marimag 09.03.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Chciałam zauważyć, że nie zauważyłam, że znowu jestem elitą Niezły wynik jak na 3 miesiąc aktywnej działalności.... Trze to oblać, choć Ali nie namawiam a na Mej, moge liczyć na 1000% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Jakie dostałam zyczenie od znajomej :lol2: uśmiałam sie jak gupia Jakie,jakie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.03.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Chciałam zauważyć, że nie zauważyłam, że znowu jestem elitą Niezły wynik jak na 3 miesiąc aktywnej działalności.... Trze to oblać, choć Ali nie namawiam a na Mej, moge liczyć na 1000% Ło matko,,,toż to ślę gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.03.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Aniu http://najlepsze-drinki.com.pl/wp-content/uploads/2011/07/drinki.jpg To opijajmy ELYTĘ! Ala, mąż przeżył i nawet nie uciekał z fotela. Ale co sie dziwić jak jego ząb leczyła piękna pani dentystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.03.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Chciałam zauważyć, że nie zauważyłam, że znowu jestem elitą Niezły wynik jak na 3 miesiąc aktywnej działalności.... Trze to oblać, choć Ali nie namawiam a na Mej, moge liczyć na 1000% A podobno trzeba leczyć się tym czym się zatruło:lol2: Lecz obawiam się tego-:sick::sick::sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.03.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Aniu http://najlepsze-drinki.com.pl/wp-content/uploads/2011/07/drinki.jpg To opijajmy ELYTĘ! Ala, mąż przeżył i nawet nie uciekał z fotela. Ale co sie dziwić jak jego ząb leczyła piękna pani dentystka To się rozumie,fason trzeba trzymać Mój chodzi do wiekowej i pewnie to przyczyna jego telepotów przed wizytą u niej:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.03.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Mój chodzi do wiekowej i pewnie to przyczyna jego telepotów przed wizytą u niej:lol2::lol2: Ja też bym się telepała jakby leczyły mnie wiekowe ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Lecę kręcić loki:lol2: bo,,połowiec'' zaprasza na obiad . Dziś mam wolne od gotowania ,bo,, jamochłonów ''nie ma ,więc mam wolne od garów:lol2: Wpadnę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.03.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ja też bym się telepała jakby leczyły mnie wiekowe ręce Ręce??? żebyś widziała jej zęby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.03.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Po kolei...Reruś, dzięki. Czyz bym widziała tam mochito ? Picha ! Ale, miłego stołowania a macie cos jeszcze w planach ? Spacerek, kino.....kapiel w pianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.03.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 A życzenia zaraz przepiszę.....może za rok komus wyslecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.03.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Dzisiaj Dzień Kobiet więc cycki w górę !!! Odrzucmy z twarzy, gradową chmurę ! Niech żyje celullit i kurze łapki ! I tak jesteśmy zajebiste babki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.03.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 09.03.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Chciałam zauważyć, że nie zauważyłam, że znowu jestem elitą Niezły wynik jak na 3 miesiąc aktywnej działalności.... Trze to oblać, choć Ali nie namawiam a na Mej, moge liczyć na 1000% No kochana na mnie też Mam weekend libacyjny chyba, bo ledwo z pracy wróciłam a już mam piwko:). Także oblewam wstąpienie do Elitarnego poziomu. Planuję dołączyć za parę lat;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.03.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Kasia...Czy to elitarny poziom to mam uzasadnione wątpliwości. W bardzo wielu przypadkach to elitarny klub debila i chama. Są oczywiście wyjątki, którym "awans" nie uderzył do głowy. Pozostałym, wydaję się, że wszystkie rozumy zjedli i mają prawo zdalnego sterowania innymi. Ignorują użytkowników o niższym statusie a tych bezwątkowych traktują jak niewidzialnych.Jesli mam być taka "elitą" to ......nie ! dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.03.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.03.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Helloł, Helloł!!! pijemy!!! Taka okazja!!! Gratulacje dla ELYTY . Tobie akurat nie strzeli palma, bo Cię do pionu doprowadzimy!!!! a nawet jak będzie trzeba kudeł na Bródnie wyszarpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.03.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ostro Ale, że co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.03.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Heloł Mejuś. Opijasz elitę czy już tradycyjnie, chlacie przy sobocie ? Melduję, że sie potnę !!!! Ola ma 38 i jęczy. Zuzce doszła sraczka a Julke mdli. Ciekawa jestem kiedy dopadnie Miska !!! Najgorsze to to, że nie mija .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 09.03.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Heloł Mejuś. Opijasz elitę czy już tradycyjnie, chlacie przy sobocie ? Melduję, że sie potnę !!!! Ola ma 38 i jęczy. Zuzce doszła sraczka a Julke mdli. Ciekawa jestem kiedy dopadnie Miska !!! Najgorsze to to, że nie mija .... Co to za paskudztwo! Zapowiada Ci się kolejna "wesoła" nocka:( Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts