Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mari nasza rozetka była wlasnie taka kudłata , jakby kilka kogutów na całym odwłoku, futerku miało wicherki.

Czy ja dobrze zrozumiałam, rozdzieliłas bliżniaczki?

Nie Ja a szkoła, ale nie miałam nic przeciwko.

Nasza świnka wyglada jak mały york.

Hejka babole :hug:

Mery, a to nie czasem zakrzepica z tą nogą??

moje dzieci każde w nowej szkole ...

Staś zaczyna w październiku studia... :lol:

Jaś liceum LO MM :lol:

Franek 5 klasa :lol:

Antek 2 klasa :lol:

jeszcze wszystkiego nie ogarniam, 2x dziennie piekę im chlebek (nie chcą jeść już bagietek :no: )

ale powiem krótko jak co roku :lol2::rotfl::lol2::rotfl:

http://i3.fmix.pl/fmi764/160accf3000ea75d540fb5de/zdjecie.jpg

:hug::bye:

http://foch.pl/foch/1,132039,14518068,Hurra__wreszcie_koniec_wakacji__Niestety__to_nie_koniec.html

Wiem że dzieci w żłobku czy przedszkolu dużo chorują ale miałam nadzieje że choć zdąży przywyknąć. Minął tydzień i nadal całą godzinkę jaką tam jest ryczy a teraz jeszcze przerwa będzie. Jak wyzdrowieje to już na przyzwyczajanie po godzince nie będzie możliwości i będzie całe 10h w żłobku. Już żałuje że tak szybko pracę znalazłam.

Edit:

Miałam tran wczoraj kupić i zapomniałam ale na pewno kupimy, dzięki za radę :)

Cieszcie się, że macie maluchy, potem będzie ciut gorzej : )

Megi Staś jest '95? Ola wyemigruje do Białegostoku. Medycyna brzmi dumnie, mam nadzieję, że da radę... dobrze, że gdzieś w okolicach jest ogród Toli. Forum to fajna sprawa: )

Wrzuć proszę zdjęcia Waszej łazienki z szarą płytką. Chodzę wokół niej, przyglądam, podoba mi się bardzo.

Anuś żyjesz? : )

Edytowane przez Monika m&m

Aniu,nie zaglądasz już na forum,smutno tu bez Ciebie.

To fakt że smutno jakoś :(

Doriko,odniosłam wrażenie,że masz wolny zawód,praca w domu nie wchodzi w rachubę?

Teoretycznie w moim zawodzie mogłabym pracować zdalnie ale to zależy od firmy. Ja nie bardzo potrafię pracować na odległość, poza tym uważam że praca w biurze daje większe możliwości rozwoju (chodzi o kontakt z innymi specjalistami). Z resztą z moim synkiem to ja mam problem z ogarnięciem podstawowych prac w domu. On jest bardzo absorbujący, jest po prostu niegrzeczny i bardzo rozrabia, bałagani. Jedyna chwila spokoju to jak śpi. Nawet jakbym na ten czas zatrudniła nianię na którą nie bardzo mnie stać to nie bardzo miałabym możliwość pracy. Jak na razie dom jest w stanie dość surowym jak na mieszkanie w nim i nawet nie mamy drzwi wewnętrznych, więc młody hula gdzie mu się podoba i łobuzuje ile wlezie.

Pamiętajcie nie dawać synkom na imię Jakub, bo to straszne łobuzy :p

Oby :)

U mojego Kuby chyba właśnie zaczął się bunt dwulatka (20 miesięcy ma) a do tego stres związany ze żłobkiem i jest coraz bardziej nieznośny. A taki był słodki. To znaczy nadal jest słodki ale jeszcze bardziej niegrzeczny. Coraz częściej mam uczucie że nie daje rady, że zawiodłam jako matka :(

Zawiedziesz jeśli będziesz tak myślała. Przecież on teraz najbardziej Ciebie potrzebuje żebyś właściwie reagowała na jego dąsy i histerie. Żebys pokazała mu że jesteś kochająca, wymagająca i konsekwentna. Nie poddawaj się. Warto. Mój ma 16 lat i nie wstydzi się przez telefon przy kumplach czy w autobusie powiedzieć do mnie "kocham Cię, pa" Mnie Mama inaczej wychowywała i dla mnie powiedzenie czegoś takiego nie było możliwe.

Dobrze gadasz : )) Jestem tu i teraz na każde skinienie, ale wymagam i będę konsekwentna. Mogę czasami odpuścić, bo mylę się jak każdy. Nie mam patentu na doskonałość. Słów "przepraszam, nie miałam racji" też się trzeba nauczyć. Histerie na mnie nie działają (raczej nie pokazuję, że działają cholernie). Bycie rodzicem to wyższa szkoła jazdy : )) Edytowane przez Monika m&m