pestka56 08.07.2014 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Screeshoty zapisują się w png. Żeby się powiększało po wklejeniu w posta, trzeba ottworzyć w jakimkolwiek programie i zapisać jako jpeg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 08.07.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Nikogo dziś nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 08.07.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ja jestem ale 1130stron wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 08.07.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 O to Ty niedzisiejsza jesteś, że się tak wyrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 08.07.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Oj bardzo niedzisiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205483-Beata-i-Kris-dziennik-budowy&p=5458047#post5458047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2014 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 hejka Telewizja kłamie ! Miały byc burze i gdzie one są ???? Mam starte prasowania i muszę uziemic dzieciaki w domu. Jak tu żyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 08.07.2014 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Burze u mnie ale bardzo przelotne i troszkę bokiem idą. Już myślałam że lunie ale profilaktycznie ogóreczki i inne takie podlałam. Dobrze zrobiłam bo jak na razie nie bardzo padało tylko się fajnie ochłodziło na szczęście bo u nas w domu pod 30stopni masakra. Chyba nam zapomnieli dach ocieplić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 08.07.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ale zajebista łaźnia ! Z czego będziesz zdawać ...kierunek jaki ? Zaraz mi pewnie strzeli po chińsku i pół nocy na google spędzę PEWNIE, ŻE BĘDZIEMY TRZYMAĆ !!!! NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ !!!! No to Ja bigosik w tej intencji :stirthepot::stirthepot::stirthepot: studiowała budownitwo na polibudzie lol:rotfl: za kciku dziękuję, przydały się!!)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.07.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Gratulaje http://www.e-gify.pl/gify/praca/uczen_student/uczen_student8_(www.e-gify.pl).gifhttp://www.e-gify.pl/gify/praca/uczen_student/uczen_student10_(www.e-gify.pl).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2014 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dorcia, skoro 30 stopni to chyba jednak ocieplili No to mamy Panią MAGISTER INŻYNIER w składzie Gratuluję !!! Teraz nic tylko zakładac firme i budować domy forumowiczom Skromny prezencik na nowa droge życia. http://karafki.com/129-506-thickbox/zestaw-kielnia.jpg Przyjemne z pożytecznym Nieprawdaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 08.07.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dorcia, skoro 30 stopni to chyba jednak ocieplili HA HA HA bardzo śmieszne Za to kielnia bardzo fajna. Również gratuluje Pamiętam moja obronę jakby to było wczoraj brry a jeszcze bardziej pisanie pracy BRRRRRRY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.07.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 hejka Telewizja kłamie ! Miały byc burze i gdzie one są ???? Mam starte prasowania i muszę uziemic dzieciaki w domu. Jak tu żyć ? Burze są u mnie:yes: Jak się piorunów nie boję, tak dzisiaj podskoczyłam dwa razy, bo łupnęło gdzieś bardzo blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2014 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dajcie mi tej wody bo chodniki nam sie topią od upału. Martwie się magnolią. Nagle zaczęła strasznie gubic liście. Niektóre sa odbarwione, maja plamy lub cos w rodzaju meszko-szronu. Co to kuźwa jest ? Nigdy nam nie chorowała. Wyrosła na piekne, gęste i dorodne drzewo. Buchnęłam dzieciakom piłke do kosza. Będę dziś świrowała przymiarki do DIY Muliny mam w pytkę, więc moge sobie pozwolic na plątaninę. Jakbym nie odzywała się kilka dni, znaczy się HUSTON ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.07.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Kiedyś zrobiliśmy koledze taki prezent kielniowy Wszyscy go odchorowaliśmy ostro. Za bardzo nam się podobało dzwonienie dzwoneczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Mari, masz dość łazienek i mówisz, że mieszam Ci w głowie, to pociągniemy to miąchanie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Dajcie mi tej wody bo chodniki nam sie topią od upału. Martwie się magnolią. Nagle zaczęła strasznie gubic liście. Niektóre sa odbarwione, maja plamy lub cos w rodzaju meszko-szronu. Co to kuźwa jest ? Nigdy nam nie chorowała. Wyrosła na piekne, gęste i dorodne drzewo. Buchnęłam dzieciakom piłke do kosza. Będę dziś świrowała przymiarki do DIY Muliny mam w pytkę, więc moge sobie pozwolic na plątaninę. Jakbym nie odzywała się kilka dni, znaczy się HUSTON ! FOTKA i do ELFIR, ale już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Bo pic to trzeba umić ! Powiedziała to ta, co sie piwem bezalkoholowym potrafi uwalic w trupa Pestuś, nienawidze Cię za to Twoje wyczucie w temacie miąchania. Jakbys wiedziała, gdzie w tym moim durnym łbie jest furteczka na takie insze inszości. Miąchaj dalej. Może zupełnie zmienie orientację Masz coś jeszcze ? Zauwazyłaś, że kuchnie są bardzo wdzięcznym tematem ? No nic tak nie powoduje łała jak kuchnie własnie. A do elfir to nie mam jakos śmiałości. Wszyscy ja atakują więc gdzie tam Ja... Powiedziałam tatusiowi, że magnolia choruje a on...drzewo czasem gubi liście No tak, ale kuźwa na jesieni a nie w szczycie. Taka piekna jest/była. Szkoda mi jej strasznie bo to takie moje udane dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 08.07.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 bo to takie moje udane dziecko. nawet tak nie myśl a pisać zabraniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Andziu, chyba nie rozumiem...Czy Ty wiesz, jak cięzko wyhodowac magnolię ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts