marimag 04.07.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Kulę ? Jak sie dobrze przypatrzę to widzę chyba Ciebie Czy masz zdjęcie jak sie patrzysz w obiektyw ? No nie bądź wiśnia Aż tak dokładnie to Ja okolic Gdańska nie znam, ale od czego google maps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 (edytowane) Hehe no ja na pierwszym planie ale na horyzoncie taka biała kropka na tle chmur CIACH koniec ekshibicjonizmu Edit: Chciałam coś korzystniejszego ale jakoś nic nie mogę znaleźć Edytowane 4 Lipca 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 KORZYSTNIEJSZEGO ????????????????????????????????????? :jawdrop: Spróbuj tylko ! Przecież Ty MiSS Polonia jesteś ! :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Dzieki Zdjęcie z przed dwóch lat prawie. W czwartym albo w piątym miesiącu ciąży na tym zdjęciu byłam a brzuch mam większy teraz może dlatego że cycki zmalały i nie odwracają uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Jaki brzuch, kobieto ???Laska z Ciebie jak jasna cholera i prosze mi natychmiast zmienić avatar !!!NO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Weź bo się zaczerwienię http://www.mydwoje.pl/_img/_emotico/277.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 04.07.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Jestem i się witam. Co tam Mari? Jakąś wycenę chcesz czy co? Tyle, że ja już niewiele pamiętam a górę będę robić jak opchnę moją starą norę więc zapewne nieprędko:(... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 04.07.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Mari widzę żeś wrażliwa na kobiece wdzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Nie ma się co czerwienić. Na pewno, nie Ja pierwsza Ci komplementa walę. Karramciu, juz too late. Chciałam Cie podpytać o Karków bo w przyszły weckend mieliśmy jechac do Wieliczki i pozostac tam kilka dni. W planach był Wawel, smok, lody i spotkanko z Wami południowcami, ale dzisiejszy dzień zmienił wszystko. Udało nam się załatwić dośc długi wywczas, więc sama rozumiesz....tniemy koszty. Ale co ma wisieć nie utonie. Jeszcze tam zawitam Obiecałam dzieciom. Migotko, Ja jestem wrazliwa na wszelkie wdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Puk, puk! Przywiodło mnie zaproszenie do lamppartu zostawione u Chloe, ale podczytuję od dawna Zwyczaj, rzecz święta, to tak szybko: jestem Anka spod Warszawy, rozmiar buta 39 Rycząca poczterdziestka z domem do remontu. Wzrok i słuch coraz słabszy, tyłek coraz większy. Wołam więc do Doriko, żeby natychmiast podała nazwę tej tubki! I życzę wielu pozytywnych doznań, wzlotów i odlotów na jutrzejszym zlocie Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 04.07.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Hejka kabaretki Sporo komentarzy przez noc sie pojawiło. Odpowiadam z pamięci. Jak coś pomine to prosze o sygnał. Napisano o specyfiku co w oczach dupe topi. Napisano też, ze to w tubkach. Pytanie: Czy ten specyfik, sprzedaja tez w wiadrach ? Szeleszcząca stopa, zrobiła się na upiór. Farba nie schodzi. Polecam domestos lub cilit bang. Informuję, że testowane na ludziach (czytaj: na gospodyni wątku) i jeszcze jakos zyją Co to za specyfik Uprzejmie informuję, że szeleszcząca stopa domyła wczoraj brwi klauna. Z trudem bo z trudm - ale dziś wyglądała już jak człowiek i nie musiała rano szukać czerwonego kulkonosa do kompletu Oj aż wiadro nie potrzebne, to do smarowania a nie do moczenia dupeczki Za każdą porcją mniej szanownej do posmarowania zostaje. 1,5 cm w obwodzie - kusisz.... Mów natychmiast co to Organizuje właśnie wywczas mojej licznej rodzinie. Zniknę na troszkę, ale mam nadzieję, że zajmiecie się wątkiem jak własnym, co ? Się rozumie, tylko bez Ciebie to już nie będzie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 [...]Mów natychmiast co to [...] Nie wiem czy mogę ale co tam To krem na bazie aloesu. Szczegółów nie pamiętam bo ja miałam z nim styczność 13 lat temu. Firma prowadzi sprzedaż poprzez pokazy i katalogi, nazywa się Forever Living Products. Jak już pisałam na priva Tomkowej to najlepiej znaleźć przedstawiciela, zwołać psiapsółki, wybrać jedną na królika doświadczalnego która to w gronie przyjaciółek nie będzie się wstydziła w bikini paradować. Obiekt ten zostanie pomierzony, nasmarowany, zawinięty w folie i odłożony na potem. W tym czasie pani opowie o produktach z katalogu. Po odpowiednim czasie następuje uroczyste odpakowanie i ponowny pomiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 04.07.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Uuu, Wieliczka jest maluśka, maluteńka, zamek malutki, kopalnia jest. Wywczasy dobre tam dla alergików-astmatyków są - w kopalni oczywiście. A Kraków....... no..... to tam jest trochę więcej:) I ładnie jest:) I do zobaczenia też kilka rzeczy jest, ale wypoczynek rzecz święta - jedźta na ten Hel zamiast do grodu Kraka (perły przed wieprze czy jakoś tak:lol2: - żarcik taki:) Doriko - ale te -1,5 cm to chyba nie jest trwały efekt? Jakoś takoś nie wierzę w takie cuda, co tam odparuje to pewnie potem wraca... ale mam dzisiaj poczucie humoru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Nie mam pojęcia bo nie kontrolowałam tego. Poza tym ja tylko raz zastosowałam. Byłam wtedy szczuplutka i babeczka się bała że efektu nie będzie widać, ale było. Nie łudzę się że można to stosować zamiast diety i ćwiczeń. Bardziej jako wspomaganie dla skóry. Zamierzam zastosować go na po ciążowy brzuszek i głównie chodzi mi o kondycje skóry choć i troszkę tłuszczyku jakby mi spalił to by nie zaszkodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Puk, puk! Przywiodło mnie zaproszenie do lamppartu zostawione u Chloe, ale podczytuję od dawna Zwyczaj, rzecz święta, to tak szybko: jestem Anka spod Warszawy, rozmiar buta 39 Rycząca poczterdziestka z domem do remontu. Wzrok i słuch coraz słabszy, tyłek coraz większy. Wołam więc do Doriko, żeby natychmiast podała nazwę tej tubki! I życzę wielu pozytywnych doznań, wzlotów i odlotów na jutrzejszym zlocie Tak? Powiedz mi kochana jak to kurna jest, co ? Okazuje się, ze wszyscy nas podczytują, a Ja nikogo nie moge bo kuźwa nie ujawniaja się i kuźwa nie zakładają swoich wątków !!! :mad: Widzę, że jesteś zapoznana z vipowskim suwuarem i ładnie się przedstawiłaś. Nie byłabym soba gdybym jednak nie dopytała o szczegóły Pod Wawą czyli gdzie ? JAKI DOM DO REMONTU ????????????????????? Pisz szybciorem bo mam świra na tym punkcie. RZECZ JASNA I OCZYWISTA, ŻE CIĘ SERDECZNIE i zapraszam do pisania z nami. Tak, jutro odbywa się zlot, a życzenia pozytywnych wzlotów to w sumie nie ma komu przekazać. Wszystkie obecne tam osoby, już tu nie zagladają. Mi, cieszę się, ze doszłas do siebie. Tak na marginesie...mogłas cyknąc fotkę i nam tu wrzucić Nie płacz mała nie płacz....dacie radę beze mnie Kiedy Ty wyjeżdżasz i kiedy wracasz ? Może po Twoim powrocie, a przed moim wyjazdem, udałoby się zorganizowac ustawkę, co ? Karramciu, Kraków znam troszkę bo byłam 3 razy. Dzieciakom chciałam pokazac to i owo, ale główne tego paralite co trabi z wieży Wieliczkę tez znam, no ale tam to inne atrakcje. Wiem, że by sie im podobało. Nie jedziemy na Hel tylko na Mazury do naszej ukochanej, sentymentalnej i można by rzec, uzytkowanej od wieków przez rodzinę miejscowości. Gy Ja i mój obecny mąż, mielismy po 17 lat, pojechalismy tam na "wczasy" z jego ojcem (niby). Tatus nas tam zawiózł i nastepnego dnia wrócił do Wawy. Zostalismy sami.... Przez 2 tygodnie, w zasadzie wcale nie wychodzilismy z domku..... Boże ! Co się stało z moim libido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 04.07.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Mi, cieszę się, ze doszłas do siebie. Tak na marginesie...mogłas cyknąc fotkę i nam tu wrzucić Nie płacz mała nie płacz....dacie radę beze mnie Kiedy Ty wyjeżdżasz i kiedy wracasz ? Może po Twoim powrocie, a przed moim wyjazdem, udałoby się zorganizowac ustawkę, co ? O nie - fotka nie nadawałaby się do publikacji... jak każda inna zresztą... Wyjeżdżamy 12/13 lipca, a wracamy 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Droczysz się ze mną. Nie krępujcie się wklejac zdjęć. KURNA ! JA SWOJA WKLEIŁAM !!! i co ? No jakos jeszcze dycham i świat sie nie skończył. No to lipa z ustawką bo My wyjeżdżamy 21 lipca i wracamy dopiero po miesiącu. Najpierw jedziemy na Mazury i stamtąd jedziemy na Warmię. Zachciało nam sie odmiany :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 04.07.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Droczysz się ze mną. Nie krępujcie się wklejac zdjęć. KURNA ! JA SWOJA WKLEIŁAM !!! i co ? No jakos jeszcze dycham i świat sie nie skończył. No to lipa z ustawką bo My wyjeżdżamy 21 lipca i wracamy dopiero po miesiącu. Najpierw jedziemy na Mazury i stamtąd jedziemy na Warmię. Zachciało nam sie odmiany :rotfl: To po okresie wwakacyjnym. Damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 A gdzie na mazury? Mój mężuś jest z mazur i czasem do teściów tam wybywamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Trza dopytać jeszcze Andzię czy reflektuje. Teraz jest nas więcej bo jeszcze Tomkowa z okolic. Cholera, stolica rules Dorciu, najpierw jedziemy w okolice Szczytna potem do Mrągowa. Gdzie ta Migotka ? Masz tu kochana tę lampeckę o która pytałaś. http://www.inspirowane.pl/lampy-wiszace/4194-lampy-wiszace-jos-s-inspirowane-projektem-josephine-dla-metalarte-biala-czarna-zlota-chrom-18-cm-jos-s1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts