Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Po raz kolejny, czar prysł.

Zadzwoniłam do potencjalnych kupców i faktycznie, byli tylko potencjalnymi.

Idę sie dalej biczować żelazkiem i wyć do księżyca.

Może dam ogłoszenie: oddam za darmo ?

KUŹWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ej, do księżyca w pierwszej kwarcie się nie wyje! ;) Proszę przestać i zacząć działać planowo! Testem na rodzicielskie intencje będzie umowa na sprzedaż z agencją na wyłączność. Jak trzeba coś poważnego podpisać i ponieść wszystkie tego konsekwencje, to widać co kto zamierza. Bo tak, jak dotąd, to mozna w nieskończoność :( Pomyśl o tym..

Heloł niedospane, obżarte i zaintrygowane :bye:

Dzisiejsza noc była koszmarem.

Syn popłakiwał, gadał przez sen w końcu wylądował w naszym łózku.

Po pewnym czsie, nie byłam już w stanie wyprostować nóg, bo zaległa tam najmłodsza.

Jakie to kurna sprytne i rezolutne.

Przylazła z całym zestawem i umościła sobie gniazdo cwaniara.

Jestem połamana, niewyspana i w ogóle...w dupie z tym wszystkim.

Od kilku dni, chodzę z telefonem przy dupie bo czekam na wazną informację.

Cisza...a mnie już nerwy zżerają.

Zadzwonic ?

Nie zadzwonić ?

Ponaglić ?

Postraszyć ?

Milczeć dumnie na znak, że mi to tam w sumie w ogóle nie zalezy na sprzedaży ?

Chloe ?

W interesach trza być twardym:) A nie dzwonią, bo? Umawiali się na jakiś termin? Poczekaj do jutra:)

Witam, nie doczytuję, bo zjechana jestem na maksa... dziś niby wypoczywaliśmy ale nad wodą w 30stopniowym upale nie wiem czy da się wypocząc. Budowa idzie ok, wręcz super. Parter mamy wymurowany... w 6 dni chłopakom poszło a domek jak już pisałam - nie należy do tych o prostej bryle. Cięcia baaarrdzo dużo...ehhh ale przed wiatrem jest już gdzie się schronic :D i wreszcie widac, że to dom:) lecę do małżona. Bo chyba go za bardzo dziś przypiekło. Jutro przerwa w robocie na budowie. Niech chłopaki się zregenerują. Pozdrawiam:)

Ano tak, słońce.

W sumie, powinnam przestac sie juz dziwić.

Nie dane mi i chyba juz tak zostanie.

Dom mi podkupią, mieszkanie jak kula u nogi, u starych dom wariatów.

Jak to było z tymi latami tłustymi i chudymi ?

Zastanawiam sie które były które :sick:

Niunia, nie zazdroszczę chłopakom temperatury podczas murowania.

Dajta spokój.

Przecież to udaru dostać można.

Nad wodą pewnie przyjemniej, ale tez, jesli to nie morze to w dyńke grzeje.

Ja, cały dzień spędziłam na poddaszu prasując ciuchy.

Jeszcze nie skończyłam :sick:, ale za to wysłuchałam kilku sympatycznych filmów, ochlałam sie coli jak ten głupi i zaliczyłam srylion pogawędek przez telefon z sympatycznymi osobami.

Pokapałam moje starsze prawie kobiety i znowu wracam do grzałki.

Tak jest tu duszno, ze aż powieki mam mokre.

Bleeeeeeeeeeee....

Aniu,

ja się na nieruchomościach znam tylko tyle ile wynika z mojego skromnego doświadczenia. Nie wydaje mi się możliwe, aby Twoje mieszkanie było niesprzedawalne. W zasadzie chyba każde jest. Kwestia kasy moim zdaniem. My przy ostatniej transakcji zeszliśmy w dół wobec potencjalnie możliwej ceny, ale jeśli pomyślę i policzę to koszty utrzymania mieszkania przez ten czas byłyby spore, plus po prostu potrzebowaliśmy pieniędzy na dalsze inwestycje. Nam pośrednicy sugerowali ceny z kosmosu, realnie okazało się że mieszkanie jest mniej warte. Ceny z ogłoszeń w okolicy też mocno nas zmyliły... Może musicie obniżyć cenę i zobaczyć czy to coś da?

Ja mam do Ciebie jeszcze prośbę - kiedyś pokazywałaś takie fajne białe reflektorki na szynach, które Ci się podobały jako oświetlenie górne. Wpadły mi w oko, ale nie mogę ich odnaleźć po czasie. Podrzucisz jeszcze raz?

Chloe, no własnie tego oka sie boje ;)

Migotko, ale z moimi kupcami, kazdymi którzy oglądają jest tak, że przychodza i nic nie mówią.

Kompletnie nic.

Nie miałam jeszcze ani jednej propozycji.

Przeciez gdy podaję cenę, mówię, że podlega ona negocjacji więc klient wie, ze da się zejśc z ceny.

Nigdy nie usłyszałam, że brzydkie, za drogie, nie w ich guście czy coś.

Kompletny brak reakcji.

Ci co to teraz niby brali, załatwiali już nawet kredyt.

Nic nie rozumiem.

Zejdę z ceny na bank, tylko niech ktoś wreszcie wyrazi chęc kupna, do jasnej cholery !!!

Reflektorki, pamiętam, ale nie mam ich zapisanych nigdzie.

Poszukam i dam Ci namiar.

Widziałaś, wkleiłam Ci tu wcześniej lampę której szukałaś.

Andzia, ale każdy zakłada że wynegocjuje jakąś kwotę no nie wiem 10-20 tysi czy coś w ten deseń i może cena odbiega o więcej i dlatego nawet nie podnoszą tematu... Sama nie wiem. Dziwy jakieś...

Nie widziałam lampki, ale namierzyłam już ją na żywo i to nie to. Za duża. Za elegancka...albo ja do niej za mało wyjściowa.:p