Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to przynajmniej Ja nie zmokłam :)

A pogoda mi pasi.

Uwielbiam deszcz, ciemność, chmurki.

Większość dnia spędziłam w kuchni.

Ręce mnie bolą od siekania, zmywania i innych działań kulinarnych.

Nie chwaliłam się Was, ale wczoraj, strzeliło mnie w kręgosłupie ( tam gdzie miałam złamanie) i chodzę jak gęś wyścigowa.

Mam wrażenie, że dupa mi się zarzuca na plecy, nogami ledwo ciągnę, mam problemy z siadaniem bo kręgosłup mi się odkształca na wzór oparcia krzesła czy fotela.

Masakra !

Już dawno nie sprawiał mi żadnych problemów a tu nagle bach i po chłopie.

Praca programisty to taka informatyczna fabryka :)

Najlepiej zawsze mają administratorzy :) albo architekci infry :)

Tu się nie zgodzę ale to nie wątek informatyczny, poza tym dla mnie lepiej jak jest mniej informatyków więc nie powinnam zachwalać :p

Edit:

Czy Wy też nie dostajecie powiadomień z forum? Coś się spsuło...

No właśnie ja też nie dostaje no teraz dopiero dostałam i musiałam szukać gdzie ostatnio czytałam, bo skierowało mnie na ostatni post. Coś im się chrzani.

Edytowane przez Doriko

Tu się nie zgodzę ale to nie wątek informatyczny, poza tym dla mnie lepiej jak jest mniej informatyków więc nie powinnam zachwalać :p

Coś czuję, że mówimy o zawodzie informatyka w dwóch kontekstach - Ty o wysyceniu rynku na danym profilu i łatwości znalezienia pracy, ja zaś o aspekcie wynagrodzenia.

Zgoda - dev szybciej znajdzie pracę, rynek na gwałt szuka, szczególnie devów javowych w tym momencie. Co nie oznacza, że dobrze im płaci. Admin lub architekt - tu wysycenie jest większe, bo mniej osób o takich profilach jest poszukiwanych, wynagrodzenie jednak jest wyższe.

No właśnie ja też nie dostaje no teraz dopiero dostałam i musiałam szukać gdzie ostatnio czytałam, bo skierowało mnie na ostatni post. Coś im się chrzani.

Ja dostałam hurtem za dwa dni - była awaria :(

Hej :bye:

Mam dziś dzień świra.

Zmywałam gary i sie poryczałam.

Poszłam zapalić, żałośc mnie ogarnęła i łzy sama kapały na kolana.

Pojechałam na terapię z dzieciakami i siedziałam gapiąc się jak ten głupi, na strażaka Sama.

Pokazywałam ew.kupcom mieszkanie i juz ich znienawidziłam, że tylko przyłażą i nadzieję mi robią.

Cudowny wtorek....