mi_mała 02.07.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Pestka, nie przejmuj się, położyło się na żołądku i ulało - miało prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 A teraz to juz nie wiem o co chodzi.... Ja sie nie gniewam. Przecież to nie moja szarańcza. Mam własną ! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.07.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Wiem, że masz małe stadko ciut hałaśliwe Są goście i goście. Chyba po prostu 4 dni na wysokich obrotach mnie dobiło. Przejdzie mi za kilka dni. Udało mi się dziś zapleść kolejne 2 mb płotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nie zmieniaj tematu ! :lol2: Płotem mi tu oczy mydli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Kasiu, sorki, że tak Cie nekam, ale czy masz może gdzieś w swoich inspiracjach czarne bądź antracytowe okna ale z parapetami wewnętrznymi ? Rozmyslam sobie nad różnymi rzeczami...ot tak, zeby nie zwariować. Łazienki na razie odstawiam na bok. Najwyzej pójde na żywioł. Nic twórczego nie wymyslę, no chyba że mnie coś natchnie Dumam teraz nad święta trójcą czyli : okno- parapet - grzejnik. Grzejniki chciałabym żeberkowe ale jaki kolor jesli okna czarne ? Z czego parapety ? Tak sobie wymysliłam...piaskowiec lub wapień. Skoro z kamienia wewnatrz to z czego na zewnatrz ? Najchętniej to bym w ogóle z nich zrezygnowała. Nie lubie parapetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 02.07.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Oj takie stadko potrafi wykończyć, szczególnie kogoś kto do tego nie przywykł. Jak z moim M odwiedzałam koleżankę która ma dwóch synków to mój luby po pół godzinie wychodził z bólem głowy. Z reszta z niedzielnego obiadu u moich rodziców również. Teraz, od kiedy mamy swojego rozbójnika, taki harmider już go nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Miałam nic nie pisać, ale mnie troszke sprowokowałyście Jechalismy ostatnio z małzonkiem samochodem. Mąż mi zadał pytanie: kochanie, a co by było gdybys znowu była w ciąży ? Spodziewał się pewnie oburzenia, a Ja mu na to, że...bardzo chętnie. Że bardzo bym chciała, zeby nasz syn miał brata....że lubie być w ciąży byle z nim... Nie umiem opisac jego miny i reakcji. O mały włos, a bysmy wpadli na autobus bo zamiast gapic sie przed siebie, wpatrywał się na mnie z charakterystyczna dla debilizmu...inteligencją :lol2: No jaki problem ? - zapytałam. Mamy juz wprawę... W jeden samochód i tak sie nie mieścimy... Jedno więcej nie robi różnicy... Nie chciałbys potrzymac na rękach takiego malusiego, różowego bobasa ? NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 02.07.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 aa Mari mój nic opiorek upiorek to dziecięca wyobraźnia, tato założył mi meila jak miałam chyba z 10 lat i na szybko wymyśliłam nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 To ile Ty masz lat, dziecko drogie ? Jak Ja miałam 10 lat, to tv nie kazdy miał w chałupie. Piejo kury piejo...tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 02.07.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 O mamuniu ! :jawdrop::jawdrop: Toż juz dawno po dobranocce Dziecko Ty nasze malusie.... Chyba jesteś tu najmłodsza Idę walnąć lufę z rozpaczy....geriatrycznej :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.07.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Mii pokazałaś, to i mi pokaż ;p foch! ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 02.07.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 gieratrycznej... aż musiałam sprawdzić co to znaczy hahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Andzia, sorki Umknęło mi, juz sie poprawiam a Ty zabawiaj upiorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.07.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) OCH! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=268427&d=1404326604 prawdziwy marmur jednak wygląda rewelacyjnie... Mimo, iż nie lubię mazajów ale ten jest spokojnyhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=268429 Edytowane 2 Lipca 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Prawda ? Poszło. Poczekam na Twoja odpowiedź i zmykam spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 02.07.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) Aleś ty smarkata A to ja co rusz słyszę że w młodym wieku się dorobiłam domku. Edit: Ech czy tylko ja tak wolno piszę, zawsze jestem w tyle i nie w temacie Edytowane 2 Lipca 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Doriko, a Ty ile masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 02.07.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ech, no ja to już trójkę z przodu mam od jakiegoś czasu Wszystkim się tylko wydaje że ja taka smarkata przez tego mojego szkraba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2014 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Bez histerii !Ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts