pnna migotka 30.06.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 To raczej się ze strojem nie dopasowałaś do aury:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.06.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ha, ja też właśnie wróciłam - garnitur powędrował do pralki - upierdzieliłam się błotem po kolana Zmokłam i nic mi się nie chce. Na pochybel tej cholernej pogodzie. I mojej sklerozie - jutro muszę zabrać parasol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 No to przynajmniej Ja nie zmokłam A pogoda mi pasi. Uwielbiam deszcz, ciemność, chmurki. Większość dnia spędziłam w kuchni. Ręce mnie bolą od siekania, zmywania i innych działań kulinarnych. Nie chwaliłam się Was, ale wczoraj, strzeliło mnie w kręgosłupie ( tam gdzie miałam złamanie) i chodzę jak gęś wyścigowa. Mam wrażenie, że dupa mi się zarzuca na plecy, nogami ledwo ciągnę, mam problemy z siadaniem bo kręgosłup mi się odkształca na wzór oparcia krzesła czy fotela. Masakra ! Już dawno nie sprawiał mi żadnych problemów a tu nagle bach i po chłopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.06.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Mój G. też dziś czuje swój połamany kręgosłup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.06.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Czy Wy też nie dostajecie powiadomień z forum? Coś się spsuło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ja nie mam ustawionych powiadomień więc dla mnie luzik. Teraz zażywam gimnastyki intelektualnej w kurniku. Jakby która reflektowała układanie literek to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.06.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Tak dawno mnie tu nie było, że NIGDY nie nadrobię.Mam tylko nadzieję, że wszystko ok Aniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2014 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Hej Yoka. Nie sądziłam, że tu jeszcze kiedykolwiek zajrzysz. Myślałam, że zrezygnowałaś ze znajomości. U mnie po staremu, niestety Co u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.06.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Zrezygnowałam? Nieeeeee, tylko czasu brak żeby wszystko oblecieć . U nas powolutku, młody rośnie, my się nie starzejemy . Trzymam kciuki za sprzedaż, już by się przydała! My dom sprzedajemy, bez ciśnienia ale jakby coby to byłoby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.06.2014 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Czemu sprzedajecie ? Za mały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Karramciu, pilnię Cię potrzebuję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.07.2014 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Praca programisty to taka informatyczna fabryka Najlepiej zawsze mają administratorzy albo architekci infry Tu się nie zgodzę ale to nie wątek informatyczny, poza tym dla mnie lepiej jak jest mniej informatyków więc nie powinnam zachwalać Edit: Czy Wy też nie dostajecie powiadomień z forum? Coś się spsuło... No właśnie ja też nie dostaje no teraz dopiero dostałam i musiałam szukać gdzie ostatnio czytałam, bo skierowało mnie na ostatni post. Coś im się chrzani. Edytowane 1 Lipca 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 01.07.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ja nie mam wcale powiadomień niezniosłabym jakby mi pocztę zawalało co chwilę mailami z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.07.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nie musi co chwila. Można ustawić powiadomienie raz dziennie czy nawet raz w tygodniu kto jak woli. Jak wrócę do pracy pewnie włączę sobie raz dziennie a na razie skoro "siedzę w domu z dzieckiem" to mogę zajrzeć częściej. Najwyżej obiad wykipi a dziecko zje ziemię z doniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.07.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Tu się nie zgodzę ale to nie wątek informatyczny, poza tym dla mnie lepiej jak jest mniej informatyków więc nie powinnam zachwalać Coś czuję, że mówimy o zawodzie informatyka w dwóch kontekstach - Ty o wysyceniu rynku na danym profilu i łatwości znalezienia pracy, ja zaś o aspekcie wynagrodzenia. Zgoda - dev szybciej znajdzie pracę, rynek na gwałt szuka, szczególnie devów javowych w tym momencie. Co nie oznacza, że dobrze im płaci. Admin lub architekt - tu wysycenie jest większe, bo mniej osób o takich profilach jest poszukiwanych, wynagrodzenie jednak jest wyższe. No właśnie ja też nie dostaje no teraz dopiero dostałam i musiałam szukać gdzie ostatnio czytałam, bo skierowało mnie na ostatni post. Coś im się chrzani. Ja dostałam hurtem za dwa dni - była awaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2014 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Hej Mam dziś dzień świra. Zmywałam gary i sie poryczałam. Poszłam zapalić, żałośc mnie ogarnęła i łzy sama kapały na kolana. Pojechałam na terapię z dzieciakami i siedziałam gapiąc się jak ten głupi, na strażaka Sama. Pokazywałam ew.kupcom mieszkanie i juz ich znienawidziłam, że tylko przyłażą i nadzieję mi robią. Cudowny wtorek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.07.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Mari, pozytywnie, myśl pozytywnie. Taka jedna nazywa to tutaj "zaklinaniem rzeczywistości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Prozak by mi nie pomógł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.07.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Laudanum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2014 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ...lub Pawulon ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts