andariel 19.08.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.08.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 A idź w choleru! Na noc tak człowieka denerwować Dziś nie jest nasz wieczór Idę się popluskac we wannie a Ty strzel smajla, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 19.08.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Tylko nie zaśnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 19.08.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 przeczytałam "snaila" ;p Obleśnie dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 20.08.2014 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Aniu pytałaś jak remont, a wystarczyło zajrzeć na mój wątek. .Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.08.2014 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Aneto, a coś Ty taka słuzbowa ?Nie mozesz napisać choć słówka z dopiskiem: zapraszam do mnie ?Wyobraź sobie, ze byłam u ciebie i czytałam co Barbi ci radziła.Fajnie by było, obejrzec jeszcze jakies foty. Co Wy takie nerwowe ostatnio ? Bulwko, no to zajebiście, ze nie macie czasu taczek załadować.W obecnych czasach to rzadkość.Mam do Ciebie bardzo ważną sprawę.Koniecznie zadzwoń do mnie.TO PILNE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 20.08.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Hej ho towarzystwo,Aniu zdjęcia wrzucę jakieś, ale jak sesję machnę... a zarobiona jestem koszmarnie więc czasu brak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 20.08.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Aniu uśmiałam się z tego co napisałaś Nie jestem nerwowa tylko nie lubię pisać na telefonie W przyszłym tygodniu mam nadzieje napiszę juz z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.08.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Karramciu, trzymię Cię za słowo Aneto, a skąd Ja mam kurna wiedzieć skąd i na czym piszesz ? No i stało się Rozłożyłam się. Kicham, prycham, telepie mnie. Jak nic choróbsko jakieś mnie dopadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.08.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Tak się kończy nadmierne wymoczenie organizmu Zdrowiej szybko! Przemodziłam ustawienia w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.08.2014 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Nie przemoczyłam Nażarłam się Tabcinu i mam nadzieję, że jakoś przeżyję. Pokazuj co wymodziłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.08.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Dziś T oświadczył, że on chce mieć kącik przy kominku. Zabudowa wkładu utworzy na tej ścianie wnękę i wychodzi przytulne miejsce na biurko i półeczki nad nim. Ściana zostanie tam grafitowa. Tv poszedłby tam, gdzie proponowałaś Bazując na posiadanych meblach ustawię na tej ścianie witrynę z książkami, przy niej szeroką komodę, na której stanie odbiornik. Zamaskuję go obrazkami, by wyglądał na największy z nich. Całość na grafitowym tle. Pozostałe ściany białe. Nie wiem jakie oświetlenie. Istniejące zaznaczyłam na żółto. Dodatkowo zamurowanie pierwszego wejścia do kuchni tworzy fajny kącik na stół. Wymyśliłam tam sobie siedziska ze schowkami, coś takiego, tyle, że nie białe: Do tego proste taborety z siedzeniem takim, jak na "skrzyniach" I jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.08.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Aż sie boję cokolwiek pisać bo ostatnio, jestem odbierana inaczej niz bym chciała. Zaryzykuje jednak... Ustawienie salonu... Bardzo mi sie podoba Jestem miłosnikiem prostych i czytelnych układów. Oświetlenie.... Podziałałabym z reflektorkami. Daja duże możliwości aranżacyjne a punktu czyli kabla nie musisz miec wszędzie. Zastanów się nad białymi. Jedne takie pokazywałam w moim wątku kilkakrotnie. Kuchnia... Wydaję się bardzo wygodna i jesli uważasz, że taki kąt z ławami Ci potrzebny to dla mnie tym bardziej ok. Szkoda mi jednak tego wnętrza w którym stoi stół. No az prosi sie tam coś WOW lub bardzo nietypowe zastosowanie na kuchnie właśnie. A może masz fotki z reala, co ? Fajnie by było poogladac jak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.08.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Fotek z reala nie mogę zrobić Stoją tam teraz sterty kartonów z zawartością kredensu, który pojechał do odnawiania. Bo ja jeszcze starą, niby secesyjną komodę/kredens mam do zagospodarowania i ona by stała w jadalni. Straszna z niej kobyła, ale żal mi się jej pozbywać. Sajgon tu jest teraz totalny tak, że nie kwalifikuje się do publikacji Aniu, nie mogę przenieść kuchni To wiązałoby się z robieniem całej nowej instalacji wod-kan. Nie mam na to pieniędzy i chęci chyba też nie. Też lubię nieskomplikowane rozwiązania, więc myślę, że będzie ładnie, jak na tle pięknie, ale prosto przybranego okna będzie stał ciemny stół z ładnie wytapicerowanymi krzesłami. Może nie będzie WOW, ale będzie miło Wymyśl WOW ze stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.08.2014 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 WOW ? Naga Ty na tym stole a w tle, ładnie przybrane okno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.08.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Oj Mari, masz temperaturę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.08.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Wiesz, że chyba tak... Mam telepoty i trzepoty. Idęna dół po gorącą herbatę. Zaraz wracam. Mam pytanko do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.08.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Ej, ja już wypiłam dwie herbaty, połknęłam witaminy, co by się od Ciebie nie zarazić, a Ty gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.08.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Pije herbatę, a co mam robic ?Czekałam na Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.08.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Miałaś pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts