pnna migotka 07.07.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) Ania reflektorki to do sypialini u dzieciaków. Tam mamy skosy i oświetlenie nie może dodatkowo dociążać sufitu. A lampka ta poprzednia to do łazienki. Szukam zwisów po bokach umywalek. Ściana 2,6 na niej dwie umywalki na szafce-blacie. W łazience jeszcze wc i bidet, prysznic i wanna wolnostojąca pod skosem. Koncepcja powstaje w bólach;) może być, że wszystko dopasuję pod te dwa zwisy właśnie... Edytowane 7 Lipca 2014 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 No dobra. Zaraz Ci wyslę na priv Migotko, rozumiem, że 2 umywalki juz sa Twoje ... A w jakim stylu to ma być ? Określ się albo wrzuc poglądowe inspiracje. Może razem czegos poszukamy Co to za umywalki ? Fajowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 07.07.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Chloe, no własnie tego oka sie boje Migotko, ale z moimi kupcami, kazdymi którzy oglądają jest tak, że przychodza i nic nie mówią. Kompletnie nic. Nie miałam jeszcze ani jednej propozycji. Przeciez gdy podaję cenę, mówię, że podlega ona negocjacji więc klient wie, ze da się zejśc z ceny. Nigdy nie usłyszałam, że brzydkie, za drogie, nie w ich guście czy coś. Kompletny brak reakcji. Ci co to teraz niby brali, załatwiali już nawet kredyt. Nic nie rozumiem. Zejdę z ceny na bank, tylko niech ktoś wreszcie wyrazi chęc kupna, do jasnej cholery !!! Reflektorki, pamiętam, ale nie mam ich zapisanych nigdzie. Poszukam i dam Ci namiar. Widziałaś, wkleiłam Ci tu wcześniej lampę której szukałaś. A może po prostu ludzie oglądają, orientują się tylko a kasy puki co nie mają. Myślę że _Chloe_ ma rację żebyś pokazała komuś, możesz nam zerkniemy, powiemy co sądzimy i może niewielkim nakładem pracy i finansów twoje mieszkanie będzie atrakcyjniejsze. A czasem tylko lepsze zdjęcia wystarczą, widziałam takie myki z oświetleniem, perspektywą itp. Oglądałam kiedyś program (całą serię) o sprzedaży mieszkań i tam był gościu który wpadał do mieszkania mówił co trzeba poprawić i niesprzedawalne mieszkanie od kilku lat na rynku schodziło nagle jak świeże bułeczki. I nie mówię tu o generalnym remoncie tylko o drobnych poprawkach. Czasem było to odgracenie mieszkania, czasem zmiana funkcji jakiegoś pomieszczenia czy pomieszczeń, odświeżenie ścian itp. Może nie jesteśmy takimi fachowcami ale czasem świeże oko daje świeże spojrzenie. Mieszkanie jest puste, to znaczy całkiem bez mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.07.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Koniec mojego dobrego - Młody wstał... Na razie muszę się iść bawić w wymyślone przyjęcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Mieszkanie jest POWOLI opróżniane ze wszystkiego.Maja zostać tylko łazienki i kuchnia oraz inne stałe zabudowy.Idzie nam jak krew z nosa bo nie ma komu, zająć się dziećmi a przy nich to żadna robota.Planowalismy mini remoncik, ale ostatnio mielismy 2 JUZ PRAWIE zdecydowane pary, które wręcz nie chciały żebyśmy malowali bo oni i tak zrobia po swojemu.Czekalismy na ich odpowiedź i rezygnowali.No to znowu, pakowanka ciąg dalszy. Wynosimy po troszku, jeżdżę z dzieciakami i ogarniam, pakuję, przeglądam.Kolejni chętni.No dobra...czekam na odpowiedź.Znowu nic i znowu wracam do dalszej roboty. Powiedz temu małemu imprezowiczowi, że mamusia ma wazniejsze rzeczy niż melanż.Lampki trza wybrać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.07.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 My z Brunonem tylko jesteśmy zaproszeni:cool: Lampki mi się te podobają, ale nie chcę pomarańczowego światla w łazience... Rozważam jeszcze takie: Do umywalek mierzyłam betonopodobne płytki i było git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2014 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 To widzę, ze za gościnny to on nie jest Lampki fajne, tylko jak dasz betonowe płytki i betonowe lampki to nie zrobi się za betonowo ? A na żółte światło jest rada. Wymaluj lampki w środku na srebrno lub na czarno. Kształt fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.07.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Znak, że żyję Upał taki, że tylko mi woda w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 07.07.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 ja też ja też żyję i uwagaaa mam jutro obronę mgr więc trzymać kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.07.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Ale zajebista łaźnia ! Kurcze, zupełnie nie moja a jednak zawieszam się na niej. Upiorku, jesteś redi stedi goł ? Z czego będziesz zdawać ...kierunek jaki ? Zaraz mi pewnie strzeli po chińsku i pół nocy na google spędzę PEWNIE, ŻE BĘDZIEMY TRZYMAĆ !!!! NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ !!!! No to Ja bigosik w tej intencji :stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.07.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Dziewczyny, jestem z siebie dumna i się pochwalę to przebiegłam, czas 19:02, 2,56 km trasę skasowało... bu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 No to gratuluje tylko po co ? W ten upał ? Pogięło cie kobieto ????????????????????????????????????????????????? No i skoro nie ma trasy to ciężko jakos uwierzyc na słowo Masz może jakies zdjęcia upamiętniające to wydarzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 07.07.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=269146&d=1404762730co skasowało, co skasowało? fejsbuk prawdę Ci powie... Edytowane 7 Lipca 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 07.07.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) a wręcz tak:http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=269150&d=1404762861 Edytowane 7 Lipca 2014 przez andariel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 A co Ty tak w trójkaty biegasz ? Czemu tam ? Za dużo pytań...jestem w szoku...nie ogarniam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Mało piłaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 07.07.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 trochę zbyt duszno na bieganie, nie szkoda Ci serducha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 07.07.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Spoko, trasa w lesie, jak tylko tam wbiegacie - miły chłód i wilgotne powietrze. Małżonek mnie namówił na bieganie - i daję radę. Więc jestem z siebie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.07.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Jedni zdychają próbując przetrwać a Ta sama się katuje A jak bys tam fiknęła to kto by Ci pomógł ? To jakies zorganizowane szaleństwo czy Twoje własne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts