opiorek 03.07.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 tak na serio to u mnie wszyscy wielkoludy...ojciec 2m, bracie też, mama 1,7m a no i mój M 1,76;)jak kiedyś zostawił buty na tarasie to ojciec do mnie krzyczał " posprzątaj swoje buty z tarasu" hahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mari masz wzrost idealny na kobietę! a nie.. jakiś taki ... wyjadałąm dzieciom z talerza w przedszkolu podobno ... I pewnie za karę jesteś teraz szczupła... Ja nie wyżerałam nikomu i co teraz mam ? Ludek Michalin !!!! psia mać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dlaczego mam dużą dupę. Zbyt wiele tam odkładam :rotfl::rotfl: A to dlaczego Ja mam wielka dupe skoro to Ty odkładasz ? Ja sie tak nie bawię ! Odkładaj sobie co ? Rzadko kiedy mam coś w ..... Jednak zycie to ono niesprawiedliwe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 I pewnie za karę jesteś teraz szczupła... raczej z tych standardowych.. cycki tylko małe mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 A to zobaczcie jak u nas jest głupio.... Ja i mój małżonek, jesteśmy najniżsi w naszych rodzinach. U niego wszyscy oscylują w okolicach 2 metrów..niektórzy mają 2. Jego młodsze cioteczne rodzeństwo, czule go klepie w głowę jak sie witają. Ja znowu, jestem najniższa u swoich. Moje młodsze rodzeństwo, jest sporo ode mnie wyższe, a brat ma nóżkę 47 czy 48. Kargule z nas takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.07.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Przyznaję się do odkładania tylko w swojej Nie wrobisz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 raczej z tych standardowych.. cycki tylko małe mam Przynajmniej masz coś małego. Ja jakoś niczego takiego u siebie nie odnajduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Przyznaję się do odkładania tylko w swojej Nie wrobisz mnie Ale jestes koleżeńska...daj spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 no tak wielka stopa i wielkolud ma małe cycki już sobie mnie wyobraziłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Nie bardzo, a skoro jesteśmy w temacie to poproszę natychmiast o zdjęcie poglądowe bo nie wiem z kim gadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 03.07.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 eee nie miałam zamiaru wklejania swoich fotek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 No widzisz... Ty może nie, ale taki tu zwyczaj, ze bez zdjęc wywalaja z wątku. Powiem ci po cichu, ze szefowa watku to straszna zołza i spokoju ci nie da, więc może szkoda energii na przepychanki. Wrzuc fotkę na 30 sekund i pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.07.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Dziś mam dzień konserwacji karoserii... Właśnie namalowałam sobie brwi klauna... Chyba nic więcej nie robię, to się nie może dobrze skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Pamietam, ze pisałas cos o DIY ale sadziłam, że tu chodzi o lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.07.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mam nadzieję, że z lampami pójdzie mi lepiej... Dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Nadzieja umiera ostatnia...podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2014 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Upiorkowa zwiała... Ja zasypiam... Mi straszy po mocach sąsiadów i koty... Pestke wcięło..... Nic tylko sie uwalić do łoża. Pożegnam się dziewczęta. Pora na emerycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 03.07.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Na pudełku henny powinni napisać: nie zmywa się No cholera się nie zmywa. Jutro chyba muszę wziąć urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.07.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 [...] A powiedz mi, czy widziałas takie obkurczające maseczki na dupę ? Biorę każda ilość ! Maseczki nie widziałam ale krem tak. Kiedyś robiłam za modelkę-króliczka doświadczalnego w takim pokazie produktu i mnie babeczka wysmarowała kremem od kolan po linie pod biustem i zawinęła w folię spożywczą. Po jakimś czasie nie pamiętam już ile to było ale jakieś pół godziny może godzinę było półtora centymetra mniej w biodrach w pasie podobnie. Obiecałam sobie że jak przestane karmić i wrócę do pracy to za pierwszą pensję kupie sobie tubeczkę tego specyfiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.07.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Na pudełku henny powinni napisać: nie zmywa się No cholera się nie zmywa. Jutro chyba muszę wziąć urlop Henną robi się też tatuaże i trzymają się jakiś czas. Kwaskiem cytrynowym zmywałam nie raz plamy np. z samoopalacza ale brwi to troszkę niebezpieczne chyba by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts