andariel 03.07.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 No to faktycznie...DZIECKO ! Żeby nie być wścibska małpą, zrewanżuję się peselem. Mam 38 na karku. Jak widać, galopuję ostro w kierunku, znienawidzonej 40 Nawet nie poczujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.07.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 U mnie q domu wszyscy mamy stopy w rozmiarze 43... chłopakom pewnie jeszcze urosną. I jeszcze trochę i będę najniższa - tez mam ok 172 cm wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2014 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 :rotfl::rotfl: A ja mam jutro wstać jak dla mnie o świcie, bo max o 8. No, przecież nie zasnę po tym Waszym gadaniu Tylko chwilkę byłam u Chloe i natrzaskałyście 2,5 strony kabareciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 04.07.2014 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Wariatki ja bym i doopę i cycki zmniejszyła bardzo chętnie Kupiłam dziś sobie maskę do stóp w postaci złuszczających skarpetek... Brzmi nieźle - do momentu, kiedy nie otworzy się opakowania Te skarpetki to plastikowe worki z jakimiś kwasami - za duże żeby w nich siedzieć - trzeba na to założyć skarpety. (...) Podobno po tym będę mieć piękne stopy Jakby jeszcze zmalały... napisz pliss jakiej firmy zakupiłaś, gdzie i za ile moje wołają o pomstę do nieba buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.07.2014 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ... Karolino, ale te pełne foteliki są tylko do pewnego wieku i wzrostu. Chcesz te swoje 18 letnie pociechy, wciskac w foteliki ? Juz to widzę...hahahahahhahah Podejrzewam, że takie origami, może im bardziej zaszkodzić. ... no moja droga Ty matka i nie wiesz foteliki do 12stego roku życia lub do 150cm wzrościwa... i do tej pory będą jeździć w pełnym foteliku z osłoną głowy taki fotel lepiej prowadzi pas barkowy (czy jak on tam się zwie) by nie przechodził po szyi dziecka tylko tam gdzie powinien... ja mam strasznego fisia na punkcie bezpieczeństwa w trakcie jazdy i dużo na ten temat czytam i oglądam filmików zderzeniowych... dołożę wszelkich starań by dzieci w razie najgorszym nie odniosły obrażeń (w miarę możliwości)... dlatego też jeżdżą teraz w fotelikach tyłem do kierunku jazdy 3latka też jeździ tyłem co jest wielkim szokiem dla bardzo wielu ludzi, że jak to tak? ale tak jest najbezpieczniej i oby jaknajdłużej tyłem :) jeszcze z rok na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.07.2014 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam się od rana przy kawie. U mnie pobudka o 5, ale przynajmniej winowajca działa z uśmiechem na twarzy;) W domu wszyscy z gilem, dzieciaki nas pozarażały. Nie ma jak lato... Ostatnio rozmyślam o lampach, ba śnią mi się po nocach. Ktoś wie co to za jedna na poniższym zdjęciu? Tylko szukam takiej o nieduźej średnicy. Zna ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.07.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 migotko to jest jadalnia ivi to może ona wie co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 04.07.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 hejoo wczoraj zwiałam i zasnełam Mari nawet jakbym chciała to nie mam co wrzucić chyba, ze mam se strzelić samojebkę z komórki hahah ( jestem u rodziców i nie mam swojego kompa) Miłego dnia życzę i spadam na działke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.07.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 migotko to jest jadalnia ivi to może ona wie co to Myślałam, że to inspiracja! A to wizualizacja jak rozumiem. No tak, na FM wszystko żyje własnym życiem:-) biegnę do źródła:) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Hejka kabaretki Sporo komentarzy przez noc sie pojawiło. Odpowiadam z pamięci. Jak coś pomine to prosze o sygnał. Napisano o specyfiku co w oczach dupe topi. Napisano też, ze to w tubkach. Pytanie: Czy ten specyfik, sprzedaja tez w wiadrach ? Ktoś ma świra na punkcie bezpieczeństwa dzieci. ZAUWAŻYŁAM ! Dzieci tego ktosia, jeżdżą tyłem do kierunku jazdy. Uważaj, bo jak się tak przyzwyczają to potem, będą jeździć tylko pociagami Ktoś ściemnia, że nie posiada swoich zdjęć, że teściowie, że działka.... Nie wiem co ma jedno do drugiego, ale w tej sytuacji jest na to rada. Przeszłabym się na pobliską komendę i spytała czy nie figuruje w wykazie poszukiwanych listem gończym. Jak tak, to poprosiłabym o wydanie zdjęć poglądowych do celów prezentacyjnych na forum Ktoś zajumał foty lampy i nic nie wie. Gdzies widziałam takie zwisy i to nawet polskiej produkcji. Jak chcesz to poszukam. Szeleszcząca stopa, zrobiła się na upiór. Farba nie schodzi. Polecam domestos lub cilit bang. Informuję, że testowane na ludziach (czytaj: na gospodyni wątku) i jeszcze jakos zyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 04.07.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ... Ktoś ma świra na punkcie bezpieczeństwa dzieci. ZAUWAŻYŁAM ! Dzieci tego ktosia, jeżdżą tyłem do kierunku jazdy. Uważaj, bo jak się tak przyzwyczają to potem, będą jeździć tylko pociagami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 [...] Napisano o specyfiku co w oczach dupe topi. Napisano też, ze to w tubkach. Pytanie: Czy ten specyfik, sprzedaja tez w wiadrach ? [...] Oj aż wiadro nie potrzebne, to do smarowania a nie do moczenia dupeczki Za każdą porcją mniej szanownej do posmarowania zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Dorcia, nawet nie zdajesz sobie sprawy z jakiego stanu muszę startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 04.07.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 04.07.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja też wiadro poproszę i tira z folią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Organizuje właśnie wywczas mojej licznej rodzinie. Zniknę na troszkę, ale mam nadzieję, że zajmiecie się wątkiem jak własnym, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 A w drzwiach się mieścisz czy trzeba poszerzać jak wpadasz z wizytą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 No nieeeeeeeeeeee. Przez drzwi przechodzę....2 skrzydłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Doriko, a powiedz mi...Masz napisane pod avatarem, że jestes z okolic Gdańska.A tak dokładniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 (edytowane) Wioseczka pomiędzy Gdańskiem a Żukowem, bliżej tego drugiego. jakieś 3km od lotniska im. Wałęsy w linii prostej. CIACH Jak się dobrze przypatrzysz to widać kulę wierzy lotniskowej na horyzoncie. Edytowane 4 Lipca 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts