mi_mała 09.07.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Kochana, gender wprowadzam konsekwentnie i sukcesywnie od dawna Kupiłam tacę drewnianą, białą farbę, klej i papier i za 40 PLN zamierzam zrobić tacę, którą kupiłabym za 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 09.07.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Mecz, mecz... A kto gra? Wczoraj podobno jakiś pogrom Brazylii Niemcy urządzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2014 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Kochana, gender wprowadzam konsekwentnie i sukcesywnie od dawna Kupiłam tacę drewnianą, białą farbę, klej i papier i za 40 PLN zamierzam zrobić tacę, którą kupiłabym za 200 Słyszałam, słyszałam... Fama po mieście chodzi No to kochana...na ambicji mi grasz. Chyba zacznę coś dziergać bo tu wszystkie sie czyms chwalą a Ja taka dupa wołowa Może wróce do haftowania ale to takie passe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2014 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dzis gra Holandia z Argentyną. Oglądam tylko dlatego, że ZAWSZE kibicuję Holandii.No komus trzeba jak nasi są piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 10.07.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ... Chyba zacznę coś dziergać bo tu wszystkie sie czyms chwalą a Ja taka dupa wołowa ... ostatnio ktoś coś przebąkiwał o jakiejś lampie ze śrubków... pokazywałaś namiar na sklep - więc sądziłam że już coś się dzieje w tym temacie a haftowanie jest na czasie chciałabym umieć to - ale ja wolę wiercić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 10.07.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Witam , trafiłam tu przypadkiem , ale z chęcią pooglądam tą tacę jak będzie ukończona oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.07.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ewciu, nawet nie oczekuję, że będziesz nadrabiać czy odwiedzać. Masz inne wazne zajęcie Fajnie, że wpadłaś. Z ta sympatia to chyba przesadziłaś. Całkiem niedawno, miałam spięcie z dziewczynami. Wniosek z tego taki, że najzwyczajniej na świecie jestem straszliwa zołzą. Mój pierwszy wątek nadal "wisi" na forum. Zamknęłam go z przyczyn chyba dośc oczywistych. Duzo by gadać... Ja też przesyłam Ci serdeczności i uprzedzam !...będe podgladać :hug: hola hola....jakie spiecie? mozesz mi wytlumaczyc? nie rob z siebie ofiary Marimag bo nie bylo zadnego spiecia...sama sie odwrocilas od nas tuz przed planowanym od miesiecy zlotem i tyle w temacie. Dlaczego? hmm to jest pytanie na ktore zadna z nas nie otrzymala odpowiedzi... wiec co tu duzo pisac... tak wiec macham ze spokojem i powiem, ze szkoda, ze tak sie stalo jak sie stalo z przyczyn nie od nas zaleznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 11.07.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 hola hola....jakie spiecie? mozesz mi wytlumaczyc? nie rob z siebie ofiary Marimag bo nie bylo zadnego spiecia...sama sie odwrocilas od nas tuz przed planowanym od miesiecy zlotem i tyle w temacie. Dlaczego? hmm to jest pytanie na ktore zadna z nas nie otrzymala odpowiedzi... wiec co tu duzo pisac... tak wiec macham ze spokojem i powiem, ze szkoda, ze tak sie stalo jak sie stalo z przyczyn nie od nas zaleznych Meliska przyszłaś rzeczywiście pomachać? Dziwny sposób pozdrowień... Co tam u reszty? Ja od rana na nogach. Idę po kawę i macham wszystkim (bynajmniej nie ze spokojem, bo mnie dzieci i ślubny z równowagi wyprowadzają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.07.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Wracam do domciu :) wreszcie. Skarbówka zwróciła mi kasę. Kipiłam sobie kilo czarnych i obrzydliwie słodkich czereśni. Prawie zeżarłam i... Nie wiem jak to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 11.07.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Aniu, skrzynkę masz zapchaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 11.07.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 ...i... Nie wiem jak to się skończy na kibelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.07.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ale mnie tu dawno nie było Co u Ciebie Mari? Ja po drodze miałam awarię pompy hydroforowej, awarię auta i zepsuty domofon. Myślicie, że to przez plamy na Słońcu? A może przez zbliżającą się pełnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.07.2014 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Dziś otrzymałam takie oto wsparcie. Musiałam Wam pokazać. Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 11.07.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Mari :hug: ........ Karolina I jeszcze w domciu dopakowałam pysznymi wiśniami i serami w odmianach różnych Rano zaczynam smażyć powidła. Kupiłam dziś na targu 20 kg węgierek. Oznajmiam, że grzyby som, kurki mianowicie były w dużych ilościach na targu. A w ogóle już jest oczywiście rano, z nieba leje, a ja miącham chochlą w garze ze śliwkami. W nocy rozładowała sie komórka w czsie wysyłania postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 12.07.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 trzymaj się Aniu :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.07.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/traurig/e045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Piękna ta żaba Skaczą mi takie po ogrodzie w tym roku, a wieczorem rechoczą.Misiek, jako szef całego lasu, zwołał wszystkie zwierzęta nad potoczkiem. Przyszły i czekają. Co Misiek wymyślił? Misiek rozejrzał się i mówi – No, zwierzęta, mądre na prawo, a piękne na lewo. Zwierzaki poszły gdzie, gdzie uważały, że powinny. Żaba ani drgnęła. Misiek się wkurzył - A ty żaba co? Rusz się, wrrrrrrrr... Żaba na to (z charakterystycznym żabim rozciągnięciem ust trzeba mówić) – Przecież się nie podzielę. To pogodę dzisiaj, iście dla żab i innych wodolubnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 12.07.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 To nie tak...Do tego by mówić z "charakterystycznym żabim rozciągnięciem ust" jest inne słowo. Podzielę nie "pasuje"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 To nie tak...Do tego by mówić z "charakterystycznym żabim rozciągnięciem ust" jest inne słowo. Podzielę nie "pasuje"... Eniu, spróbuj całe zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts