Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Dzięki Madziu.

Pozdrowię :)

Finiszujecie ?

A gdzie foty ? :mad:

ciiiiii w środę przeprowadzka :wiggle:

Nie chcąc zapeszyć foty wstawię PO :lol:

Wprowadzamy się trochę jeszcze na budowę, ale mam dość dojazdów, pożyczania samochodu i już nie mogę się doczekać :lol2:

Od 2 miesięcy wożę na budowę książki, zabawki, ciuchy itp... a nawet nie widać, że czegoś ubywa :lol: zakupiłam 50 średnich i 20 dużych toreb z IKEI (1,99zł) a dzisiaj 20 wielkich kartonów od firmy przeprowadzkowej :lol: ciekawe czy to wystarczy :rolleyes:

Buziaki kochane, trzymajcie kciuki :hug:

Edytowane przez Megiska

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Orły mi się źle kojarzą.... hm, nieco :cool: Wielkie to takie i ciężko się dogadać, dziobem straszy i jeszcze przeważnie w koronie :rotfl:

Wolę chyba te mniejsze, bywają zadziorne ijakie kolorowe niektóre. Taka Wilga np. Pani skromna ledwie tu i ówdzie maźnięta żółty. Za to pan Wilga – wymalowane na żółto każde piórko.

:lol2::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Anka to Ty maźnij go tam i ówdzie na żółto, może jak będzie jak wilga wyglądał to poczujesz się jak w ptasim raju:) Sama chyba z moim (mężowym) pieszczochem spróbuję :rotfl:

Jak już kupisz farbki i załatwisz makijaż dla Twojego to podjedź do Kajetan do Centrum Mowy i Słuchu - i też zrób kilka kresek - tam leży mój od wczoraj. :lol2::lol2:

Pamiętam, tylko ja do komputerka dopiero teraz siadłam i najpierw porządki robię, na maile odpowiadam. Pracuję, b zaległości mi się tu i ówdzie zrobiły Nazbierało się :(

Jutro będę luźniejsza, to zabiorę się za forumowe

Witam się i żegnam.

Dziś odebrałam męża ze szpitala.

Jest w miare ok o ile po takich przejściach, może byc dobrze.

Prosił o to, zebym podziękowała wszystkim dobrym duszyczkom za życzenia, pozdrowienia i ciepłe słowa.

Jutro wyjeżdzam z dzieciakami na Mazury.

Jade sama a on w tym czasie będzie wypoczywał w domu.

Jest bardzo słaby, podłamany psychicznie i chyba sie boi pojechac gdzieś w świat.

Potrzebuje komfortu, ze jakby cos to ma blisko do szpitala.

Życzę Wam udanego wypoczynku.

Do napisania :bye:

Sama... ale rozumiem. Tylko, że Ty również potrzebujesz odpocząć. Chociaż chwilę... Biedulko.

A W. niech dobrzeje, bo musi się wykurować do Waszego powrotu żebyś i Ty mogła odpocząć

Ale w sumie smutno mi, że wyjedziesz bez niego... :( Wiem, rozumiem i wszystko dobrze ale i tak smutno...

Mari, pewnie już nie przeczytasz :( zbyt późno zajrzałam :(

Zamykałam wstępne projekty tej gazety, o której Ci mówiłam

Ściskam Ciebie:hug: i W. :hug:

Będę trzymać wszystkie 4 kciuki, żeby W. odpoczął, wydobrzał i nie miał stresów. Więcej kciuków nie mam, więc trzymam te same za Ciebie, żebyś chociaż troszkę odsapnęła.

Napiszę smska rano :hug:

Witam się i żegnam.

Dziś odebrałam męża ze szpitala.

Jest w miare ok o ile po takich przejściach, może byc dobrze.

Prosił o to, zebym podziękowała wszystkim dobrym duszyczkom za życzenia, pozdrowienia i ciepłe słowa.

Jutro wyjeżdzam z dzieciakami na Mazury.

Jade sama a on w tym czasie będzie wypoczywał w domu.

Jest bardzo słaby, podłamany psychicznie i chyba sie boi pojechac gdzieś w świat.

Potrzebuje komfortu, ze jakby cos to ma blisko do szpitala.

Życzę Wam udanego wypoczynku.

Do napisania :bye:

Życzę Ci, żeby wyjazd się udał najbardziej jak to tylko możliwe w takiej sytuacji...

:hug: