pestka56 03.07.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Karolina też mi przysłała takie z painta. To kulawy program, ale od czego wyobraźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mari dziś znowu czytałam Twój dziennik tylko tak możnaby rzec z dupy bo od strony 600 którejś do 700 którejś;p Jak oglądałaś ten dom o kilku kondygnacjach dzielących tyko kilka stopni I tak się cały czas zastanawiam.. nie ma możliwości kupna jakieś nawet małego domu, ale domu? Wiem, że masz 4 dzieci, sama mam dwóch braci i jakoś się mieściłam w pokoju 8mkw a moi bracia na spółe mieli 14mkw. Wtedy ceny remontu i wszytskie mniejsze... byle tylko z dala od tatusia..bo on jakiś zaborczy i chorobliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.07.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Renault Espace mieści w jednym rzędzie 3 widziałam nawet dzisiaj - fotelik pełny, gondolka z maluszkiem i półfotelik (samo siedzonko) dla 5 latka. faktycznie może w ten by weszły, bo on dość szeroki... ale ja muszę mieć normalne pełne foteliki... poddupniki są niebezpieczne!!! nie chronią głowy dziecka w momencie zderzenia!! moje dzieci nigdy przenigdy nie będą w tym jeździły:no: tylko pełne foteliki z osłoną głowy Karolina też mi przysłała takie z painta. To kulawy program, ale od czego wyobraźnia chyba nie były takie najgorsze co widać było o co kaman ja tam wszystko w paincie czaruję - nawet pokój lasek ostatnio pokazywałam paintoski... pewnie że ma ograniczenia, bo trzeba doszukać się odpowiedniej fotki w necie... a to niezawsze się da ale jak mówi Kasia - wyobraźnia musi działać Edytowane 3 Lipca 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.07.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Hej piękne Mari, broda do góry - za chwilę będzie Twój - ten lub inny, w którym się zakochasz Kupiłam dziś sobie maskę do stóp w postaci złuszczających skarpetek... Brzmi nieźle - do momentu, kiedy nie otworzy się opakowania Te skarpetki to plastikowe worki z jakimiś kwasami - za duże żeby w nich siedzieć - trzeba na to założyć skarpety. Jak szłam do kuchni wywalić opakowanie o mały włos dwa razy nie wywinęłam orła - takie śliskie... Ciekawe, czy mi zwrócą za zęby, jak fiknę Łażę i szeleszczę, koty uciekają przede mną w panice Podobno po tym będę mieć piękne stopy Jakby jeszcze zmalały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Hej piękne Podobno po tym będę mieć piękne stopy Jakby jeszcze zmalały... hahaha też rozmiar 40? a mi mała lepiej ich nie zakładać przed ładną pogodą, skóra zaczyna się łuszczyć po 3-4dnich i wygląda podobno źle;p ... ale to chyba już za późno Edytowane 3 Lipca 2014 przez opiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.07.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 40/41 Takie stopiszcza No właśnie z łuszczeniem celuję na weekend I tak będę siedzieć i pracować, to się połuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 też mam taki malusi rozmiar bucika... a raczej kajaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Pestuś, ale wywaliłam to bo brzydko mi wyszło tzn. mało starannie. Jak mi odbije to zrobię od nowa i wtedy Ci wyślę. Upiorkowa babo, nie ma to jak czytanie od dupy strony. Wiadomo, że gdzies dzownia tylko kurna gdzie...i kto ? Dom miał byc i to nie jeden. Ten o którym piszesz, był rewelacyjny, no ale jak ktos debil i dzieli działkę, utrudniając tym samym życie współużytkownikom terenu to ma jak ma. Znalazłam ostatnio nowe ogłoszenie o sprzedazy tego domu i zatkało mnie totalnie. Nie mógł go sprzedac za 850 tysięcy to co zrobił ? No co ? Ano...podnióśł cenę na prawie milion. No debil ! Upiorku, pewnie że chce z dala od tatusia. Mało tego, od całej mojej chorej rodzinki. Marzyłam o mazurskiej wsi, ale mąż nie chce wyjeżdżać. Miałam tam upatrzonych kilka cudnych domów, siedlisk, gospodarstw. Tam, byłabym naprawdę szczęśliwa.... Karolino, ale te pełne foteliki są tylko do pewnego wieku i wzrostu. Chcesz te swoje 18 letnie pociechy, wciskac w foteliki ? Juz to widzę...hahahahahhahah Podejrzewam, że takie origami, może im bardziej zaszkodzić. Mi, a Ja myślałam, że Ty wszystko masz małe ... Mała Mi z wielka stopą ? A powiedz mi, czy widziałas takie obkurczające maseczki na dupę ? Biorę każda ilość ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ja do niedawna miałam 39, ale nogi rozleźli mi się od wilgoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ja do niedawna miałam 39, ale nogi rozleźli mi się od wilgoci. może moje też są takie duże od wilgoci.. dużej ilości wilgoci hahahah:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.07.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 To znasz ten ból... To jeden z moich największych kompleksów. Ale i tak nie potrafię sobie odmówić wygodnych balerinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 To znasz ten ból... To jeden z moich największych kompleksów. Ale i tak nie potrafię sobie odmówić wygodnych balerinek ja mam tylko takie..niestety mój M jest tego samego wzrostu co ja... a że mam 176 to jakoś mało szpilek w mojej kolekcji.. chyba jedne mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.07.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mi, a Ja myślałam, że Ty wszystko masz małe ... Mała Mi z wielka stopą ? A powiedz mi, czy widziałas takie obkurczające maseczki na dupę ? Biorę każda ilość ! No stopę mam dużą Mari, wierz mi, na doopę szukałąm, ale cholera nie produkują. Brałabym hurtowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.07.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ja mam tylko takie..niestety mój M jest tego samego wzrostu co ja... a że mam 176 to jakoś mało szpilek w mojej kolekcji.. chyba jedne mam O, to jeszcze większa niż ja jesteś, ja niecałe 172 Taka tyci A zapylam w 10 cm szpilach i mam to w dupie... Może dlatego mam wielką... Maaarrriiii - już wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 O, to jeszcze większa niż ja jesteś, ja niecałe 172 Taka tyci A zapylam w 10 cm szpilach i mam to w dupie... też się uczę w takich zapylać.. uczę się ale jakoś na co dzień te płaskie sandałki czy trampki wygrywają;p najgorzej na imprezach tańczonych.. krępuje mnie, że jestem wyższa od M taki mam defekt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dzieci drogie ! Czym Was karmili ? Toć Ja przy Was jak karzeł !!! Mam 165 cm wzrostu, bufet jak w Warsie, noga 40, opony i koła ratunkowe wszędzie gdzie sie da...no może na powiekach jeszcze nie. Idę się gdzieś utylizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 A co juz wiesz dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mari masz wzrost idealny na kobietę! a nie.. jakiś taki ... wyjadałąm dzieciom z talerza w przedszkolu podobno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.07.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dlaczego mam dużą dupę. Zbyt wiele tam odkładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.07.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mari masz wzrost idealny na kobietę! a nie.. jakiś taki ... wyjadałąm dzieciom z talerza w przedszkolu podobno ... Ja to nie wiem, moją rodzicielkę musisz pytać... Wzrost po tatusiu... Mamusia ma 165 w kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts