marimag 26.06.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ooooo A kiedy i gdzie jedziesz ? Pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.06.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 O tam nie ma czym - Hel Na deski Już niedługo (dwa tygodnie) - a tłuszczu na d... nie ubywa :mad:Jak ja będę w piance wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2014 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Kuźwa, My tez planujemy na Hel Ale Hel Hel czy na cyplu ale jakies Chałupy na ten przykład ? Na deski w sensie skaczesz na falach czy na deski miejscowego teatru ? Olej piankę. Zdejmij lub nie zakładaj i machnij sie na czarno. Tylko suwaka nie zapomnij dokleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.06.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Hel cypel i fale Choć dobra artystka jestem, to teartalne deski mnie nie pociągają Bez pianki zimno Brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.06.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Wiesz, pianką się obcisnę, to może się efekt wizualny z deka poprawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ale cypel w którym miejscu ? W zeszłym roku bylismy na Helu Helu. Bosko. Tak nam sie spodobało, że postanowilismy wyjechac tez w tym roku. Co prawda, zwiedzalismy głownie przychodnie i 3 razy szpital, ale i tak było warto. Na dziś sie pożegnam. Oczki zamykajsja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Wiesz, pianką się obcisnę, to może się efekt wizualny z deka poprawi... Jest ryzyko, że oczy wyjda na wierzch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 26.06.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ale cypel w którym miejscu ? W zeszłym roku bylismy na Helu Helu. Bosko. Tak nam sie spodobało, że postanowilismy wyjechac tez w tym roku. Co prawda, zwiedzalismy głownie przychodnie i 3 razy szpital, ale i tak było warto. Na dziś sie pożegnam. Oczki zamykajsja. A dokładnie w Jastarni Jest ryzyko, że oczy wyjda na wierzch Jest ryzyko, jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 27.06.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 marimag czytam od wczoraj wieczorem twój dziennik... doszłam do 110 strony.. jednego jestem pewna powinnaś pisaćmasz taki charyzmatyczny styl az chce się jechać dalej mimo późnej pory ( przez Twój dziennik dziś spałam tylko 4h i zaraz lece na działkę plewic;p)ale jeszcze troche doczytam;p co do rodzinki - popieprzona sprawa, trudno mi się nawet odnaleźć w tym i coś napisać.. ja bym uciekała od nich gdzie pieprz rośnie, ale wiem, że tak poprostu nie można i sie nie daale cały czas myślę, że potrzebujesz czegoś "swojego" i ten blog to super sprawa, czytając Ciebie miałam odczucie, że jesteś mi trochę znajoma (tez z tych co jak coś wkurza to nie ma bata a wkurza często;p)masz w sobie tyle ciepła, oddałaś się cała swoim dzieciakom to wielki skarb, mają najlepszą mamę pod słońcem:) trzymam za Ciebie kciuki i pewnie będę dalej poczytywać,przepraszam, jeśli z czymś posunełam sie za daleko;p miłego dnia, spadam bo juz M krzyczy ze ile można czekać;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 27.06.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 przez Twój dziennik dziś spałam tylko 4h i zaraz lece na działkę plewic;p hahahahhaha, skąd ja to znam o, Jastarnia Mamy tam wakacyjną bazę wypadową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.06.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 hahahahhaha, skąd ja to znam o, Jastarnia Mamy tam wakacyjną bazę wypadową My z reguły staramy się wyjechać tam, gdzie ciepło do urzygu i można się swobodnie kąpać w morzu... Ale tym razem mam tylko 5 dni urlopu, więc wszystko inne odpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Hej laski... Źle się czuję, ale musiałam tu zajrzeć Chciałam przywitać nową "upiorną" koleżankę. Tak na marginesie co to za dziwaczny nick ? Widzę, że koleżanka ma opracowane do perfekcji, wkradanie się w łaski szefa Wróżę szybką i niesamowita karierę :lol2: Bardzo mi przykro, że przeze mnie zarwałaś noc i na wpół przytomna poleciałas pielić. Jak mogę Ci to zrekompensować ? Nie pozwalasz sobie za dużo. Jestem otwarta...może czasem zbyt i dlatego dostaję po dupie. Nie straciłam jednak wiary w ludzi. Cały czas, wierzę w człowieka i mam nadzieję, że nadejdzie taki czas, gdy trafię na "swoich" ludzi. Często jestem upominana przez niektóre znajome, że za bardzo lecę z frontem do klienta, że za bardzo się odkrywam... Wiem ! Mają rację, ale kurde inaczej nie umiem. Zachęcam i zapraszam Cię koleżanko nie tylko do podczytywania, ale i do pisania tu z nami. Jastarnia.. Byłam, widziałam, drogo... A teraz uwaga ! Chciałam zakomunikować wszem i wobec, że zdałam do 5 klasy z średnią 8,6. :wave: Nalezy mi się ta falka. A co ?! Mam ogromną prośbe do wszystkich tu zagladających. POSZUKUJĘ SENSOWNEGO LOKUM NAD MORZEM !!!! Macie jakieś fajne mety, cos niedrogiego, urokliwego i nie nudnego ? Błagam polećcie coś. Zakochani w Helu, postanowilismy pojechać tam w tym roku. Nie dość, że wynajmowane poprzednio mieszkanie, jest już zarezerwowane to właściciele łaskawie podniesli cene i to naprawdę sporo. Może jakas dobra dusza się zlituje i pomoże biedakom ..... Ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.06.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Kurcze, my znaleźliśmy coś miesiąc temu i jakoś nawet tanio - a na pewno nie nieprzyzwoicie drogo Tylko nas tam kupa jedzie - i wynajmujemy całą chawirę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.06.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 :wave::wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2014 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 No My w sumie też. Zapomniałam napisać czego szukamy. 6 spań, kuchnia lub aneks kuchenny. Domek lub mieszkanie do wynajęcia. Żadne kwatery, żaden hotel czy pensjonat i boże uchowaj dom wypoczynkowy z epoki Gierka czyt. kloc na 1000 osób z obowiązkowa stołówką i szurniętym KO-wcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2014 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 A Ty z czego tak falujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.06.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ze średniej 8,6 kochana Nawet ja takiej nie miałam A byłam "złotym" dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Wymiatam ! Za jakie grzechy, przerabiam po raz kolejny i to w dublu tę cholerna podstawówkę A za chwile kolejny dwa razy. Ja pierdziu ! Za tyle lat nauki, powinni mi dac honori skałza, psia mać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 27.06.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Wystąpimy dla Ciebie o profesurę z podstawówki a co? nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2014 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ty wiesz, że to jest pomysł ! W sumie spędzę w tym zakładzie 26 lat z czego jedna szóstka zdublowana. Kurna ! Tylko, żeby mnie nie wzieli za debila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts