mi_mała 01.07.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Widzisz, już idziemy w pozytywną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.07.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Chodzi oczywiście o pierwszy proponowany specyfik Drugi sobie odpuścimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2014 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Cały czas, beznadziejnie snuje plany dotyczące urządzenia.I teraz tak:Jak się uda kupic ten mój wymarzony dom to....Jak sie nie uda kupic domu tylko mieszkanie to... Pokazywałam Ci ten mój "zajebisty dom" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.07.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Obrazków nie pokazałaś Tylko opowiedziałaś... Poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Priva lepię. Bądź czujna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.07.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Jestem czujna jak ważka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.07.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Przeczytane, obejrzane, odpowiedziane Potencjał jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.07.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Patrz Mari, jaka fajna ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 01.07.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Priva lepię. Bądź czujna Przeczytałam "bądz czuła" Mnie też połamało 3 tygodnie temu... Ale powoli ma mi się ma na życie. Co gorsza ssak jeszcze nie odtawiony więc nawet niczym nie można się ratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2014 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Cudna Ja to najbardziej sie miłuję w takich cudakach... http://www.weheart.co.uk/upload-images/rough1.jpg http://patricefarameh.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/04/rough-luxe-design_05.jpg http://3.bp.blogspot.com/-0DoavsPkfM0/UK1Ue0JxesI/AAAAAAAAC8s/JI9M94ISZL0/s640/tumblr_lm2ko4Fd4E1qi5ncj.png http://decoratorsnotebook.files.wordpress.com/2011/10/ruby-house-fireplace.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.07.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Cały czas, beznadziejnie snuje plany dotyczące urządzenia. I teraz tak: Jak się uda kupic ten mój wymarzony dom to.... Jak sie nie uda kupic domu tylko mieszkanie to... Pokazywałam Ci ten mój "zajebisty dom" ? No ciekawa jestem tego twojego zaj... domu. Ale to masz na myśli tylko ten konkretny dom? Czy ogólnie jakiś dom albo jakieś mieszkanie? Ja jestem anty mieszkaniowa choć mieszkanie też ma jakieś tam zalety. Trzymam kciuki za sprzedaż mieszkania no i za wymarzony dom. Ja dostałam hurtem za dwa dni - była awaria No ja też i ciągle dostaje zaległe, już nieaktualne oczywiście bo dano przeczytane. Dość często im się to sypie. Do du.... to rozwiązali. Po awarii powinniśmy dostać jedno powiadomienie z linkiem do pierwszego nie przeczytanego posta i tyle. Coś czuję, że mówimy o zawodzie informatyka w dwóch kontekstach - Ty o wysyceniu rynku na danym profilu i łatwości znalezienia pracy, ja zaś o aspekcie wynagrodzenia. Zgoda - dev szybciej znajdzie pracę, rynek na gwałt szuka, szczególnie devów javowych w tym momencie. Co nie oznacza, że dobrze im płaci. Admin lub architekt - tu wysycenie jest większe, bo mniej osób o takich profilach jest poszukiwanych, wynagrodzenie jednak jest wyższe. Możliwe że to się nie pokrywa. Znani mi admini zarabiają mniej od znanych mi programistów i to programistów z najniższej półki, bo webowych. Ale nie znam ich wielu. Ja bidak jestem i dla mnie zarobki programistów są wysokie ale dla innych mogą nie być warte wstania z łóżka. Mąż ma takiego jednego w rodzinie co powiedział kiedyś że branie kredytu na dom się nie opłaca. Powiedział to do swojego kuzyna nauczyciela który się zadłużył tak gdzieś do 70 roku życia, na dom oczywiście. Ale ten ktoś zarabia coś około 300tyś miesięcznie. Dla niego miesięczne zarobki programisty to na kolację ze znajomymi może wystarczą. Ale nie każdy może być prezesem korporacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Migotko, ale chyba juz pora odstawiać małego, nie ?Do 18 będzie Cie wysysał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Doriko, tak !Mam już wybrany dom, tylko brak mi kupidła.Kolejna sprawa to czy ojciec pomoże.Może pomoże a może nie.On sam chyba do końca nie wie o co mu chodzi.Jesli sprzedam mieszkanie i ojciec pomoże to zrobie wszystko, żeby kupic ten dom.Jesli nie ( opcja najbardziej prawdopodobna), będę zmuszona kupić bardzo duże mieszkanie bezczynszowe pod wawą.Jasne teraz wszystko ?Proponuję Ci jednak, żebys spróbowała poczytać ten wątek.Duzo spraw Ci umkneło, a lektura da ci pewien obraz całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.07.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Oj, pobyłoby się prezesem... Choćby przez chwilę... Się rozmarzyłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.07.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Przeczytałam "bądz czuła" Mnie też połamało 3 tygodnie temu... Ale powoli ma mi się ma na życie. Co gorsza ssak jeszcze nie odtawiony więc nawet niczym nie można się ratować. Oj znam ten ból, ja właśnie odcycałam młodego ale prawie półtora roku ciągnął na szczęście w miarę się trzymałam i większe chorubska mnie omijały. Cudna Ja to najbardziej sie miłuję w takich cudakach... [...] A to ja już kumam dlaczego domek gotowy szukasz, pewnie z rynku wtórnego, czym więcej czasu upłynęło od ostatniego remontu tym lepiej Cudne te obdrapańce ale mieszkać to ja bym w takim klimacie nie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.07.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) [...] Jasne teraz wszystko ? Proponuję Ci jednak, żebys spróbowała poczytać ten wątek. Duzo spraw Ci umkneło, a lektura da ci pewien obraz całości. Dobra dobra już nic się nie pytam Jasne wszystko Tylko nie bij Usiłuję doczytać ale naklepałaś tu z koleżankami tyle że to dłuższa lektura. Ciągle klepiecie więc nawet teraźniejsze ciężko nadrobić a zeszłe to już zapomnij. Ale kiedyś nadrobię bo fajnie się czyta. Edit: Może powinnaś co jakieś 100 stron dawać podsumowanie. Takie jak w serialu "w poprzednim odcinku ......" Edytowane 1 Lipca 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2014 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 A Ja się tam czuję świetnie Jedyne co to fijoł na punkcie czystych podłóg ! Stale bym ze szczota ryżową latała bo bym miała wrażenie, ze podłogi sa brudne. A dom, PEWNIE ŻE z rynku wtórnego Pewnie, że stary Pewnie, ze do remontu I na pewno, nie przechodził żadnego sensownego remontu od nowości. ALE ! Nie jest ruiną. Jest w stanie idealnym. Potrzeba mu kogoś, kto go pokocha i otoczy troską, bo na dzień dzisiejszy jest pomnikiem: Bieruta, Gierka, Jaruzelskiego. Na szczęście Stalina juz tam chyba nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.07.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Hehe, dobrze że są amatorzy i takich bo wszyscy się budują i jeszcze troszkę to co starsze to tylko na wyburzenie bo każdy chce nowe nowe nowe. Tez myślałam o domku z duszą do remontu ale takie ceny sobie liczą że jak policzę z remontem to bym prawie dwa nowe postawiła. Ale ja niewtajemniczona byłam i myślałam że jak tyle piszą to tyle chcą a że ja targować się nie umiem to nawet o targowaniu nie myślałam. Niedawno znajomy mnie uświadomił że często cena zakupu jest niższa prawie o jedną trzecią od tej wystawionej w ogłoszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 01.07.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Dobra piękne, czarujące i mądre kobity... Spadam spać, padam na ryło Branoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts