marimag 08.12.2014 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Hej W sprawie zamulonych mułów nadal sie nie wypowiadam Napisz jak imprezka ? Asia ma rację. Jest nas juz dwie Stół z wyszarpanym peselem to to o co chodzi. Cały urok drewna w jego pieknym starzeniu się. Może przeszlifuj tylko jakies ewentualne zadziory i zostaw emeryta w swietym spokoju. Jeśli pragniesz nad zycie pobawic się pędzelkiem to machnij na jakiś sympatyczny kolorek same krzesła. No to sie pomądrzyłam PS. Cieszę się, ze sekretarz poobsługuje jeszcze troszkę telefonie komórkowa i inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 08.12.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Imprezka fajna ,kameralna tacy bliscy znajomi z córką i to wszystko,kiedyś robiło się mikołajki na 15 osób z profesjonalnym Mikołajem a teraz zastanawiam się skąd miałam na to wszystko siłę w tym roku za mikołaja robił mąż naszej niani,Antek na codzień chojrak a zcykał się ale prezent trafiony,składał to lego całą niedzielę,Filipowi nie dał dotknąć Dojrzewam do zrobienia ławki ale z jesionu,jesion jest wdzięczniejszy w olejowaniu,tylko nie wiem czy podstawa krzyżakowa?bedzie komplecik a ja nie przepadam za komplecikami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 09.12.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 i obecna wielka nieobecna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Wpadłam Tu powiedzieć, że jest aukcja fajna dla dzieciaków , jak co roku na FMTu jest opis i fanty http://forum.muratordom.pl/showthread.php?232814-Prace-dzieci-z-Ogniska-Marymont-w-WarszawieA tu licytacja http://forum.muratordom.pl/showthread.php?232815-Tu-licytujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.12.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Karola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.12.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 10.12.2014 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2014 [...] Dori,podglądnęłam Twój stół,jest zajefajny ale przemyśl to malowanie na biało ,on mi się wydaje taki bardziej mieszczański niż wiejski i taki ciemny bardzo mi się podoba. [...] Dzięki Stół miał być cały biały bo takie meble planuję w salonie no i kupując go nie wiedziałam w jakim jest stanie ale coraz bardziej podoba mi się w oryginalnym kolorze. Jest więc duża szansa że taki zostanie, tylko odświeżony. [...] Asia ma rację. Jest nas juz dwie Stół z wyszarpanym peselem to to o co chodzi. Cały urok drewna w jego pieknym starzeniu się. Może przeszlifuj tylko jakies ewentualne zadziory i zostaw emeryta w swietym spokoju. Jeśli pragniesz nad zycie pobawic się pędzelkiem to machnij na jakiś sympatyczny kolorek same krzesła. No to sie pomądrzyłam [...] Ja wiem Aniu że ty lubisz obdrapańce, mi również się podobają ale na inspiracjach. We własnym domu jednak wolę jak meble nawet jak stare to nie wyglądają na obdrapane i brudne. Stół jest bardzo zaniedbany. Ma od groma plam i przebarwień, zadziorów też sporo. On aż woła o wyczyszczenie i poolejowanie go na nowo. Na mulach też się nie znam ale chętnie bym posmakowała bo nie tylko nie umiem przygotować ale nawet nie jadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.12.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Doriko, masz dość daleko, ale jeśli będziesz w Warszawie, pyszne i niedrogie mule podają w Bazyliszku na Rynku Starego Miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2014 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Ależ zagoniona jestem:spam: Pestko,stare miasto i niedrogo???Naprawdę?? Ma może ktoś pomysł jak zrobić klasową wigilijkę dla 23 dzieci za 120 zł???Na czwartek muszę pzygotować Miłego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.12.2014 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Asiu, klasową czyli szkolna czy przedszkolną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.12.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Sprawdzę na koncie, bo dokładnie nie pamiętam, ale rachunek za dwie osoby z dużym piwem zamknął się poniżej 100. Porcja była taka, że ledwo dałam radę - micha z górką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) To faktycznie tanio,może zamówię tam z dwie porcje muli,zaniosę na tą wigilię,mule podzielne są i postne i w budżecie się zamknę A tak serio to zapamiętam adres:) Aniu u Fifa szkole ta wigilia,klasowa. Połowa rodziców nigdy nie chodzi na wywiadówki,nie interesują się ....ta reszta robi za wszystkich,szkoda gadać. Dzieci jest 22+Pani,od zeszłego tygodnia piekę pierniczki,co upiekę to znika,dzisiaj znowu piekłam,23 piernikowe anioły i drobiazgi. Im jestem starsza tym mniej czuję święta,z każdym rokiem,może to przez tą pogodę,pamięta ktoś śnieg w święta?? Edytowane 13 Grudnia 2014 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.12.2014 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Asiulka, wsiadaj do Pierdolino i po 2 godzinach, będziesz się zajadać ślimakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 To już jeżdzi?Na wiosnę Aniu,niech no tylko zakwitną jabłonie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.12.2014 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 A co mają do tego jabłonie ? A z Wigilia zrobiłabym tak... Ponieważ to może dla dzieci wazne to tym razem bym wyskoczyła przed orkiestrę i razem z aktywnymi rodzicami zrobiła co trza, ale zapowiedziałabym nauczycielce, ze nastepnym razem nie będzie tak lekko. W imprezie, poczęstunku itp. będa brały udział tylko te dzieci, których rodzice albo się złożą albo cos przygotują. Teraz, żeby Wam stykneło to bym upiekła coś sama, poprosiła mame jakąś o jes\zcze jedno, dwa ciasta a za kasę kupiła ciasteczka/pierniczki, soki i jednorazówki. Nakryła ładnie, udekorowała i gites. Może skromnie ale nie na odwal się. Budżet skromny ale impreza nie olana. My tez mieliśmy taka akcję w poprzedniej szkole. Zgadałysmy się z matkami i uparły, ze palcem nie kiwniemy bo dość miałysmy składek na wyjścia połowy klasy. Akurat, tych rodziców było stac na bilety tylko olewali totalnie. Wychodzili z załozenia, że wszystko im sie nalezy. Co innego biedna rodzina, dziecko z domu dziecka, trudna sytuacja rodzinna...to oczywiście pomożemy. Stanelismy okoniem i powiedzieliśmy że My to...Pierdolino i rodzice zaczęli się angażować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 13.12.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Pierdolino było widziane gdzieś pomiędzy Grójcem a Pułtuskiem. Mknęło z niewyobrażalną prędkością. Podobno spieprzało przed potencjalnymi pasażerami, którzy zakupili bilety w necie. Może to i dobry pomysł... stanąć okoniem i mieć wszystko we dupie. Inna sprawa czy się uda Fajnie, że coś tu dygnęło. : ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Aniu,tak będzie jak mówisz ,kupię ,upiekę ,zaniosę,przygotuję,na nic nie braknie,bo jak braknie to dołożę tylko chodzi o to,że nie ma komu postawić się okoniem ,ja połowy rodziców w życiu na oczy nie widziałam i pewnie nie zobaczę. Może to podłe ale cieszę się ,że szykuje się czystka w klasie i to taka kilkuosobowa,nie sądzę,że jeśli ktoś ma jedynki z kilku przedmiotów na semestr to nagle dozna olśnienia i zacznie się uczyć. Na wywiadówce wychowawczyni darła się na obecnych rod\ziców i darła ,myślałam ,że nie skończy aż któraś mama nieśmiało zapytała czy wśród nas są bezpośredni adresaci tych pretensji bo jeśli nie to wolelibyśmy usłyszeć coś na temat naszych dzieci ,Panią na chwilę zatknęło i wypaliła:"A piatki TEZ trzeba podpisywać" Wesoło było...ech Monia:bye: Fajnie Cię widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Możecie się śmiać a ja i tak się przejadę tym..Pierdolino:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.12.2014 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Asiu, spokojnie. chcecie stworzyc w klasie ghetto dla kujonów. Pała jest nieodzownym elementem życia, nie ? A teraz coś na poprawę nastroju http://demotywatory.pl//uploads/201403/1394817747_b86nsj_600.jpg Moniu !!!!!!!!!!!!!!! Ty tu ? Welcome home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.12.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Jak myślicie Putin ma tego raka czy nie? Ja bym wolała,żeby miał Aniu,nie do końca wyczułaś moje intencje; "getto"?? Chyba dwuosobowe:lol2: Edytowane 13 Grudnia 2014 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts