marimag 05.07.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 TE !!!! nawet całkiem podobne... http://center-mebel.pl/produkt/350809/uchwyt-meblowy-retro-re2305-w-kolorze-patyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 05.07.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Olej i nie daj mu satysfakcji - takie wampirki emocjonalne z reguły karmią się naszym wkurzeniem. A najbardziej wkurza ich nasz spokój i posiadanie tego co mówią i robią w dupie. Więc się nie denerwuj i nie dawaj mu staysfakcji. TY WIESZ, że będziecie się dobrze bawić. Pogoda fajna - no i odpoczniecie - i to najważniejsze. Co do uchwytów:http://www.betty.pl/graphic/products/041ac8ce69075bd1b23a41db9b2866f0.jpgto bym sobie chętnie szprajem na biało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Też fajne te uchwyty, ale jak sie ona maja do Twojego zamiłowania do designerskich dośc nowoczesnych mebli ? Upiorku, a które z tych dwojga to Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 to mniejsze hahah;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Slicznota z Ciebie a ten mały Frasiek...cudo. Przez Ciebie, rzuciłam mężowi lubiezna spojrzenie. Chyba znowu ruja mi się odzywa To Twoje maleństwo ? Pogubiłam sie temacie dzieciowym. Tyle Was tu naraz przyszło nowych i bądź mądry i spamiętaj, kto, co, gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 nie moje, mój chrześniak Stasiu podkuszę Twoje libido lub nie ma brata bliźniaka obaj cudowniii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Właśnie podeszło do mnie, moje najmniejsze. Zniesmaczone to to i strapione okrutnie. Pytam o co chodzi, a ta ni z gruszki, wystrzeliła mi: Mamo, Ja nie chćem na Maźuji tylko na Wahaje ! W poniedziałek dzwonie to Stefczyka, moze mi pożyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 ahhaha to musisz do kiosku po lotto cisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 O!Jak bliźniaki to mnie ostudziło.Mam juz jedna taka parke z piekła rodem.NIE DZIĘKUJĘ !!! Jest slicznościowy !Drugi taki sam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 wrzuciłam an chwilę obu, widziałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Tak, widziałam.Widzę, że się bardzo różnią.Dwu jajeczni są.Moje niby też, ale do niedawna nikt ich nie rozróżniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Ale tu zapachniało dzidzią.Kurczę, może jednak sobie takie walnę na emeryturkę.Jednego sie boję...A jak znowu kolejne...urodzi się chore ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 ehh.. tego nigdy nie wiadomolepiej nie zakładać najgorszych scenariuszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 ja na swoje juz mam powoli ciśnienie ( wiem wiem gówniara haha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Nie wiem czy wiesz....Nie chcę tego stale pisac, powtarzać, zanudzać Was.Mam 4 dzieci z czego 3 ma autyzm.Prawdopodobieństwo tego, że kolejne będzie go miało, jest bardzo duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 wiedziałam ze masz 4 dzieci tyle nigdy nie miałam do czynienia z dzieckiem autystycznymczytałam tylko kiedyś, że są zdolniejsze od innych dzieci mimo choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Dlaczego gówniara ?Nie.To tak jakos głupio się układa.Najlepiej jest miec dzieci wcześnie.Więcej sił na wychowanie, więcej zdrowia, więcej czasu przed Tobą.W późniejszym czasie, macierzyństwo jest mądrzejsze, dojrzalsze, przemyslane.Czyli, tak reasumując i wyciagając wnioski wioskowego głupka...albo masz silnego glupka albo mądrego cieniasa.Nie wiem co gorsze/lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 może jak wrócę do domu zaatakuję M hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 wiedziałam ze masz 4 dzieci tyle nigdy nie miałam do czynienia z dzieckiem autystycznym czytałam tylko kiedyś, że są zdolniejsze od innych dzieci mimo choroby Biorąc 100 zdrowych dzieci i 100 autystyków to na bank, wśród tych ostatnich trafi sie jakis geniusz albo inny bystrzak. Problem polega na tym, że u autystyków nic nie idzie w parze. Jak jest dobry w matmie, no geniusz normalnie, to np. nie wie jak załozyc buty. Zna na pamięc zapis nutowy wszystkich utworów muzyki klasycznej, a nie wie jak dojśc do najbliższego sklepu, oddalonego np. o 50 metrów. Ma doskonała pamięć do numerów a np. nie wie jak się nazywa. No bajzel na strychu straszny. U moich nie widzę śladów geniuszu, ale maja niesamowita pamięć. Trudności...zresztą, co Ja Wam tu będę wieczór psuć. Sobota jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 A Tobie ODRADZAM dzidzie w tak młodym wieku.Poszalej dziewczyno !!!Ja swoje pierwsze twixy urodziłam w wieku 27 lat i uważam, że za wcześnie.Spokojnie mogłam poczekac do 32-36 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts