Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wariatki :lol2:

ja bym i doopę i cycki zmniejszyła bardzo chętnie :lol2:

Kupiłam dziś sobie maskę do stóp w postaci złuszczających skarpetek... Brzmi nieźle - do momentu, kiedy nie otworzy się opakowania :) Te skarpetki to plastikowe worki z jakimiś kwasami - za duże żeby w nich siedzieć - trzeba na to założyć skarpety. (...)

Podobno po tym będę mieć piękne stopy :) Jakby jeszcze zmalały...

napisz pliss jakiej firmy zakupiłaś, gdzie i za ile :lol: moje wołają o pomstę do nieba :bash:

buziaki :hug:

...

Karolino, ale te pełne foteliki są tylko do pewnego wieku i wzrostu.

Chcesz te swoje 18 letnie pociechy, wciskac w foteliki ?

Juz to widzę...hahahahahhahah

Podejrzewam, że takie origami, może im bardziej zaszkodzić.

...

no moja droga Ty matka i nie wiesz :-P

foteliki do 12stego roku życia lub do 150cm wzrościwa... i do tej pory będą jeździć w pełnym foteliku z osłoną głowy :) taki fotel lepiej prowadzi pas barkowy (czy jak on tam się zwie) by nie przechodził po szyi dziecka tylko tam gdzie powinien...

ja mam strasznego fisia na punkcie bezpieczeństwa w trakcie jazdy i dużo na ten temat czytam i oglądam filmików zderzeniowych...

dołożę wszelkich starań by dzieci w razie najgorszym nie odniosły obrażeń (w miarę możliwości)... dlatego też jeżdżą teraz w fotelikach tyłem do kierunku jazdy :) 3latka też jeździ tyłem :) co jest wielkim szokiem dla bardzo wielu ludzi, że jak to tak? ale tak jest najbezpieczniej i oby jaknajdłużej tyłem :) :) :) jeszcze z rok na bank :D

Witam się od rana przy kawie. U mnie pobudka o 5, ale przynajmniej winowajca działa z uśmiechem na twarzy;) W domu wszyscy z gilem, dzieciaki nas pozarażały. Nie ma jak lato...

Ostatnio rozmyślam o lampach, ba śnią mi się po nocach. Ktoś wie co to za jedna na poniższym zdjęciu? Tylko szukam takiej o nieduźej średnicy. Zna ktoś?

image.jpg

Hejka kabaretki ;)

Sporo komentarzy przez noc sie pojawiło.

Odpowiadam z pamięci. Jak coś pomine to prosze o sygnał.

Napisano o specyfiku co w oczach dupe topi.

Napisano też, ze to w tubkach.

Pytanie: Czy ten specyfik, sprzedaja tez w wiadrach ? :lol2:

Ktoś ma świra na punkcie bezpieczeństwa dzieci.

ZAUWAŻYŁAM !

Dzieci tego ktosia, jeżdżą tyłem do kierunku jazdy.

Uważaj, bo jak się tak przyzwyczają to potem, będą jeździć tylko pociagami ;) :lol2:

Ktoś ściemnia, że nie posiada swoich zdjęć, że teściowie, że działka....

Nie wiem co ma jedno do drugiego, ale w tej sytuacji jest na to rada.

Przeszłabym się na pobliską komendę i spytała czy nie figuruje w wykazie poszukiwanych listem gończym.

Jak tak, to poprosiłabym o wydanie zdjęć poglądowych do celów prezentacyjnych na forum :lol2:

Ktoś zajumał foty lampy i nic nie wie.

Gdzies widziałam takie zwisy i to nawet polskiej produkcji.

Jak chcesz to poszukam.

Szeleszcząca stopa, zrobiła się na upiór.

Farba nie schodzi.

Polecam domestos lub cilit bang.

Informuję, że testowane na ludziach (czytaj: na gospodyni wątku) i jeszcze jakos zyją :lol2: