marimag 06.07.2014 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Po raz kolejny, czar prysł.Zadzwoniłam do potencjalnych kupców i faktycznie, byli tylko potencjalnymi.Idę sie dalej biczować żelazkiem i wyć do księżyca.Może dam ogłoszenie: oddam za darmo ? KUŹWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.07.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ej, do księżyca w pierwszej kwarcie się nie wyje! Proszę przestać i zacząć działać planowo! Testem na rodzicielskie intencje będzie umowa na sprzedaż z agencją na wyłączność. Jak trzeba coś poważnego podpisać i ponieść wszystkie tego konsekwencje, to widać co kto zamierza. Bo tak, jak dotąd, to mozna w nieskończoność Pomyśl o tym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2014 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.07.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Heloł niedospane, obżarte i zaintrygowane Dzisiejsza noc była koszmarem. Syn popłakiwał, gadał przez sen w końcu wylądował w naszym łózku. Po pewnym czsie, nie byłam już w stanie wyprostować nóg, bo zaległa tam najmłodsza. Jakie to kurna sprytne i rezolutne. Przylazła z całym zestawem i umościła sobie gniazdo cwaniara. Jestem połamana, niewyspana i w ogóle...w dupie z tym wszystkim. Od kilku dni, chodzę z telefonem przy dupie bo czekam na wazną informację. Cisza...a mnie już nerwy zżerają. Zadzwonic ? Nie zadzwonić ? Ponaglić ? Postraszyć ? Milczeć dumnie na znak, że mi to tam w sumie w ogóle nie zalezy na sprzedaży ? Chloe ? W interesach trza być twardym:) A nie dzwonią, bo? Umawiali się na jakiś termin? Poczekaj do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Chloe, doczytaj wyżej. Juz po ptakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.07.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Jak to??? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 06.07.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Witam, nie doczytuję, bo zjechana jestem na maksa... dziś niby wypoczywaliśmy ale nad wodą w 30stopniowym upale nie wiem czy da się wypocząc. Budowa idzie ok, wręcz super. Parter mamy wymurowany... w 6 dni chłopakom poszło a domek jak już pisałam - nie należy do tych o prostej bryle. Cięcia baaarrdzo dużo...ehhh ale przed wiatrem jest już gdzie się schronic i wreszcie widac, że to dom:) lecę do małżona. Bo chyba go za bardzo dziś przypiekło. Jutro przerwa w robocie na budowie. Niech chłopaki się zregenerują. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Ano tak, słońce. W sumie, powinnam przestac sie juz dziwić. Nie dane mi i chyba juz tak zostanie. Dom mi podkupią, mieszkanie jak kula u nogi, u starych dom wariatów. Jak to było z tymi latami tłustymi i chudymi ? Zastanawiam sie które były które Niunia, nie zazdroszczę chłopakom temperatury podczas murowania. Dajta spokój. Przecież to udaru dostać można. Nad wodą pewnie przyjemniej, ale tez, jesli to nie morze to w dyńke grzeje. Ja, cały dzień spędziłam na poddaszu prasując ciuchy. Jeszcze nie skończyłam , ale za to wysłuchałam kilku sympatycznych filmów, ochlałam sie coli jak ten głupi i zaliczyłam srylion pogawędek przez telefon z sympatycznymi osobami. Pokapałam moje starsze prawie kobiety i znowu wracam do grzałki. Tak jest tu duszno, ze aż powieki mam mokre. Bleeeeeeeeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.07.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Żeby nie było, że tu dziś nie zajrzałam, wrzucam negatywowy kontraścik łaziebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.07.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Chyba ściągnęłam Cie myślami Jaka zajebista deszczownica Rewelka. Jak tam sprawy "zawodowe" ? Wyrobiłas się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.07.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ania, a może prześlesz mi foty mieszkania? Popatrzę krytycznym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.07.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Aniu,ja się na nieruchomościach znam tylko tyle ile wynika z mojego skromnego doświadczenia. Nie wydaje mi się możliwe, aby Twoje mieszkanie było niesprzedawalne. W zasadzie chyba każde jest. Kwestia kasy moim zdaniem. My przy ostatniej transakcji zeszliśmy w dół wobec potencjalnie możliwej ceny, ale jeśli pomyślę i policzę to koszty utrzymania mieszkania przez ten czas byłyby spore, plus po prostu potrzebowaliśmy pieniędzy na dalsze inwestycje. Nam pośrednicy sugerowali ceny z kosmosu, realnie okazało się że mieszkanie jest mniej warte. Ceny z ogłoszeń w okolicy też mocno nas zmyliły... Może musicie obniżyć cenę i zobaczyć czy to coś da?Ja mam do Ciebie jeszcze prośbę - kiedyś pokazywałaś takie fajne białe reflektorki na szynach, które Ci się podobały jako oświetlenie górne. Wpadły mi w oko, ale nie mogę ich odnaleźć po czasie. Podrzucisz jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2014 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Chloe, no własnie tego oka sie boje Migotko, ale z moimi kupcami, kazdymi którzy oglądają jest tak, że przychodza i nic nie mówią. Kompletnie nic. Nie miałam jeszcze ani jednej propozycji. Przeciez gdy podaję cenę, mówię, że podlega ona negocjacji więc klient wie, ze da się zejśc z ceny. Nigdy nie usłyszałam, że brzydkie, za drogie, nie w ich guście czy coś. Kompletny brak reakcji. Ci co to teraz niby brali, załatwiali już nawet kredyt. Nic nie rozumiem. Zejdę z ceny na bank, tylko niech ktoś wreszcie wyrazi chęc kupna, do jasnej cholery !!! Reflektorki, pamiętam, ale nie mam ich zapisanych nigdzie. Poszukam i dam Ci namiar. Widziałaś, wkleiłam Ci tu wcześniej lampę której szukałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2014 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Czy to te ? http://www.lumenpro.pl/8119-large/spotline-oprawa-na-szyne-euro-spot-es111-z-adapterem-3-fazowym-biale-153421.jpg stąd: lumenpro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.07.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Andzia, ale każdy zakłada że wynegocjuje jakąś kwotę no nie wiem 10-20 tysi czy coś w ten deseń i może cena odbiega o więcej i dlatego nawet nie podnoszą tematu... Sama nie wiem. Dziwy jakieś... Nie widziałam lampki, ale namierzyłam już ją na żywo i to nie to. Za duża. Za elegancka...albo ja do niej za mało wyjściowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.07.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Czy to te ? http://www.lumenpro.pl/8119-large/spotline-oprawa-na-szyne-euro-spot-es111-z-adapterem-3-fazowym-biale-153421.jpg stąd: lumenpro Dobra z Ciebie kobieta:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 No dziwy.Ale u nas jest tak, ze każdy z buta wali cenę o kilkadziesiąt tysięcy mniejszą niz wyjściowa. A o co chodzi z ta lampą ?Jak to elegancka ?Tę widziałas co wkleiłam czy jakąś inną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.07.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ta wcześniejsza, czarna za elegancka do koncepcji łazienki. Reflektorek mi się widzi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Pokaż tę koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.07.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) Nie bój się - może coś podpowiem - 50% sukcesu to zwabić kupców do środka, więc zdjęcia są mega, meeeega ważne. Edytowane 7 Lipca 2014 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts