rere79 08.03.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dobry wieczór! Wszystkiego Naj kochane w naszym dniu. Aby wszystko szło po naszej myśli Jak Wam leci ten dzionek? Ja mam mężowatego cały dzień, to go wykorzystałam i zagoniłam do porządków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 08.03.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Hejka Mej Dziękujemy bardzo ! Ja jeszcze tym z Was które są w temacie: udanych, bez wpadkowych budów, myślących fachowców, budżetu bez dna, udanych i niekończących się zakupów, nie pierdzących mężów, godzących sie na różowe ściany, futerkowe lampy i tapetę z tubisiami w sypialni Ściskam w NASZYM DNIU !!! Poczułam bardzo osobiście, zwłaszcza różową sypialnię Dzięki wielkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Mejuś, bo Ja staram się uważnie słuchac swojego rozmówcy i biegiem uzupełniąc kartoteki na strychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 No wreszcie, Rere co to się dziś działo ? Już się martwiłam.... Jak nam leci ? A no mi leci Źle sie czuję i zmęczona jestem. Teraz i Julka dołączyła do szacownego grona. Temperatura 38,4, katar i zimno jej. Zuzka wymiotowała, aż dostała na twarzy wybroczyn, gorączka słabo spędzalna, wygląda jak zombie. Michał nadal z katarem, Ola kaszle i katar. W kuchni, wszystkie szafki zastawione lekami. Mąż równiez pociągający....... Jedyne co mnie dzis ucieszyło to chleb. Upiekłam wsiowy, pszenny chleb na drożdżach - przepis Ukraiński. Wyszedł. Dzieciaki go właśnie pałaszują. Mam kilka pomysłów na jego tuning ale to za kiedyś...Na dzień dzisiejszy mam troszkę dość. Jutro przychodzi do mnie mój brat i będziemy tworzyć BLOGA ! Nie wiem czy warunki będą temu sprzyjały. Sie zobaczy..... Wszystkie domowe morele, dostały od naszych 2 facecików róże. Bliźniaczki tłumaczyły Michałowi, czemu to właśnie one dostaja kwiaty... B - Michasiu, te kwiatki to dla nas, nie dla Ciebie. M - A dlaczego ? B - Bo dzis jest nasz dzień M- A jaki ? B - No dzień wszystkich kobiet ! M - Ale Ty nie jesteś kobietą ! B - Jestem! M - A własnie, że nie ! B - Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M - Mamoooooooooooooooooo! Julia mówi, że jest kobietą ! Ja - no bo jest, tylko taka małą M - ona nie jest kobietą bo nie nosi stanika ! Ja - No to kim ona jest synku ? M - Twoja córką i taty też..... Chwila ciszy celem refleksji i płacz.............. M - Ja też chcę mieć 57 lat !!!!! :jawdrop: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.03.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witamy Piotrze Znam wątki, gdzie nas bab, jest duuuuzo więcej ale te które tu zagladają sa najfajniejsze Rzec by nawet można, że to sól tej ziemi Dziękujemy za.....????? cokolwiek to jest. Liczą sie dobre chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 08.03.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dziewczyny,dziewczynki ,kobiety -wszystkiego dobrego z okazji dnia,, rajstopy'' Ja z tego rocznika, co to zakłady pracy wręczały kobietom z okazji 8 marca -rajtuzy lub ścierki:lol2::lol2::lol2::lol2: Następnie trzeba było udać się do kadr i podpisać odbiór rzeczonego podarunku:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Właśnie wróciłam z babskiego wieczoru,który wskazuje na spożycie I powiem wam ,że babeczki naprawdę potrafią bawić się w swym gronie:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 08.03.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Nic więcej dziś nie napiszę,bo jakoś klawisze w laptopiku wymieniają się miejscami i absolutnie nie mam pojęcia jaka jest przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.03.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Pan Piotr się wykasował czy ja ślepa jestem??? Ala, mam nadzieję, że wypiłaś też za nas zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.03.2013 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Żyję ale ledwo. Kości połamane od spanie w pozycjach na paczkowany próżniowo baleron. Pan Piotruś się zmył... ????? Cieszcie się z tych rajstop, ścierek, goździków bo nastepne dopiero za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 09.03.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ja mało piszę, ale czytam starannie i tez nie widzę Pana Piotra:( Chyba się starzeję, albo coś ze mną nie halo.... marimag bardzo Ci dzieci dały czadu w nocy? pisz jak szpital..... Ja z poranną kawą zajrzałam, witam się i idę sobie..... walczyć z rzeczywistością - odśnieżać, sprzątać, zakupy itp. Czy u Was też tyle napadało? Wczoraj na Dzień Kobiet dostałam od mężu CZAJNIK:D Wieczorem sama ze sobą wypiłam piwo z sokiem, bo autor prezentu pracował Miłego zimowego dnia kobietki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 09.03.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 marimag Ty to jesteś jak torpeda udzieliłaś mi odpowiedzi zanim wysłałam post:D pozdrawiam, gadajcie - wieczorem nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.03.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Czytam w Twoich myślach Czajnik ??? Eeeeeeeeee...no fajny prezent Ja też lubie konkretne i praktyczne. Dziś sobota więc może sobie wreszcie odpoczniesz co ? Cieszę się, że koleżanka coraz częściej nas tu odwiedza i coraz więcej pisze. Może przyszła pora na telefon do mnie, co ? Cały czas czekam na skypa z Alą !!!! i na obiecane fotencje !!! U nas śniegu jak w Zakopcu, ale może to i dobrze, że zima wróciła. Nawet nie wiecie co się dzieje w przychodniach. Jest jakaś epidemia zmutowanego czegoś. Dzieci przez ręce się przelewają. Jak by jeszcze pomroziło to wytłucze te cholery...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.03.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Dzień dobry! Przychodzę z kawusią. http://4.bp.blogspot.com/-9nibDEr9ve0/TZRaVa43PuI/AAAAAAAAABc/XI7SdyUvuhc/s1600/4375kawa1b.jpg Mari, czytam, że noc koszmarna. Mogłyby już lekarstwa zacząć działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.03.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ja na dzień kobiałki dostałam czekoladki, kwiatka i zdrapkę. Nawet na waciki nie starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.03.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Rere, żeby mi ktoś podał taka kawusie do łóżka .................... Miotam się w kuchni, leki wydaję, latam z ręcznikami, podkarmiam i wygladam jak świr. Obłęd w oczach bo tylko Maamooooooooooooooooo zimno mi, Mamoooooooooooooooo kiedy mi gorączka spadnie, Mamooooooooooooooooo włącz mi Hero Factory, Mamooooooooooooooooooooo, Mamooooooooooooooo !!!! KUŹWA CZEGO ??????????????????????????????????????? Zaraz zrobię tak : :bash::bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Mamuniu,jak mnie głowa napitala:( U mnie ochłodzenie 14 stopni,ale słonko świeci jak ,,gupie'' Syn wraca w środę więc mam zapewniony kurs wklejania zdjęć,chyba ,że mąż się ulituje nad żoną gamoniem i pokaże jak poskromić potwora:lol2: Aniu trzymaj się dzielnie na przyczółku ,,chorobździlowym''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.03.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 A co do pana Piotra ,to już myślałam ,że tylko ja mam ślepotę.....uf.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.03.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Rere,nic nie piknęłaś ja po wizycie u dentysty. Mąż przeżył,był dzielny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.03.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 mamuniu,jak mnie głowa napitala:( u mnie ochłodzenie 14 stopni,ale słonko świeci jak ,,gupie'' Syn wraca w środę więc mam zapewniony kurs wklejania zdjęć,chyba ,że mąż się ulituje nad żoną gamoniem i pokaże jak poskromić potwora:lol2: Aniu trzymaj się dzielnie na przyczółku ,,chorobździlowym''. tak jest !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.03.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Jakie dostałam zyczenie od znajomej :lol2: uśmiałam sie jak gupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts