pestka56 31.07.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 TU jest Mari & company Pięknie, psia kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 31.07.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Wygląda pięknie, mam nadzieję że dzieciarnia da jej wypocząć. Pestko jak będziesz miała okazję to pozdrów ode mnie Marii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 01.08.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 WitamMacham łapką Pozdrowienia zostawiam. Odezwę się pewnie we wrześniu. U nas remont trwa a my na wsi wypoczywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.08.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 No kiedy wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 05.08.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Mari wracaj, zdawaj relacje bo nuuudno tu bez Ciebie! A okoliczności przyrody PRZECUDNE!!!!Pasują do Ciebie! Chyba Ci tam dobrze:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.08.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam moje kochane szalonki Jeżuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!! ale się za Wami stęskniłam. Przepraszam, ze nadaję w telegraficznym skrócie, ale wszędzie gdzie jestem, nie mam zasięgu. Fajnie, że jeszcze o mnie pamiętacie Małe sprawozdanko... Dojechałam z ekipą szczęśliwie (jak widać). Po tygodniu, dojechał do nas mąż. Grzyby, ryby, pływanie, nurkowanie, pontonowanie, wycieczki do Szczytna, lody, frytki i inne miłe dla co po niektórych, atrakcje. Nie byłabym sobą, gdybym nie odwiedziła miejscowego szpitala Miałam uzasadnione obawy, ze to zawał, że szlag mnie trafi w tych przecudnych okolicznościach przyrody, ale....po badaniach,zastrzykach w szanowna dupencję, okazało się, ze to głęboka nerwica i ostry atak choroby wrzodowej. Lekarz zapytał mnie, czy nie przezyłam ostatnio jakeigoś stresu.....taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Od kilkunastu lat, mam TYLKO I WYŁĄCZNIE same stresy Dziś opuściliśmy ośrodek w okolicach Szczytna i przyjechaliśmy do Mrągowa. Wywczasu ciąg dalszy Widzę, że Pestuś wkleiła zdjęcia które zrobiłam z tarasu naszego domku Uwielbiam te okolice. Cisza, spokój, okolica zapomniana przez cywilizację. Tam naprawdę czuję, że jestem na Mazurach. Siedzenie na tarasie i wpatrywanie się w taflę jeziora z kubkiem herbaty w dłoniach to dla mnie już perwersyjny relaks Pozdrawiam Was kochane. Do usłyszenia za jakiś czas. Dorcia privek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.08.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 05.08.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Dostałam już odpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 05.08.2014 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 06.08.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 a tu nadal nic?Przeniosłyście się gdzie indziej, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.08.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Latam jak ten głupi po krzakach z laptopem w rękach i szukam tajemniczych fal wifi MAM ! Znalazłam dopiero pod polem do mini golfa i siedzę teraz jak ten zbok, czytając co tamu was Chyba nie dam rady nadrobic bo mam ogromne zaległości Ściskam Was mocno. Może Pestka wklei najnowsze zdjęcia bo wysłałam jej ich parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 07.08.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Nie przejmuj się, sama nie jestem w stanie nadrobić u siebie i u innych... Kiedy wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.08.2014 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Mam wkleję. Przyszło to stado mmsów w nocy, jak już w łóżeczku Pingwiny z Madagaskaru hurtowo sobie oglądałam Na pociechę, bo ciągle pada albo lampa taka, że nie daję rady. Nie jestem w stanie ogarnąć ogrody. Szok jak wygląda. Wczoraj już nabrałam nadziei i klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.08.2014 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 U nas dziś leje calutki dzień. WRESZCIE ! Mam już dość tych upałów i pływania. W końcu i to się potrafi przejeść. Teraz jesteśmy z dzieciakami na świetlicy, gdzie jest moje upragnione wifi Posiedzę trochę na forum i popodgladam co u Was. Andziu, teoretycznie wracamy 14 sierpnia, ale mąż zapytał mnie co Ja na to,zeby przedłużyc sobie wywczas bo ten 14 to przedświąteczny czwartek. Mamy wracać przed długim weekendem ? Jakos tak głupio W związku z tym, ze nasz domek od 14 jest juz zajęty, W wpadł na genialny pomysł, zeby znowu wrócic tam skąd przyjechalismy. Sama nie wiem.... Kolejne pakowanie ? Kolejne szarpanie ? Chyba lekko opadłam z sił. Pestuś, dzwonie do Ciebie jak dzika a Ty nic Ogródkiem się nie przejmuj. Czasem trzeba odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.08.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 08.08.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Dobrze, że wszyscy w świetnej formie A tak długiego wyjazdowego wypoczynku zazdraszczam Ja o tygodniu choć marzę, ale raczej niedasię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.08.2014 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Ale się uśmiałam jak zobaczyłam zdjęcia w dużym formacie Siedzimy własnie we fłaje czy jak to sie tam nazywa i sączymy modżajto Tomkowa, może grzeszę, ale jestem juz trochę zmęczona tym wypoczynkiem. Zionę chlorem, dupa sie wałkuje od codziennego 5 godzinnego moczenia w basenie. Zdecydowanie wolałam poprzednie miejsce. Przyroda, relaks nie skrepowany, dzieci uwalone ale szczęśliwe...mazury cała gębą. W hotelu, bon ton, wypindrzone pindy, lansujące sie samotne 40 i ruscy, niemcy i...kosmici. Napiszcie kilka słów co tam u Was. Tęskni mi sie za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.08.2014 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Wszystkim sympatycznym koleżankom dedykuję niniejsza pieśń. Moja najnowsze odkrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 09.08.2014 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) U nas właśnie zakończony pierwszy grill na tarasie, świeżo wysypanym kamykami i z zamontowanym oświetleniem Chyba tez wolałabym okoliczności przyrody ale dzieciaki pewnie wolą moczyć się w basenie. Popływałabym sobie ale najchętniej w jakimś czystym jeziorze. Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.08.2014 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 A gdzie foty z inauguracyjnego grilika, co ? Muszę się Wam pochwalić bo aż przebieram nogami.... Jutro jedziemy na spływ kajakowy. Zamówiliśmy sobie 2 trzyosobowe kajaki i płyniemy w sina dal rzeka Krutynią. Uwielbiam takie jazdy i nie mogę się doczekać Tak tam ładnie.. http://blog.tokksa.pl/wp-content/uploads/2010/08/IMG_1876a1.jpg A to ostrzeżenie wezmę sobie głęboko do serca :lol2: http://www.przystan.kolo.pl/ARCHIWUM_pliki/gal_krutynia_2012/11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts