Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miąchając wczoraj stereo dwa gary powideł wyprodukowałam serniczek na zimno z górą truskawek, brzoskwinek, bananów i 2ma smakami galaretek. Najpiękniejszy to on nie jest, ale świetnie zastąpił dziś śniadanie. :)

a ja dziś wścieknięta!

byłam z dzieciakiem u lekarze... dostała skierowanie do alergologa... pojechałam do innej przychodzi gdzie przyjmuje by ją zapisać... termin najbliżysz to grudzień:bash: no oszaleli! pojechałam więc do drugiej... tam lepiej jeszcze kurna - styczeń:bash:

no i wściekła, bo przejeżdżanie tak z miejsca na miejsce 5min autem i co chwila wpisanie i wypinanie dzieciaków w foteliki, do tego ich marudzenie bo ile można zmieść takie wpinanie co chwila! oszalałam... olewam tych lekarzy na nfz... szukam prywatnie bo inaczej to w Polsce o lekarza trudno:eek:

Wcale Ci się nie dziwię. Mały miał kiedyś ciągnące się tygodniami zapalenie płuc. Pediatra rozlożyła ręce i skierowała do pulmunologa. Termin na za kilka miesięcy. Dobrze, że kogoś znajomego znalazlam, kto pomógł. Wizytę mieliśmy następnego dnia. Lekarka nam pomogła i po tygodniu było po sprawie.

Cześć...

Ja też mam dzis zły dzień.

Źle sie czuję...ciagle płaczę...mam okropne mysli...jakies czarne wizje mnie dręczą.

Czuję, ze wydarzy się cos złego...cos powaznego...

Nie umiem tego określić, ale az mnie dusi, zatyka.

Nie wiem do kogo mam kierowac swoje prosby, ale....błagam ! wystarczy!!!!

Aniu, nie możesz się poddawać. Wiem, że spadło to na Ciebie dowalając jeszcze do tego co miałaś ale musisz być dzielna i musisz wierzyć. W Tobie nadzieja dla Was wszystkich. Mąż też musi czuć wsparcie żeby sam miał siłę walczyć a dzieci lepiej niech nie wiedzą. Będzie dobrze, bo musi być i proszę nie zaklinaj rzeczywistości na ciemniej jeszcze niż jest. Wiem, że to trudne ale Ty jesteś najsilniejszą z silnych. Bo kto jak nie Ty...

:*****

Ania, ja się nie odzywam, ale cały czas myślę i telefon mam pod ręką.

Jak Andariel powiem Ci, że możesz płakać i krzyczeć, ale tylko po to żeby odreagować. Życie potrafi dowalić, ale co nas nie zabije, to nas wzmocni. Tak to działa. Jeśli się nie poddasz, los nagrodzi Cię i odpuści.

:hug::hug::hug:

sms poszedł