bionda 22.08.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 To niech tak nie bulgoce bo za szybko wyparuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Ale szkoda Aniu,przez chwilę miałam nadzieję ,ze uda mi się Ciebie namówić ,już Ci bilet kupowałam,żebyś nie miała czasu pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.08.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Zakochałam się w tej kobicie na umór. Ja też bardzo lubię Sia. Dzięki córce. Od roku w domu na okrągło Jeżeli jeszcze mogę Cię zanudzać swoim parterem, to powiem, że nastąpiła zmiana koncepcji Nieduża, bo dotyczy dwóch ścian. Zamieniłam jedną z drugą. Wydaje mi się, że tak będzie lepiej. Wolę z kuchni i jadalni mieć kontakt wzrokowy i werbalny z siedzącymi na kanapie, niż oglądać z tamtych pomieszczeń tv I co Ty na to? Aha, nad narożnikiem będzie wisiała wielka stara mapa w pięknej ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2014 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 hej dziewczynki wiem... wiem.... kajam się bo dawno mnie nie było ale jak lato i wakacje to gdzieś indziej się relaksuję i zapewniam sobie rozrywkę hahahaa.... Same wiecie... ogródek, urlop i dzieciaki 24h na dobę plus praca. Obiecuję się poprawić i częściej tu zaglądać. Buziaczki dla Was i witam "nowe" współtowarzyszki. Biondziu a dla Ciebie siarczyste buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Bastuś, a dla Ciebie siarczyste klapsy w... a niech Ci będziehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0kiss3.gif Kto to widział tak znikać??Ale cieszę się ,że Cię widzę.Jak minęły wakacje?Ogródkiem to Ty mi oczu nie mydl;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Tomkowa,to wszystko zależy od tego kto siedzi na kanapiehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gifżart..naprawdę nie będziecie musieli do siebie krzyczeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.08.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Odległości nie są duże Gdyby głos nie dochodził, można jeszcze na migi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.08.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 A widzisz ,o tym nie pomyślałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Wzięłam i przyjszłam... Tomkowa, pewnie, że nie zanudzasz. Lubię misje Zmiany chyba na lepsze. Widzę, że masz ogromna potrzebę kontrolowania siedzących na kanapie Obawiasz się krytyki mielonych ? Bastki, wszelki duch...matko i córko !!! TY ? TU? Cieszę się ogromno ! Czyli to nieprawda co mówia o ślązakach ? Ciebie nie musze witać jak nowych, prawda ? Dość fochów. Dawaj ciotka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.08.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Wzięłam i przyjszłam... Tomkowa, pewnie, że nie zanudzasz. Lubię misje Zmiany chyba na lepsze. Widzę, że masz ogromna potrzebę kontrolowania siedzących na kanapie Obawiasz się krytyki mielonych ? Dobre kontrolne lukanie nie jest złe Tyle, że ja też wtedy jestem pod okiem i jak mi spadnie kotlet na podłogę, to po kotlecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2014 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Oj, to prawda. Głupio takiego spadnietego, zaserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.08.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 No to jestem ugotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2014 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Na własne życzenie Przemyśl te ściany bo kicha będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.08.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Przemyśliwam Ale co, jak przeniosę graty to całą tę ścianę wejściową z kominem i tv pomalować na grafitowo? Czy tylko wnęka na biurko ciemna i część z meblami, tv i obrazkami (to wyjdzie jakieś 260 szerokie i 220 wysokie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.08.2014 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Nie malowałabym wcale ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 HEJKA! Aniu,od wczoraj SIA spiewa w moim:wiggle: aucie,jest fantastyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.08.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 U mnie też leci cała playlista właśnie. Teledysk fantastyczny ten co wkleiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.08.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 No to mamy fun club Witam się przy sobocie Przetworów ciag dalszy. Dowiedziałam się, ze ogórki i koperek sie już kończą. Jesli planujecie przetwórstwo, to czas najwyższy. Ostatni dzwon, jak to mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 23.08.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Kończą? W moim ogródku się jeszcze nie zaczęły. Mam jednego ogóraska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.08.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 U mnie tradycyjnie :pomidory i maliny.Jeden ogórek,Doriko??Klęska urodzaju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts