Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się wieczorową porą, właśnie zeszłam z budowy i do miasta zjechałam. Dziecię padło po drodze, ja padam teraz. Ale dzielnie walczę przed lapsem z browarem, o którym marzyłam cały dzień... Wczoraj czytałam Was ale byłam tak padnięta, że mam tylko prześwity pamięci... jak Marimag chwalona była:) w ogóle Marimag - tulę mocno, przyjdzie głupi co to kupi jak mój tatko mówi :)

Witam się wieczorową porą, właśnie zeszłam z budowy i do miasta zjechałam. Dziecię padło po drodze, ja padam teraz. Ale dzielnie walczę przed lapsem z browarem, o którym marzyłam cały dzień... Wczoraj czytałam Was ale byłam tak padnięta, że mam tylko prześwity pamięci... jak Marimag chwalona była:) w ogóle Marimag - tulę mocno, przyjdzie głupi co to kupi jak mój tatko mówi :)

Hej babo budowlana :D

Oprócz tego żeś zmieszana z błotem (dobrze, że nie z cementem ;) ) to jak nastroje ?

Ten browarek to chyba tak na oblanie poczatków budujacego sie domu, co ? :)

Przyjdzie głupi...?

Czyli te tatusine truskawki to takie średnie, mówisz....;) :lol2::lol2::lol2:

Hej babo budowlana :D

Oprócz tego żeś zmieszana z błotem (dobrze, że nie z cementem ;) ) to jak nastroje ?

Ten browarek to chyba tak na oblanie poczatków budujacego sie domu, co ? :)

Przyjdzie głupi...?

Czyli te tatusine truskawki to takie średnie, mówisz....;) :lol2::lol2::lol2:

eeee to tylko powiedzenie hehehehe ale tato też często stosuje je do truskawek hahahaha mimo, że są Zaje...ste:) rowarek na odstresowanie... dziś u teściowej obiad gotowałam... to dla mnie nie do przejścia:( a za miesiąc niecały będę już tam mieszkała:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(i będę musiałą ciągle z jej kuchni korzystać. A to dla mnie koszmar... musiałam się zresetować:( a jak u Ciebie samopoczucie? mam nadzieję, że lepsze... gdzieś lisko mnie mieszkasz? może podeślę jakichś kupców? :D

Mi, no ta juz duzo lepsza i nawet ciekawa :)

Wywaliłabym to drewno bo nie lubie za bardzo, ale i kolor szafki fajowy, i płytki fajne.

Powoli zaczynasz czuć trola :lol2:

też mi się ts bardziej podoa od poprzednich...

a i miałam Cię sprostować co do udowy. To nie rozpoczęcie tylko wznowienie. A to różnica. Żebyś Ty wiedziała ile my w ubiegłym roku stresów przez nią przeszliśmy ehhhh to co pod ziemią też się liczy do budowy :D

Cześć!

Niunia nie przejmuj tak się tą kuchnią teściowej,niedługo już sezon na grzyby;)

Gratuluję pierwszych postępów budowlanych.

Anula nie pomogę w miejscówkach na helu,nigdy tam nie byłam.

Ja wyjeżdżam w czwartek w nocy,jeszcze nigdy nie jechałam na wczasy w takim stresie ,zostały 4 dni i 1500 spraw do zamknięcia:sick:

W wiadomej sprawie:nie ci to inni.Nadejdzie ten dzień,zobaczysz.

No mieszkam blisko Ciebie...

W sumie bliżej niż dalej czytaj Warszawa.

A co z ta kuchnią teściowej jest nie tak ?

Chodzi o jedzenie czy pomieszczenie?

Jesli tylko pomieszczenie nie lezy to mały problem.

Kupujesz boksera i po miesiącu mozna urzadzac od nowa.

Jesli chodzi o żarcie to Biondzia dobrze gada.

Niedługo sezon grzybowy :lol2:

Nastrój mam taki se.

Wyc mi się chce, wnerwia mnie ten zastój.

Stoję w starterach z kula u nogi.

Znowu wakacje co w sprzedazy jest okresem martwym.

Po wakacjach znowu zastój bo golce po wakacjach no i dzieciaki trzeba szykować, potem jesień, pochmurno i deszczowo - ludziom nie chce się nosa z chałupy wystawiać no i zima - święta.

Czuję, że nie sprzedam go w tym roku :( :( :( :(

Biondzia a co Ci nagle tyle spraw sie nagromadziło ?

Mi chodzi o mety nad całym naszym morzem.

Nie tylko Hel :)

Marimag, pomyśl inaczej...że masz co sprzedać! Np. taka ja musi się zadłużać na milion lat świetlnych żey mieć cokolwiek a Ty coś masz! A kupiec przyjdzie! Pomyśl czy może nie jesteś za słabo rozreklamowana... a może cena jest zbyt duża. Jeśli nieraz zależy na sprzedaży to można zejść trochę z ceny...popytaj się znajomych, niech oni Was rozreklamują. Nie martw się - nadejdzie ten szczęśliwy dzień.