marimag 20.08.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Ano miałam... Powiedz mi, w jakie Ty klimaty uderzasz bo nie ukrywam, ze troszku zgłupłam. Łazienka nowoczesna ale ciepła. Bardzo ciekawe połączenie materiałow, nie sztampowa, ciekawa. Do tego pisałas o zabudowie karniszy, o secesyjnym kredensie no i na koniec każesz mi wymyslic stół Bardzo śmieszne ! Jaki łun ma być ? Zdjęcia bardzo by pomogły. Aaaa i jeszcze jedno. Widziałam propozyje Pestki odnośnie schodów. To juz kosmos dla mnie. Naprowadź kolezankę bo mam globusa i nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 20.08.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Stół już jest wymyślony Pojechał do renowacji i będzie jak nowy. Chodziło mi o wymyślenie aranżacji WOW. Zabudowa karniszy to prostota, którą lubię. Prosta deska pod sufitem. Nie podobają mi się kije, na których wiszą zasłony. Kredens to pamiątka, ale go odświeżam, może łatwiej będzie sprzedać. A ze schodami dlaczego to kosmos?? Nie będzie ani nowocześnie, ani klasycznie. Pomieszanie z poplątaniem Też mam ze sobą kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.08.2014 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Dzień Dobry! Aniu,życzę zdrówka!Mam nadzieję,że noc przyniosła poprawę samopoczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2014 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Tomkowa, sorki kochana, ale żem padła wczoraj wieczorkiem. Leki chyba zadziałały i mąż mnie holował do łózka. Szkoda, że nie dysponujesz żadnymi zdjęciami. Łatwiej by było widzieć to o czym się mówi. Poczekajmy aż to wszystko wróci z renowacji. Skoro chcesz cos z tym dalej robić to może niech to tylko oczyszczą i oddadzą ci w stanie dziewiczym. Skoro sama masz z soba kłopot, to wiesz co Ja przeżywam Hej Biondziu Eeee tam... Nic lepiej a może nawet gorzej. Chyba zapalenie gardzieli mnie bierze. Do tego na bank zatoki. Nie wiem co się dzieje, bo Ja w zasadzie nigdy nie choruję Miłego dnia wszystkim. Dziś tak chłodno w chałupie, że latam z drewnem i rozpalam gdzie się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.08.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Tomkowa, sorki kochana, ale żem padła wczoraj wieczorkiem. Leki chyba zadziałały i mąż mnie holował do łózka. Szkoda, że nie dysponujesz żadnymi zdjęciami. Łatwiej by było widzieć to o czym się mówi. Poczekajmy aż to wszystko wróci z renowacji. Skoro chcesz cos z tym dalej robić to może niech to tylko oczyszczą i oddadzą ci w stanie dziewiczym. Skoro sama masz z soba kłopot, to wiesz co Ja przeżywam Pokażę Ci tę komodę w aranżacji mocno zapóźnionej Gdyby została u mnie, nic kompletnie na niej by nie stało Co za szkłem, jeszcze nie wiem. Ale zupełnie jakoś mi nie pasuje do wizji całości. Nie wiem, nie wiem.. Nie powiedziałaś, dlaczego "kosmos" ze schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2014 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Kosmos, bo ta świecąca poręcz i dość zimne kafle jako podstopnice do drewnianych podłóg..... No Ja bym w drewnie robiła. Kredensik fajny. Mozna by go machnąć na jakiś kolorek. Wiem, że to profanacja Mam gdzieś foty dość nowoczesnych wnetrz, gdzie wpleciono w nie, starocie. Wpadnij wieczorkiem to powklejam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 21.08.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 kredens w szalenie modnym ostatnio kolorze mięty Czaderski byłby też wściekle żółty... Chociaż Tomkowa, nie mam pojęcia w jakim stylu masz wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.08.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Aga, obawiam się, że trudno określić styl moich wnętrz Może po remoncie będzie łatwiej Chociaż i wtedy nie wiem, czy będzie to możliwe Chyba najbliżej mi do wnętrz nowocześnie klasycznych. Kredens wróci w brązach Ale poszaleć będzie można z kolorem za szkłem i tapicerką krzesłowych siedzisk No i w miarę dobra wiadomość dotycząca schodów. Niestety trepy są przyklejone do betonu, więc zdjęcie ich, żeby zrobić drewniane podstopnie, zgodnie ze sztuką, nie będzie możliwe, bo się zniszczą. Ale stolarz obiecał tak wkleić drewno, żeby wyszło ładnie Wszystko wskazuje na to, że schody będą w całości drewniane Mari, czekam na aranżacje ze starociami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2014 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Tomkowa, wklejam foty i lecę dalej w gary. Robie przecier z ogórków na zimę i musze go powpychac w słoiki. Obiecane foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.08.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 O popatrz! U mnie w pierwotnym zamyśle też miała być koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.08.2014 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Bo dobra koza nie jest zła.W tej chwili na rynku, są tak różne, ze każdy wybierze cos dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2014 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Heloł! Aniu,jaki cudny i piękny stół na fotce nr 5:o:jawdrop: Nie wiem co ze mną jest?Wmawiam sobie,że NIE CIERPIĘ antyków,szczególnie o mieszczańskim rodowodzie,potem widzę takie art deco jak ten stół i brałabym go natychmiast:wtf: Tomkowa,jeśli mogę coś doradzić ,choć nie wiem czy już nie jest za późno,to jednak zdecyduj się na jakiś konkretny look i zrób pod niego bazę czyli podłogi,ściany łatwiej zmieniać,ja nie wiedziałam o forum podczas mojego remontu i teraz mieszkam w takim potworku:bash: Przy wyborze wyposażenia serce mówiło"glamour" rozum mówił :"loft",coraz trudniej mi teraz akceptować wygląd własnego mieszkania szczególnie po zapoznaniu się z FM. No,to po porannej dawce ekshibicjonizmu, do roboty,Miłe Panie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.08.2014 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Bionda, dzięki Nie wiem, co masz na myśli, mówiąc, że ściany łatwiej zmieniać Mam nadzieję, że tylko kolor Bo u mnie będzie wywalanie, poszerzanie, pocienianie i zabudowywanie, a to wcale takie łatwe już nie jest. Dla mnie najważniejszy jest układ i funkcje pomieszczeń. Zmiana koloru to kwestia dłuższego wieczoru A podłogi? U mnie szary gres plus deski sosnowe Białe okna i białe drzwi, ale w ciemnych futrynach. Taka to baza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Tomkowa,każdy radzi ze swojej perspektywy;)Faktycznie,przestawianie ścian to już grubsza sprawa,miałam na myśli ich wygląd i to nie tyljko kolor,np. zachce się komuś kiedyś bardziej dworkowo to sobie machnie sztukaterię i przyklei tapetę w kwiatki ,potem bardziej ascetycznie to je pozdejmuje i wykończy ściany na gładko,cegłę też można zawsze gdzieś wkomponować itd. itp.Podłogi to już zależy,panele bez problemu wywalisz ale drogi drewniany parkiet albo 150 m2 gresu pod,którym jest ogrzewanie to już niekoniecznie.Ale jeśli masz szary gres to fajnie bo taka podłoga pozwala na więcej aranżacji,sosna też zawsze da się wybielić albo przeciwnie zaolejować na ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Mari,nie widziałam wcześniej tych inspiracji.Teraz siedzę w robocie i gapię się na te zdjęcia i łzy ocieram,że nie mam takiego mieszkania ,bo to jest to!!Jest idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Siemanko Asiu, nie ma co drzeć włosów. Znajdź u siebie choc jeden element, który lubisz. No nie wiem...Może widok przez okno, światło naturalne w jakims pokoju, ciekawe przejście, przytulnośc czegoś tam i pod to startuj z rewolucyją. Wiesz, ze widziałam srylion domów. W każdym do którego wchodziłam, widziałam to coś. Ja mam takiego fizia, że nie patrze na to co jest, tylko od razu włącza mi się tryb after. Każdy dom, mam z grubsza urządzony po raptem 20 minutach obcowania z nim. Wierzę, że z każdego potworka mozna wyczarowac cudo. Kwestia kasy, wyobraźni i ...odwagi. Jakbys WRESZCIE przesłała mi zdjęcia wszystkich wnętrz, plan domu i widok na wszystkie elewacje to chetnie bym ci pomogła. Może bym cos podpowiedziała, zasugerowała... Potrzebuję jakiejś misji, żeby nie zwariować. Nie ma dnia, żebym nie ryczała, że umknął mi ten dom co to mi umknął. Szlag mnie trafia bo kosztował jedyne 300 tysięcy co jak na nasze stoliczne warunki, nie zdarza się często. Nie powiem co mnie strzela, jak pomyslę ile zajebiaszczych pomysłów i planów poszło się... Ten dom spełniał wszystkie moje oczekiwania. Miał ogromny potencjał i dawał szansę na zrealizowanie, wszystkiego tego co planowałam. Widząc mnie zapłakana tatuś zpytał o co chodzi. Gdy mu opowiedziałam, udawał zmartwionego, ale ostatnio słyszałam jego rozmowę z matką i moją babcią. Otwarcie przyznał, że się ogromnie cieszy, że ktos mi podkupił tę "ruinę". Nie będzie domu, nie będzie afer o jego kupno. Smętnie tu u mnie od jakiegoś czasu. Juz praktycznie nikt tu nie przychodzi. Wiekszość dziewczyn sie wykruszyła. Tym co towarzyszą mojemu wątkowi w powolnej agonii, zapodaję muzę, co by troszku weselej było. Zakochałam się w tej kobicie na umór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Aniu,a może wsiadaj dzisiaj w pociąg do Katowic,odbieram Cię z dworca i noc jest nasza,mam wolną chatę,Mówię to bardzo poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Przepraszam bardzo, ale co będziemy robić ? Golić nogi czy na żywioł ? Asiu, STRASZNIE, OKROPNIE, BARDZO CHĘTNIE, ale mój W w ten weekend wyjeżdża i nie zostawię dzieciaków z dziadkami upiorami. Po cichu ci powiem, że strasznie polubiłam Twojego prywatnego sekretarza. Jak dla mnie to powinien byc na tej naszej zbereźnej pierwszej randeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Ja zTobą nóg nie golę:lol2:Wiem jak się to kończy! A Twój Wojtuś to nie powinien być jeszcze na l-4??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2014 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 A żebyś wiedziała, psia mać. Po ostatnim goleniu golonek, rana sie jeszcze nie zagoiła. Będę miała bliznę jak weteran wojny nie wiem której Jakby kto pytał to miałam bliskie spotkanie z rekinem podczas surfowania na Hawajskich plażach Wojtuś dumnie drepcze do pracy. Zwolnienie dostał tylko do 17 sierpnia. Widzę, że chyba nie ma na to jeszcze sił, ale wiesz jak to jest z chłopami. Im bardziej im się czegoś zabrania, tym bardziej tego chcą. Muszą udowodnić całemu światu, że testosteron w nich jeszcze bulgoce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts