Megiska 18.07.2014 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 (edytowane) Dzięki Madziu. Pozdrowię Finiszujecie ? A gdzie foty ? ciiiiii w środę przeprowadzka Nie chcąc zapeszyć foty wstawię PO Wprowadzamy się trochę jeszcze na budowę, ale mam dość dojazdów, pożyczania samochodu i już nie mogę się doczekać Od 2 miesięcy wożę na budowę książki, zabawki, ciuchy itp... a nawet nie widać, że czegoś ubywa zakupiłam 50 średnich i 20 dużych toreb z IKEI (1,99zł) a dzisiaj 20 wielkich kartonów od firmy przeprowadzkowej ciekawe czy to wystarczy Buziaki kochane, trzymajcie kciuki Edytowane 18 Lipca 2014 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.07.2014 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Madziu,trzymam mocno kciuki,wyobrażam sobie co znaczy przeprowadzić pięciu facetów z przyległościami. Pozdrawiam i życzę aby jak najszybciej wszystko już było na swoim nowym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 18.07.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Orły mi się źle kojarzą.... hm, nieco Wielkie to takie i ciężko się dogadać, dziobem straszy i jeszcze przeważnie w koronie Wolę chyba te mniejsze, bywają zadziorne ijakie kolorowe niektóre. Taka Wilga np. Pani skromna ledwie tu i ówdzie maźnięta żółty. Za to pan Wilga – wymalowane na żółto każde piórko. :rotfl::rotfl: Anka to Ty maźnij go tam i ówdzie na żółto, może jak będzie jak wilga wyglądał to poczujesz się jak w ptasim raju:) Sama chyba z moim (mężowym) pieszczochem spróbuję Jak już kupisz farbki i załatwisz makijaż dla Twojego to podjedź do Kajetan do Centrum Mowy i Słuchu - i też zrób kilka kresek - tam leży mój od wczoraj. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sitoo 18.07.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Megiska, na pewno wszystko będzie ok. Tylko zanim wszystko rozpakujesz i ułożysz na swoje miejsca to myślę, że pierwszych gości zaprosisz za miesiąc:)Czy dobrze wyczytałam, że masz 5 facetów w domu????O rajuśku:o tyle ptaków:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.07.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Co do Marzennika, to już wiem. Był to wcześniejszy wątek, tak? Ma sporo stron, ale może uda mi się kiedyś przez niego przebrnąć. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 18.07.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Orły, wilgi a może kolibry Ubawiłam się tymi waszymi ornitologicznymi obserwacjami. Ja mam zgoła inne porównania, ale proszę nie pytać jakie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 18.07.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 5 facetów... to musi być raj... Mnie trzech tak rozpieszcza, to pięciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.07.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ...orły, sokoły, herosy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.07.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Pesteczko, ja Ci chyba puszczę piosenkę "Czy mnie jeszcze pamiętasz?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.07.2014 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Pamiętam, tylko ja do komputerka dopiero teraz siadłam i najpierw porządki robię, na maile odpowiadam. Pracuję, b zaległości mi się tu i ówdzie zrobiły Nazbierało się Jutro będę luźniejsza, to zabiorę się za forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.07.2014 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Witam się i żegnam. Dziś odebrałam męża ze szpitala. Jest w miare ok o ile po takich przejściach, może byc dobrze. Prosił o to, zebym podziękowała wszystkim dobrym duszyczkom za życzenia, pozdrowienia i ciepłe słowa. Jutro wyjeżdzam z dzieciakami na Mazury. Jade sama a on w tym czasie będzie wypoczywał w domu. Jest bardzo słaby, podłamany psychicznie i chyba sie boi pojechac gdzieś w świat. Potrzebuje komfortu, ze jakby cos to ma blisko do szpitala. Życzę Wam udanego wypoczynku. Do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 20.07.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Sama... ale rozumiem. Tylko, że Ty również potrzebujesz odpocząć. Chociaż chwilę... Biedulko. A W. niech dobrzeje, bo musi się wykurować do Waszego powrotu żebyś i Ty mogła odpocząć Ale w sumie smutno mi, że wyjedziesz bez niego... Wiem, rozumiem i wszystko dobrze ale i tak smutno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 20.07.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Nie daj się dzieciaczkom zamęczyć, to również twój urlop. Miłego wypoczynku i szybkiego powrotu do formy dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.07.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Mari, pewnie już nie przeczytasz zbyt późno zajrzałam Zamykałam wstępne projekty tej gazety, o której Ci mówiłam Ściskam Ciebie:hug: i W. Będę trzymać wszystkie 4 kciuki, żeby W. odpoczął, wydobrzał i nie miał stresów. Więcej kciuków nie mam, więc trzymam te same za Ciebie, żebyś chociaż troszkę odsapnęła. Napiszę smska rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 21.07.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Witam się i żegnam. Dziś odebrałam męża ze szpitala. Jest w miare ok o ile po takich przejściach, może byc dobrze. Prosił o to, zebym podziękowała wszystkim dobrym duszyczkom za życzenia, pozdrowienia i ciepłe słowa. Jutro wyjeżdzam z dzieciakami na Mazury. Jade sama a on w tym czasie będzie wypoczywał w domu. Jest bardzo słaby, podłamany psychicznie i chyba sie boi pojechac gdzieś w świat. Potrzebuje komfortu, ze jakby cos to ma blisko do szpitala. Życzę Wam udanego wypoczynku. Do napisania Życzę Ci, żeby wyjazd się udał najbardziej jak to tylko możliwe w takiej sytuacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.07.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ooooo ale tu się porobiło... jakiś szpital? o w mordę!! mam nadzieję że juz jest okej wszystko i mężuś szybko wróci do pełni sił Ty fizycznie pewnie zbyt nie odpoczniesz sama z 4rema urwisami ale psychicznie na pewno od rodzicieli i od LZ ściskam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.07.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Ania, dotarła na miejsce wczoraj wieczorem. Nie bez problemów i zamęczona po pakowaniu, ale wygląda na to, że uda jej się też nieco odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 23.07.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 no to super wieści oby wypoczęła jaknajwięcej się da!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 26.07.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Anka to twarda szuka, da radę... Z okazji święta taki mały przytup : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.07.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Anka to twarda szuka, da radę... Z okazji święta taki mały przytup : D ...orgazm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts