doskonale wie co czuje Doriko Nie pocieszę Cię, Doriko, ale jest znacznie gorzej, gdy już masz do czynienia z teściami swojego dziecka. Póki sama się borykasz z problemem, to jakoś to można znieść. Jeśli dziecko wpada w najwspanialszą, wszystkowiedzącą rodzinkę swojego męża/żony... To jest tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.06.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kurde, pamiętajmy o takich rzeczach jak jesteśmy teściami - każdy miał problem ze swoimi, a później będąc "teściem/teściową" truje i się wcina Ktoś musi przerwać ten zamknięty krąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.06.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 To podziwiam:) kawał roboty odwaliliście! My niby tanim kosztem chcemy ale tak jak Wy nie damy rady chyba... instalacje ktoś musi nam pociągnąć, dach (ekipa już umówiona, koszt 9.000,00 zł). W sumie to murarka tylko za darmochę ;/ dzięki staramy się jak możemy - mąż po pracy tylko zjada obiad i jedzie na budowę i siedzi do 22-23 albo nawet nie przyjeżdża na obiad tylko od razu jedzie, to wtedy jak mogę to mu zawiozę i wtedy doglądam i sprzątam! tam sprzątanie/zamiatanie/śmieci wywalanie nie ma końca! Właśnie, przypomniało mi się. Ponawiam pytanie: czy któraś ma zamontowane w domu rolety nadstawne? Pytam tu, bo jak się na wątek o roletach wejdzie to każda myszka swój ogonek chwali. Dobre jest tylko i wyłącznie to, co ON zamontował. Także ciężko się odnieść do takich wypowiedzi... my nie mamy... chciałam najpierw bardzo - ale po namyśle sama nie wiem czemu chciałam... dla bajeru? planuję żaluzje wewnętrzne i roletki A ja po prostu lubię sobie dłubać, szyć itp. w pralni mam uszykowane nawet miejsce na 2 biurka - mój pierdolnik jakoś jak sama coś zrobię to ma dla mnie większe znaczenie ... ja też lubię mam u siebie do dyspozycji 200metrów caaaaaaaaaaaaały strych na mój "warsztat" buahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2014 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Mari, na Miedzianej róg Złotej jest sklep z artykułami metalowymi. Drugi był kiedyś na Stalowej, ale tam dawno nie byłam, więc nie wiem. Kasiu, zwróciłaś uwagę, jak bardzo adekwatne są nazwy ulic do branży o której mówimy ? Już znalazłam miejsca gdzie chromują. Ale nadal brak mi tych cycków. Szlag mnie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.06.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 A pewnie, tam w okolicy jest jeszcze Srebrna i oczywiście Żelazna. Ciekawe, czy to może z powodu zakładów, które tu z dawien dawna były - Norblin (platery), Mennica... Chcę adres do chromowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Hejka... Adres chromowania ?Pełno tego.Nie spisałam konkretnego adresu.Jest nawet instruktaż, jak chromowac w warunkach domowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.06.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Siłownia odwalona A na potreningową nagrodę kupiłam "Świat kuchni i łazienek" i "Cztery Kąty". Nawet fajne - tylko skąd oni te ceny biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2014 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Na siłkę biegasz ? Podziwiam Ceny jak zwykle z kosmosu Jeśli chodzi o gazety to Ja kupuje na kg i stale walaja sie po domu: 4 katy ( ze względu na adresy), moje mieszkanie ( adresy), m jak mieszkanie (adresy), weranda, weranda country, Elle decoration, świat kominków, czasem ogrodowe, dobre wnętrze i różne zagramaniczne co to nic nie rozumiem ale łobrazki pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.06.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 No mam akcję "wakacyjną" Przed wyjazdem Rok nieużywany karnet został otrzepany z kurzu Elle decoration też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts