pestka56 08.07.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 (edytowane) Rób tę fotkę i koniecznie liść pokaż od wierzchu i od spodu w zbliżeniu i wrzucaj, a jak nie chcesz, to mi prześlij, a ja to załatwię. Cykorze TY Nie martw się, jak mi co wpadnie zmyślnego to wkleję. A tu masz chałupki i inne wystawione na sprzedaż. Bardzo ciekawe niektóre i fotek sporo i plany są http://www.themodernhouse.net/ Pooglądaj sobie Edytowane 8 Lipca 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ja sie nie cykam tylko głupio mi.Może poszukam w necie ?Idę...tup, tup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.07.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Bo pic to trzeba umić ! Powiedziała to ta, co sie piwem bezalkoholowym potrafi uwalic w trupa Muszę przyznać, że ja to nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2014 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Pewnie masz inne ukryte talenta MAM !!! Na ogrodowisku tez maja ten problem, ale chyba tylko zalezy im na pokazywaniu zdjęć bo żadnych porad nie znalazłam. Moja magnolia ma takie liście. Z białym nalotem, który po przetarciu liści schodzi. Nalot jest po obu stronach. http://assets0.ogrodowisko.pl/uploads/p/19/190608/original.JPG Ma tez takie plamy i odbarwienia oraz traci kolor i robi się żółtawa. Liście sypią sie po lekkim dotknięciu. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/cf/qa/sclg/9p0cyANwlia7sbG0RB.jpg Jakies pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.07.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Moim zdaniem mączniak. Dithane, Topsin na zmianę. Taka pogoda, że łapią rośliny grzyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2014 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Pzeszukiwania netu, padło to słowo, ale zaraz ktoś inny napisał grzyby a jeszcze inny coś tam. Opryskac mogę, ale kurna jak ? To wysokie drzewo Czy te opryski są szkodliwe dla zdrowia pryskającego ? Maske muszę jakąś mieć ? Cos w powietrzu lata ? ( pytam bo dzieciaki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2014 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Skoro w temacie ogrodu.... Takie cóś mnie siem podobuje Zakamary, szuwary, żwiry... Jak w zaczarowanej krainie... Nawet nie wiedziałam, że w ogrodach funkcjonuje styl retro http://i677.photobucket.com/albums/vv132/shabby_chic/g019.jpg http://2.bp.blogspot.com/_LbEOZqOqjYs/TGxt656wmSI/AAAAAAAARHg/o9IkuL8JFsE/s1600/secret+garden.jpg http://www.patiosdepot.com/wp-content/uploads/2013/08/Decorative-Old-Style-Garden-Patio-Ornaments.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2014 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Pestuś, sprawdź maila i odpisz czy dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2014 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Rękawice, okulary i maseczka, a po pryskaniu ciuchy do prania i kąpiel. Dzieci podczas oprysku trzymaj z daleka. Na opakowaniu jest podany okres karencji dla ludzi, pszczół i zwierząt, jeśli dotyczy. A opryskiwacz masz? Powinien mieć coś co sie nazywa lanca, a na jej końcu psiukawka. Lanca może być bardzo długa, a psik z fungicydem sięgnie jeszcze dalej. Szczególnie z wiatrem. Zawsze też można wleźć na drabinę. Ratować magnolię musisz, bo jak straci liście, to umrze. Albo od razu zetnij i posadź nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2014 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Pestuś, sprawdź maila i odpisz czy dostałaś Veni, vidi... i koniec, nie ma mowy, łatwo nie zasnę, chochlik z głupawką mnie dopadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 09.07.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Marii dziękuję za prezencik w ramach poczęstunku stawiam oraz częstuje się i ochładzajcie;) mięta domowa pyprów nie będzie haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 No nie, MOHITO nie pogardzę Bierę i się chłodzę bo u nas tropiki i ani kropli deszczu Te ! Głupawka ! Czy uwierzysz ( nie wiem, może to jednak normalne), ze w ogródku nigdy nic nie chorowało ? Żadnych grzybów, plesni, plam. Aż tu nagle 5 metrowa magnolia wzięła i zachorowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 09.07.2014 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Tropiki?U nas wczoraj straszne burze były - myślałam, że złapiemy oddech, a tu masz - 32 stopnie w cieniu - też mi ochłodzenie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2014 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 żeby chociaz troche popadało.Chloe, u nas odkąd nastały upały, nie spadła kropla deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 09.07.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 U nas 30 stopni ale wieje masakrycznie więc odczuwalna temperatura jest niższa, można by powiedzieć że przyjemna jeśli ktoś lubi jak głowę urywa. Okna zamknąć nie mogłam, musiałam zaprzeć się z całej siły. Dobrze że to małe bo tych w salonie na bank bym nie zamknęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.07.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Aniu, Przyszłam Ci choć pomachać łapą , bo głupio mi, że nie zaglądam do Ciebie Bywałam kiedyś na samym początku jeszcze do pierwszego Twojego wątku, ale potem chyba zniknął. Tutaj tasiemiec nie do przejścia, ale to znaczy, że dobrze Ci na FM i cieszysz się dużą sympatią, co mnie nie dziwi . Masz fenomenalne podejście do życia, ogromny dystans i duże poczucie humoru . Serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.07.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Co tu dzisiaj tak pusto Wszystkie się przegrzały Dla przypomnienia, jeszcze niedawno narzekaliśmy na taką aurę: http://www.tapeteos.pl/data/media/603/big/zima__winter_1920x1200_062.jpg Ja dziś maluję tacę DIY, coby mąż mógł mi na niej śniadanie sobotnie podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2014 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Aniu, Przyszłam Ci choć pomachać łapą , bo głupio mi, że nie zaglądam do Ciebie Bywałam kiedyś na samym początku jeszcze do pierwszego Twojego wątku, ale potem chyba zniknął. Tutaj tasiemiec nie do przejścia, ale to znaczy, że dobrze Ci na FM i cieszysz się dużą sympatią, co mnie nie dziwi . Masz fenomenalne podejście do życia, ogromny dystans i duże poczucie humoru . Serdeczności Ewciu, nawet nie oczekuję, że będziesz nadrabiać czy odwiedzać. Masz inne wazne zajęcie Fajnie, że wpadłaś. Z ta sympatia to chyba przesadziłaś. Całkiem niedawno, miałam spięcie z dziewczynami. Wniosek z tego taki, że najzwyczajniej na świecie jestem straszliwa zołzą. Mój pierwszy wątek nadal "wisi" na forum. Zamknęłam go z przyczyn chyba dośc oczywistych. Duzo by gadać... Ja też przesyłam Ci serdeczności i uprzedzam !...będe podgladać :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2014 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Mi, jak to pusto ?Jak to dlaczego ? MECZ OGLĄDAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2014 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 A z tą tacą to o co chodzi ? Roczniće ślubu macie czy postanowiłaś wreszcie wprowadzić w domu gender ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts