mi_mała 29.06.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Podoba mi się to, że mają złote końcówki Te końcówki są standardowe - to już na google sprawdziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2014 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 A klosze w zadowalających kształtach też znalazłas ? Mi tez sie podoba, że są złote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 29.06.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 No właśnie znalazłam na all Za małą kasę jestem w stanie zrobić naprawdę fajną lampę - ale chyba nie z tymi końcówkami - te się pod klosze po bliższym przyjrzeniu nie nadają Ale już wymyśliłam, ze zwykłe, takie co mi się podobają, obkleję płatkami miedzi albo złota Kiepski to jednak kierunek - jako pierwszą rzecz do domu kupić sznury do lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2014 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ten kierunek wcale nie jest zły.Zawsze się programuje wnetrza pod coś.A to obraz czaderski, a to meble po babci, a to widok za oknem.Moga być i kable, jak ktos ma taką fantazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 29.06.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Tylko te kable najmniej podniosłe z listy, którą wymieniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2014 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 A w dupie z podniosłością Koncepcja sie liczy Witam mocno wieczorowa porą. W związku z 13 rocznica ślubu, zaprosiłam mojego małzonka na romantic kolację do naszej ulubionej restaurancji. Troszku się zeszło... Dopiero niedawno dojechaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 29.06.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 UUU.... To się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.06.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Działo się, to dopiero po kolacji. Wiesz, że mamy puste mieszkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.06.2014 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nastrój mam taki se. Wyc mi się chce, wnerwia mnie ten zastój. Stoję w starterach z kula u nogi. Znowu wakacje co w sprzedazy jest okresem martwym. Po wakacjach znowu zastój bo golce po wakacjach no i dzieciaki trzeba szykować, potem jesień, pochmurno i deszczowo - ludziom nie chce się nosa z chałupy wystawiać no i zima - święta. Czuję, że nie sprzedam go w tym roku :( :( Masakra. Ciebie trzeba mocno naprostować. Zacznij myśleć pozytywnie, nie wykreujesz pozytywnej przyszłości myśląc jedynie o porażkach. Myśl, że nie ma złego okresu na sprzedaż mieszkania, bo jak ktoś szuka, to chce znaleźć. Kasę mogą mieć z banku a tym wszystko jedno czy to lipiec czy październik... A ludzie po wakacjach chcą kupić nowe, by na święta uszykować Myśl pozytywnie, ja Ciebie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 30.06.2014 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No to super Madzia ! I co dalej ? Jaki kierunek wybrał ? Co z niego ma być ? Staś od zawsze chce być informatykiem, idzie na informatykę na politechnikę. I nawet ma szansę się dostać Aniu gratuluję rocznicy i świętowania (u nas w sierpniu 19 rocznica) Buziaki dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2014 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Oj Andzia...staram się, ale za długo juz to trwa Poza tym, mam wyjątkowe szczęście to idiotów. Chyba cała szurnieta sól tej ziemi, przychodzi na zwiedzanie mojego mieszkania. Teraz też czekam na decyzje jednych takich, ale czuję, ze nic z tego nie wyjdzie bo jako alternatywę mieli cos co i Ja sama chętnie bym przytuliła. Gdzie jest moja dyzurna czarownica ? MEJUŚ !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2014 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Megi, no to super. Trzymam kciuki, żeby przyjeli młodego i modlę się za nich jak go nie przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.06.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Masakra. Ciebie trzeba mocno naprostować. Zacznij myśleć pozytywnie, nie wykreujesz pozytywnej przyszłości myśląc jedynie o porażkach. Myśl, że nie ma złego okresu na sprzedaż mieszkania, bo jak ktoś szuka, to chce znaleźć. Kasę mogą mieć z banku a tym wszystko jedno czy to lipiec czy październik... A ludzie po wakacjach chcą kupić nowe, by na święta uszykować Myśl pozytywnie, ja Ciebie proszę. No właśnie kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 30.06.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witam się po urlopowo. Wyjątkowo dobrze zniosłam wizytę u teściów i nawet bez uspakajaczy się obyło. Podczytywałam troszkę ale i tak ciężko nadrobić bo jak zawsze natłukłyście tych stronek. Jeżeli cena nie jest zbytnio wygórowana to na pewno znajdzie się chętny na mieszkanie. Niestety kupców nie podeślę bo nikogo z wawy nie znam. Staś od zawsze chce być informatykiem, idzie na informatykę na politechnikę. I nawet ma szansę się dostać [...] To bardzo dobry wybór, tylko jeszcze odpowiednią specjalność wybrać i praca i to dobrze płatna gwarantowana. W tej chwili chyba najlepiej mają programiści Java. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.06.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 To bardzo dobry wybór, tylko jeszcze odpowiednią specjalność wybrać i praca i to dobrze płatna gwarantowana. W tej chwili chyba najlepiej mają programiści Java. Praca programisty to taka informatyczna fabryka Najlepiej zawsze mają administratorzy albo architekci infry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.06.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Staś od zawsze chce być informatykiem, idzie na informatykę na politechnikę. I nawet ma szansę się dostać ... no to trzymam kciuki by się dostał i spełniał swe marzenia:) no i by był dobry w tym co robi!! bo to najważniejsze ... To bardzo dobry wybór, tylko jeszcze odpowiednią specjalność wybrać i praca i to dobrze płatna gwarantowana. W tej chwili chyba najlepiej mają programiści Java. no niepowiedziałabym że taka gwarantowana robota... informatyków jest na pęczki i wielu bez roboty, albo robią coś innego... trzeba być naprawdę bardzo dobrym w tym by mieć robotę z przysłowiowym palcem w d* wiadomo - dobra (ta na którą jest popyt) specjalizacja i być miszczem w niej + wiadomo przydadzą się plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 30.06.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nie wiem czy na pęczki. Nie zauważyłam jakoś. Praca jest ale niestety tylko w dużych miastach i dla specjalistów a nie informatyków od wszystkiego, dlatego wspomniałam o specjalizacji. Szczególnie programiści są poszukiwani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2014 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hej laski Ale sie tu poważnie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Dogorywam i ta pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.06.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Rany, ja tez. Nie mam sily wejsc na pietro. Zaleglam na kanapie po obiadokolacji. Kurcze niedawno wrocilam do domu zmeczona, zziebnieta przemoczona - w krotkim rekawku, klapkach i krotkich spodenkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts