Tomkowa 26.08.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 No widzisz, wiedziałam, że nie widziałam najlepszego Taka cegła, równiuteńka, świeżuteńka może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Pomogłam ? Cos Ci sie wyklarowało ? Przegladam cały czas zdjęcia, ale to nie to. Albo cegła której nie chcesz, albo jakis kosmos, albo widac że worki bagsów albo kamień. Nie wspomne o klasycznych czyli mocno stylizowanych. W sumie w tej materii to cały czas ten sam materiał sie pojawia i chyba niczym nowym sie nie da zaskoczyć. Jak Ci się widza reflektorki ? Ja na dzis się pozegnam. Pora spać. Miałam poprasować, ale jakoś mi się odechciało. Jutro tez jest dzień. Do następnego Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 26.08.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Dzięki Aniu. Równiutka cegła bardzo na tak Reflektorki przemyśliwam T zasypia z myślą o podwójnych drzwiach tarasowych. Ale nam namieszałaś Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.08.2014 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Nie wiem czy dobrze czy źle z tym mieszaniem... Co złego to nie Ja, jakby kto pytał Dobrej nocy i TY TEŻ SIE KŁADŹ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.08.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Dzień Dobry! Aniu,jak Michał? Tym szarym salonem zachwyciłam się:wiggle:och,jaki piękny:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.08.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 http://tovtov.com/wp-content/uploads/inspiration-flooring-amazing-white-wooden-built-in-cabinets-as-well-as-ceiling-light-spot-lamps-over-chevron-porcelain-wood-tile-inspiring-modern-interior-designs-best-29-porcelain-wood-tile-pictures.jpg Na tym zdjęciu są konsolki na krzyżakach,bardzo mi się podobają , a ponieważ cena oryginału nie jest do zaakceptowania pomyślałam,że zrobię je sama. Tym samym moja lista DIY się powiększyła.Jest już na niej lustro w czarnych żeliwnych szprosach i zdjęcia do kącika jadalnego,brakuje mi tylko porządnego kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2014 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Asiu, sama ? Samodzielnie wystruganie konsolek na krzyżakach ? Góra to nie problem ale z czego te krzyżaki ? One są chromowane Widzę, że na baszczela zerżnęłas ode mnie pomysł na lustra Niech Ci pójdzie na zdrowie To co dla Ciebie wymysliłam, będzie fajnie współgrało z tym co masz w planach:) Nie określiłaś się tylko z tym co ma sie zmieścić w salonie. Asiu, a gdzie kominek ? Planujecie ? Michał lepiej. Raczyłam go wczoraj wszystkim co mam i pomogło. Spał dziś ze mna w łózu ( zastępstwo za tatusia) i podobno, to pomogło mu najbardziej Lecę na mega zakupy. Wpadnę wieczorkiem. Zadzwoń do mnie jak będziesz miała chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2014 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Bulwka, skontaktuj się ze mną, plissssssssssss!!!!To naprawdę bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.08.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Dobry wieczór tak po cichutku chciałam powtórzyć, że schody być może, przy dobrych wiatrach, będą drewniane łącznie z podstopnicami oraz powiedzieć, że wyjście na taras zostanie powiększone i będą to podwójne drzwi 150 szerokie Okno zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2014 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Bry Czyli same dobre wiadomości. Kurczę, jak sie cieszę, że komuś gdzies tam w świecie szerokim, udaje się zrealizowac swoje marzenia PS. Po co okno skoro tak duże drzwi ? Lubisz myc szyby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2014 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Pestka to już całkiem o mnie zapomniała Dzwonię, czekam na choc jednego małego posta a tu... doopa blada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.08.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Mari, to nie tak duże drzwi, w sumie Okno obok zostaje, bo szkoda zamurować Masz rację, że myć będzie trzeba, bo planuję, że w dzień będzie wersja saute, czyli bez niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.08.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Pestka to już całkiem o mnie zapomniała Dzwonię, czekam na choc jednego małego posta a tu... doopa blada. Ja też się dobijam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2014 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Widzę, że kolezanka sie rozhulała Brawo! Trza się w końcu odwazyć. A jakie to okno ? Zwykłe czy ze szprosami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.08.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Najzwyklejsze Mari, bez szprosów Jak wycena będzie przyjazna, to może wyjdzie takie coś http://cdn16.muratordom.smcloud.net/t/photos/32667/drzwi_balkonowe.jpg[/img]"]http://cdn16.muratordom.smcloud.net/t/photos/32667/drzwi_balkonowe.jpg Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2014 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 A przekazałas mężowi, ze pół forum pieje z zachwytów nad jego pomysłami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.08.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Naturalnie Powiedziałam, że CAŁE FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2014 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 No to pojechałaś ! Urósł o kilka centymetrów czy od razu wybuchnął z dumy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.08.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 No dobra, urósł o kilka centymetrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.08.2014 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Nie wnikam w którym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts