Doriko 04.07.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Powiedz mi kochana jak to kurna jest, co ? Okazuje się, ze wszyscy nas podczytują, a Ja nikogo nie moge bo kuźwa nie ujawniaja się i kuźwa nie zakładają swoich wątków !!! :mad: [...] Co się stało z moim libido Ciesz że cię poczytują. Ja mam wątek do którego nikt poza mną od dawna nie zaglądał i pisząc czuję się jakbym gadała sama do siebie. A libido zamieniło się w dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Eeeeeee to nie te mazury Ja wczasuje w Węgorzewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ciesz że cię poczytują. Ja mam wątek do którego nikt poza mną od dawna nie zaglądał i pisząc czuję się jakbym gadała sama do siebie. A libido zamieniło się w dzieciaki A wiesz, ze wybieram się właśnie do Ciebie ? Juz lecę i pomacham chociaż. W Węgorzewie nie byłam, ale zazdroszczę Mazura z Mazur Fajne to ludzie. Zawsze jak tam jeżdżę to czuje sie jakbym tych wszystkich ludzi znała. Serdeczni, uczynni, ciepli i bardzo kontaktowi. Kocham te tereny i gdyby nie mój małzon to juz dawno bym tam po wsi latała i krowy doiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Zapraszam Teściowa niestety nie jest rodowitą Mazurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2014 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Dzięki za zaproszenie, ale rozumie, ze zapraszasz mnie do teściów. Co oni na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 04.07.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Hehehehe No nie wiem, teściówka pewnie zadowolona by nie była, ona gości nie lubi. Nas z ledwością toleruje. Nie bardzo pasujemy do ich stylu życia. Oczywiście nigdy tego nie powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.07.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Powiedz mi kochana jak to kurna jest, co ? Okazuje się, ze wszyscy nas podczytują, a Ja nikogo nie moge bo kuźwa nie ujawniaja się i kuźwa nie zakładają swoich wątków !!! :mad: Widzę, że jesteś zapoznana z vipowskim suwuarem i ładnie się przedstawiłaś. Nie byłabym soba gdybym jednak nie dopytała o szczegóły Pod Wawą czyli gdzie ? JAKI DOM DO REMONTU ????????????????????? Pisz szybciorem bo mam świra na tym punkcie. RZECZ JASNA I OCZYWISTA, ŻE CIĘ SERDECZNIE i zapraszam do pisania z nami.( O Matusiu, ja tylko wyszłam odebrać paczkę od rodzicieli z wieszakiem drewnianym, trochę na mecz z ojcem popatrzyłam, a tu już tyle zapisane Mari, ja powiem tak: postanowiłam, że otworzę swój wątek, jak będę mogła poczytać co tam u Ciebie na blogu Ale to musi Ci nakazać serce. Rozum z wszystkimi jego bojaźniami w tym temacie wyłącz. Mieszkam nad Świdrem A dom? Wybudowałam 20 lat temu, wykańczałam na szybko i po taniości, więc teraz nadszedł czas, żeby to wszystko do jakiegoś porządku doprowadzić. Przydałoby się wymienić wszystko, łącznie z oknami, ale wiadomo.. Na pierwszy rzut idą łazienki i cały parter. Reszta, jak się odkuję Nadzieja mnie nie opuszcza i gram w lotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Tak od razu, sznatażem po oczach ? Bloga piszę, ale na razie do szuflady. Jak mi sie rozumwyłączy to może wreszcie cos opublikuję. Może być ? Okolice Świdra.... Marzenie Jakie tam stoja cudne, stare chałupki co to tylko proszą, żeby je wziąć Ja też gram w totka, i jak wygram to będziemy sąsiadkami. Pokaż swój domek. Choćby tylko to co remontujesz. Daj czyms zająć głowę bo wariuję z bezsilności we własnym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.07.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Znacie ten dowcip ??? Nadmieniam, że ja znam go od czasów, gdy trasą Stolica–Otwock jeździłam z moją babunią pociągiem mijając różne Wawry, Świdry i Radości. Potem przesiadałyśmy się w PeKeS i podróżowalyśmy do miejscowości Sobienie Jeziory Zdrój, a dalej już było z buta parę kilometrów. Byłam grzeczniutkie dziecię, więc znaczenie słów poznałam wiele, wiele lat później, ale coś w tym dowcipie było (i jest), że usłyszawszy raz pamiętam do dziś, czyli niemal pół wieku. W pociągu nobliwie wyglądająca dama zagaja do siedzącego naprzeciw dżetelmena – Nie ma pan pojęcia z jaką ja radością jadę do Świdra. Pan z rozbrającym uśmiechem – Oh, gdyby pani wiedziała z jakim ja świdrem jadę do Radości. Mari, całkiem mi się podobają wizytujące osoby Ja też z tych bezwątkowych, ale fajnie mi u Ciebie. Znowu natrzaskałyście i mam zaległości. Doriko, nie zauważyłam linka, bo bym już u Ciebie była Totek i mnie bliski, albo jakaś manna z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Kasiu, oprócz tego, że heloł, to kuźwa dzwonie do Ciebie jak ten głupi, sms-a wysłałam i nie wiedzieć czemu czuję sie porzucona ! Mi też sie podobają, przelatujace mnie osoby Manna z nieba ? Ty to zawsze się pierdzielisz w tańcu. Ja poproszę pęczak !!! A dowcip, zajebisty. Lubie taką jajcarska grę słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.07.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Gdzie smsa ?????????? ten o pośladach. OK. zaraz Ci coś machnę mailem. Tu jedno powiem – wczoraj mi światełko w tunelu błysnęło i nieco poświętowaliśmy. Dochodzę do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Nie pisz maila tylko zadzwoń. Musze oddac kompa dzieciakom. Za cholere sie nie dostane do skrzynki. Czekam na sobotnie gadu, gadu i sympatyczne ple, ple, ple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.07.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Maila napisałam Lecę dzwonić do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.07.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Czymś zająć głowę? Poszukuję zamiennika uchwytu czarnego Fintorp. Nie ma go już w sprzedaży i nie będzie, sieć przeszukałam . Potrzebuję czterech do dębowych szafek w łazience. Z tych świdrujących radości najbardziej lubię Całowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 hejoo jak się macie piękne kobietki? Mari miesiąc wakacji.. rewelacjai! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Koleżanko znad Świdra... A jak znajdę to mnie ucałujesz ..skoro tak lubisz Wiem, wiem Upiorku Zawsze tak kombinuję, zeby połączyc wyjazdy. Ze wzgledu na moje dzieciaki, chcę zaoszczędzić na nerwach w podróży ( moich i ich). Jedziemy gdzieś, siedzimy tam i ostatniego dnia myk do fur i jedziemy dalej. Wymaga to ode mnie zdartych od prania paluchów, ale fajnie jest bo nie trzeba w te i na zad jeździć do Wawy. Na tę pierwszą miejscowość strasznie sie cieszę. Osrodek leży w samym lesie i nad brzegiem wielkiego jeziora z krystalicznie czysta wodą. Juz mi się morda cieszy na spacery do lasu bo lasy tam grzybne jak cholera. Jak nie dorwe grzybów to zawsze będę jagody. A jak nie będzie jagódek to może mąz mnie wypuści na kilka nocek na ryby. Obaczy się. Mrągowo to raj dla moich dzieciaków. Jedziemy do hotelu w którym są ich ukochane baseny i RURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! która przez 7 godzin dziennie, molestuja do bólu. Stoimy z małzonkiem w wodzie i odmiękamy...nie powiem, nudzi nam się, ale te mordziaste takie zadowolone, ze az miło popatrzeć. W żadnym z tych miejsc nie odpocznę, rzecz jasna bo będe gotowała, prała ręcznie i robiła za harcerkę, ale......takie to mamy wczasy z ta niesforna ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 05.07.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Jak się ma dzieci to nie ma wypoczynku na urlopie. No chyba że jest gdzie opchnąć pociechy i jedzie się samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 No własnie...nie ma komu upchnąć.Nawet tu gdzie teraz mieszkamy czyli u starych, mamusia jakos nie widzi potrzeby, żeby pomóc w czymkolwiek.Nawet nie zerknie na dzieciaki, jak latam z praniem góra-dół, czy świruje w kuchni.Własnie skończylismy debilna rozmowę z tatusiem.W zasadzie to nie rozmowa tylko kazanie z własciwym dlań tonem.Okazuje się, ze podobnie jak w zeszłym roku ON JUŻ WIE, że będzie kiepsko, pogoda do dupy, warunki gówniane i dzieci się zanudza na smierć.W zeszłym roku byliśmy zachwyceni i podejrzewam, ze i w tym ( pewnie na złość) też.On zupełnie nie kuma, ze nam jest dobrze gdy jesteśmy sami...bez nich.Że można się świetnie bawić z żoną/mężem.Że wspólne spędzanie czasu polega na wspólnym robieniu czegos, a nie tak jak oni...jedno w salopnie tłucze tv os programu numer 1 do srylion 89, drugie w kuchni, gania seriale.Mam dośc tych jego komentarzy, wiecznego zjebywania nas o wszystko.Wszystko co robimy, jest źle.Poradziłam mu, żeby odstawił leki bo nie działają.Teraz sie darł na mnie, że w zeszłym roku nic takiego nie mówił.Te które pamietaja ten okres z zeszłego roku, na bank potwierdzą, ze pisałam o aferach o wyjazd.Kuźwa ! Co za tępy młot !Liczę do 100 po rusku...adin, dwa, tri....i modle sie o błyskawiczną sprzedaz mieszkania bo nie wytrzymam.Ubiję tego gada i zakopię w skalniaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 uwaga leca uchwyty.wiem, że to nie to samo, ale tez ładne i tez będa pasowały do drewnianych szafek. Ikea.. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/faglavik-uchwyt__0147172_PE305994_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Te też ładne i mozna by je szprajem w razie co... http://www.betty.pl/nowosci,wszystkie,1,10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts