marimag 20.09.2014 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Wątek zamkniety. Z góry przepraszam wszystkich podczytujących, czytających i udzielających się. Dziękuję za rady, wsparcie i zaciskanie kciuków. Wszystkiego dobrego Wam życzę. Może do kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.09.2014 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 :confused::confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 22.09.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.10.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Starczy. Wracaj i pisz co robiłaś gdy Cię tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniaaa 23.10.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witaski:) nie było mnie od lipca;/ ale warto było się tak poświęcić Mamy stan surowy otwarty, za tydzień wstawiamy okna i zamykamy stan surowy :D:D:D dom wyszedł piękny:) ludzie ptają nas o projekt, dachówkę... dużo nerwów mnie to kosztowało ale warto było. Teraz wkrótce trzeba w środku lecieć a tu to trzeba się za portfel trzymać, aż się boję ;/ Pozdrawiam wszystkich!!! :* jak znajdę kabel to przeslę foto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 23.10.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Aniuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!Gdzie jesteś? Co się dzieje?Wracaj , bo muszę Ci podziękować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 W związku z nadchodzącymi Mikołajkami, życzę wszystkim (tym małym i tym dużym), Mikołaja z wielkim worem...prezentów ! http://wl.static.fotolia.com/jpg/00/47/44/65/400_F_47446525_ZKIEfO1EL0ZGOefT4js0FjucSYgEyoAO.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 05.12.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Jednak troszkę tęsknisz za nami Dziękuję i również życzę wora prezentów nie tylko na mikołaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 05.12.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Ania!!!:wave::wave::wave::wave::wave::wave::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:wave::wave::wave::wave::wave: Najlepszy prezent na Mikołaja już dostałam!!Od Ciebie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2014 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Jednak troszkę tęsknisz za nami Dziękuję i również życzę wora prezentów nie tylko na mikołaja. Czy Ja wiem... Dzięki Ania!!!:wave::wave::wave::wave::wave::wave::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:wave::wave::wave::wave::wave: Najlepszy prezent na Mikołaja już dostałam!!Od Ciebie:wiggle: Wariatka !!! Jak to niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba Wyszłam z wprawy z pisaniem i obsługą forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.12.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif http://emotikona.pl/gify/pic/mikolaj.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 05.12.2014 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Czy Ja wiem... [...] Fajnie że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.12.2014 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Dzięki Dorcia.Czuje sie tu jakos nieswojo. Widzę, że postepy u ciebie.Fajny stół. Nie szkoda go przemalowywac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.12.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Aniu,czuj się jak u siebie:) Zrobiłam parę zdjęć dzisiaj rano ale nie nadają się nawet na priva do pierwszej piekłam pierniczki w kuchni syf ,kiła i mogiła:mad:bo rano musiałam do roboty ,mężaty leży i zdycha trzeci dzień,powiem tylko,że kolor .... Dzisiaj u nas imprezka Mikołajkowa,k... zawsze u nas:mad: Napisz choć trochę co u Ciebie?Ściskam i całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.12.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 tak a propos imprezki to robię dzisiaj mule ,pierwszy raz sama,mam nadzieję,że goście przeżyją ,może ktoś praktykował??Bo ja tylko znam teorię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.12.2014 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Asiu, bardzo fajnie, ze Wam sie jeszcze chce cos organizować. A to że u Was ...No cóż...kwestia asertywności To ze masz wyrafinowany gust kulinarny to wiedziałam, ale żeby ślimory ?????????????? W tej kwestii nie pomogę. Mule widziałam nie raz, ale nawet nie jestem blisko teorii. Do ust bym nie wzieła Może Nigela ci pomoze, co ? U nas po staremu. Nuda Panie. Nic sie nie dzieje. Trzymam za słowo taką jedną szalonkę z Łodzi, która twierdzi że w nadchodzacym roku, wszystko WRESZCIEEEEEEEEEEEEEEE sie wyprostuje. Oby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.12.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Mule umyj, ściągnij z nich trawę Roztop 1/4 masła, dodaj czosnek, najlepiej zgnieciony, czuszki lub chili, wrzuć na to mule, dodaj kieliszek białego wytrawnego wina i duś około 3-4 minut, aż się otworzą Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 06.12.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Oczywiście podczas mycia - wrzuć je do wody, jak się pootwierają OK, potem wyciągasz, jak się zamkną - żyją.Reszta do wywalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 07.12.2014 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Dzięki Dorcia. Czuje sie tu jakos nieswojo. Widzę, że postepy u ciebie. Fajny stół. Nie szkoda go przemalowywac ? Jak to nieswojo? U siebie jesteś, co prawda po długiej nieobecności ale zawsze u siebie Postępy niewielkie ale jednak są. Stół to moja duma, pierwszy raz udało mi się upolować coś fajnego i w jeszcze fajniejszej cenie. Niestety dość mocno podniszczony i wymaga odnowienia. Przeszlifuję go i jeszcze nie zdecydowałam co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.12.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Dzień Doberek:bye: Mi,dzięki za podpowiedź:)Gdzieś wyczytałam,że te otwarte należy stuknąć o blat i mają się zamknąć ale moje chyba zawału dostały od tego stukania i zdechły,wiecej niż połowę wyrzuciłam i na szybko pizzę robiłam(oczywiście na kamieniu)Jednak te mule muszą być mega świeże ,najlepiej prosto z kutra. Dori,podglądnęłam Twój stół,jest zajefajny ale przemyśl to malowanie na biało ,on mi się wydaje taki bardziej mieszczański niż wiejski i taki ciemny bardzo mi się podoba. Info dla Ani :sekretarz jeszcze trochę pożyje:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts