marimag 05.07.2014 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 No właśnie.... Nie napisałas nic o właścicielach pup. Kto jest szczęśliwym posiadaczem? A skoro w temacie bidetu... Przypomniała mi sie pewna akcja, jaką zastała wchodząc do łazienki, było to po przeprowadzce do rodziców. Weszłam do łazienki bo drzwi otwarte i podchodze do umywalki. Myje sobie spokojnie ręce i nagle w lustrze widzę, 3 siedzące w rzędzie głowy. Odwracam się a tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... Na bidecie siedzi Zuzka, obok na nocniku Ola a dalej na tronie Michał. Wszyscy zbiorowo oddawali mocz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.07.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 No tak, jestem tłumaczem, słuchaczem, praczem i sprzątaczem Ale nie kuchaczem, bo kuchaczem jest mój niegramotny mąż Lubię listy i paczki, więc możemy coś zorganizować. Powiecie mi, jak mam się wyremontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 No nie...Ja powaznie pytam o Twój fach. Czuję polonistę, ale wiedząc juz dokładnie gdzie mieszkasz, moge tez podejrzewać, ze coś z medycyną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 No i o dzieciach miałas cos skrobnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Idę się umyc troszkę. Zaraz wracam a Wy piszcie. Nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Ale mam dziś bajzel we łbie. Zapomniałam Ci napisać, że zamiast jednego koedukacyjnego ręcznika tyłkowego, mozesz powiesić specjalny ręcznik jednorazowy w rolce. Nie przypomina to zwykłych ręczniczków papierowych tylko takie jakby flizelinowe. Dzięki temu, reling zostanie a ciekawie tam wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 05.07.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 A te znów natłukły tyle że nawet nie ma się jak wciąć Opiorku, buty moim zdaniem pierwsze bo troszkę lżejsze. No i chyba jakieś zdjęcia mnie ominęły, buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.07.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) Ale jak tę rolkę założyć na wyspawany ze wszystkich stron reling? Też pomyślałam o takiej fizelinie na takim wieszaku, co wkleiłam. Pupki dzieciowe nie pamiętam kiedy widziałam, bo jedna tuż po maturze, właśnie gdzieś w stolicy cieszy się z przyjęcia na studia, a druga gdzieś w domu cieszy się, że odbębniło pierwszą gimnazjum Ja stara już jestem, wspominałam.. Medycyna? Tak, to moje niespełnione marzenie.. Chciałam być okulistą. I do dziś jestem pewna, że byłabym pierwsza liga Edytowane 5 Lipca 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 a taki reling co to wygląda na zespawany a tak naprawdę jest na klik-kilk i ten główny drązek jest wyciągany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.07.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 No wiem, że takie są Widziałaś opiorku czarne? I ta fizelina tak ma centralnie wisieć w rolce? Chciałam trochę dyskretniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 fizelina by musiała być na wykonczeniu, żeby ładnie wyglądała (resztki rolki)szukam właśnie.. generalnie czarne są ale nie widzę tych kilk klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 (edytowane) chyba ze fizelina taka w płatach ( u fryzjeró czasami takie są).. wtedy można zawsze powiesić dwie świeże płąchty i dokłądać na bieżąco tylko nie wiem czy to jak pielucha nie będzie wyglądać generalnie co by nie powiesić, to 4 ręczniki na takim 1 relignu nie będą ładnie wyglądały ( będzie tak napchane) Edytowane 5 Lipca 2014 przez opiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.07.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Sama widzisz.. Dam ten reling jako atrapkę z wiecznie czystym ręczniczkiem (ma wymiary zbiżone do przycisku wc) a między sprzętami to, co wklejałam wcześniej. Można z niego będzie korzystać raz z jednej, raz z drugiej strony Wtedy wieszak na papier odpadnie ze ściany z grzejnikiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 jeju ale wolno kumam musiałam sobie dwa razy włączyć ten wieszak i fotkę Twojej łazienki hahaha ( co ma wieszka na papier do bidetu no dużo ) chyba takie rozwiązanie bedzie najlepsze, bo ten reling robi za ozdobę jesli nie masz jeszcze zakupionego ten wyżej jest na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 05.07.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 dziewczyny lecę spać, dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.07.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Znalazłaś mojego Tigera! Jest niestety za długi, ma 60 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.07.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 to i ja: Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2014 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 No a Ja własnie przyszłam No to przymusowe dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 05.07.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Ale żeście napisały... Nadrobiłam, a Wy poszłyście spać... Tomkowa, Agnieszka robiła Ci tą łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 05.07.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 A ja właśnie zarywam noc czytając akcję z działką ciotuni. Wiem jaki wynik ale i tak wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts