Doriko 16.07.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Hejka, przyszłam pomachać no i ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 16.07.2014 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Cześć Anula(tak mówię do mojej córki, mogę też do Ciebieeeee???) Miałam dziś wrażenie, że rozmawiam z siostrą, wiesz? Dwa razy mnie kolega przyłapał, że gadam i gadam przez tel. Na szczęście nic nie powiedział, ale jutro muszę dokończyć robotę, bo naprawdę mnie wywalą A Ty się zbieraj i się nie poddawaj, bo jak Ci nakopię do d.... za te Twoje załamki to zobaczysz. Po burzy zawsze wychodzi słońce i musisz na to słońce czekać i wierzyć, że to już niedługo. Ach, ja się tu uzewnętrzniam, a wpadałam się tylko przywitać.... No to...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.07.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witamy nową koleżankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 16.07.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam miłe koleżanki Jak znajdę czas to będę tu wpadać częściej:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.07.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Hej laski no i sitoo oczywiście Dla tych co nienadążają... Sitoo, zaczęła od lektury Marzennika i skontaktowała się ze mną. Po krótkiej rozmowie priv, poczułam, że nasza Ci ona i zaprosiłam tu. I małe sprostowanko, jesli pozwolisz...nie jak znajdziesz czas tylko czasem może ci się zdarzyć, ze nie wpadniesz Kolegę obłaskaw czekoladkami Merci i puśc wielkie oko. Witaj Asiu w naszym jakże zacnym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.07.2014 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Dziś dzień świra, dom wariatów i....no mąż chyba lepiej bo kierował do mnie dość jednoznaczne propozycje ( opróżniono mu salę ) Ja tu odchodze od zmysłow, nie śpie po nocach a ten mi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.07.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Fiu, fiu... ostrożnie z dykcją a tak naprawdę, to jest to radosne świegolenie ptaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.07.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Jakiego ptaszka ? ORŁA kuźwa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.07.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Hej! Aniu,przeczytawszy"opróżniono mu salę" stanęła mi przed oczyma wyobraźni krwawa wendeta z filmów z Alem Pacino. Cieszę się ,że lepiej mężowi.Pozdrów Go od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.07.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Jakiego ptaszka ? ORŁA kuźwa ! Aniu, jak dobrze widzieć, że się śmiejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.07.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Asiu Bindowa, nie wiem co przyjmujesz, ale może zmniejsz dawkę, co ? Hej Tomciowa Zatęskniłam za Wami. Lepiej mi na sercu dzięki Wam. Odkad zachorował mąż, otrzymałam ponad 60 sms-ów, niezliczone ilości telefonów i tyle samo privów. DZIEKUJĘ WAM BARDZO !!! To, że jesteście kochane to już Wam mówiłam, ale w tym wypadku, chcę sie powtórzyć. JESTEŚCIE CUDOWNE, KOCHANE I TAKIE, ŻE TYLKO TULIĆ BYM CHCIAŁA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.07.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 No,baa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.07.2014 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Wiem, wiem...przez grzecznośc nie zaprzeczysz Napisz, jak było na wywczasie. Może wrzuc kilka zdjęć co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 16.07.2014 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Anusia zdrówka dla małża i siły dla Ciebie!!! ludzkich uczuć i chociaż odrobiny mądrości dla zołzy i jej brata :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 16.07.2014 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 (nie ma mnie bo finiszujemy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.07.2014 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Dzięki Madziu. Pozdrowię Finiszujecie ? A gdzie foty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
opiorek 17.07.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 przyszłam pomachać, bo ostatnio z czasem kiepsko:bye: i trzymam kciuki, żeby wszystko się wyprostowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.07.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Orły mi się źle kojarzą.... hm, nieco Wielkie to takie i ciężko się dogadać, dziobem straszy i jeszcze przeważnie w koronie Wolę chyba te mniejsze, bywają zadziorne ijakie kolorowe niektóre. Taka Wilga np. Pani skromna ledwie tu i ówdzie maźnięta żółty. Za to pan Wilga – wymalowane na żółto każde piórko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.07.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Ja również życzę dużo dobrego, szczególnie tam, gdzie jest potrzebne najbardziej... A co to jest Marzennik? I gdzie go można poczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.07.2014 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Cieszę się że już lepiej. Dużo zdrowia i sił dla Ciebie, męża i dzieciaczków Znalazłam Marzennik i podczytałuję. Człowiek myśli że już nadrobił choć troszkę a tu się okazuje że jest wcześniejszy wątek. A koleżanka to jeszcze pod iloma kontami się kryje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts