Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie znalazłam na all ;) Za małą kasę jestem w stanie zrobić naprawdę fajną lampę - ale chyba nie z tymi końcówkami - te się pod klosze po bliższym przyjrzeniu nie nadają :(

Ale już wymyśliłam, ze zwykłe, takie co mi się podobają, obkleję płatkami miedzi albo złota :)

Kiepski to jednak kierunek - jako pierwszą rzecz do domu kupić sznury do lamp :)

A w dupie z podniosłością :D

Koncepcja sie liczy :yes:

Witam mocno wieczorowa porą.

W związku z 13 rocznica ślubu, zaprosiłam mojego małzonka na romantic kolację do naszej ulubionej restaurancji.

Troszku się zeszło...

Dopiero niedawno dojechaliśmy.

Nastrój mam taki se.

Wyc mi się chce, wnerwia mnie ten zastój.

Stoję w starterach z kula u nogi.

Znowu wakacje co w sprzedazy jest okresem martwym.

Po wakacjach znowu zastój bo golce po wakacjach no i dzieciaki trzeba szykować, potem jesień, pochmurno i deszczowo - ludziom nie chce się nosa z chałupy wystawiać no i zima - święta.

Czuję, że nie sprzedam go w tym roku :( :( :( :(

Masakra. Ciebie trzeba mocno naprostować. Zacznij myśleć pozytywnie, nie wykreujesz pozytywnej przyszłości myśląc jedynie o porażkach.

Myśl, że nie ma złego okresu na sprzedaż mieszkania, bo jak ktoś szuka, to chce znaleźć. Kasę mogą mieć z banku a tym wszystko jedno czy to lipiec czy październik... A ludzie po wakacjach chcą kupić nowe, by na święta uszykować :) Myśl pozytywnie, ja Ciebie proszę.

Oj Andzia...staram się, ale za długo juz to trwa :(

Poza tym, mam wyjątkowe szczęście to idiotów.

Chyba cała szurnieta sól tej ziemi, przychodzi na zwiedzanie mojego mieszkania.

Teraz też czekam na decyzje jednych takich, ale czuję, ze nic z tego nie wyjdzie bo jako alternatywę mieli cos co i Ja sama chętnie bym przytuliła.

Gdzie jest moja dyzurna czarownica ?

MEJUŚ !!!!!

Masakra. Ciebie trzeba mocno naprostować. Zacznij myśleć pozytywnie, nie wykreujesz pozytywnej przyszłości myśląc jedynie o porażkach.

Myśl, że nie ma złego okresu na sprzedaż mieszkania, bo jak ktoś szuka, to chce znaleźć. Kasę mogą mieć z banku a tym wszystko jedno czy to lipiec czy październik... A ludzie po wakacjach chcą kupić nowe, by na święta uszykować :) Myśl pozytywnie, ja Ciebie proszę.

No właśnie kurde :)

Witam się po urlopowo. Wyjątkowo dobrze zniosłam wizytę u teściów i nawet bez uspakajaczy się obyło.

Podczytywałam troszkę ale i tak ciężko nadrobić bo jak zawsze natłukłyście tych stronek.

Jeżeli cena nie jest zbytnio wygórowana to na pewno znajdzie się chętny na mieszkanie. Niestety kupców nie podeślę bo nikogo z wawy nie znam.

Staś od zawsze chce być informatykiem, idzie na informatykę na politechnikę. I nawet ma szansę się dostać :lol:[...]

To bardzo dobry wybór, tylko jeszcze odpowiednią specjalność wybrać i praca i to dobrze płatna gwarantowana. W tej chwili chyba najlepiej mają programiści Java.

Staś od zawsze chce być informatykiem, idzie na informatykę na politechnikę. I nawet ma szansę się dostać :lol:

...

no to trzymam kciuki by się dostał i spełniał swe marzenia:)

no i by był dobry w tym co robi!! bo to najważniejsze

...

To bardzo dobry wybór, tylko jeszcze odpowiednią specjalność wybrać i praca i to dobrze płatna gwarantowana. W tej chwili chyba najlepiej mają programiści Java.

no niepowiedziałabym że taka gwarantowana robota... informatyków jest na pęczki i wielu bez roboty, albo robią coś innego...

trzeba być naprawdę bardzo dobrym w tym by mieć robotę z przysłowiowym palcem w d*

wiadomo - dobra (ta na którą jest popyt) specjalizacja i być miszczem w niej + wiadomo przydadzą się plecy ;)