Monika mm1719511751 13.12.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Możecie się śmiać a ja i tak się przejadę tym..Pierdolino:P Biondka mam plan. Zaczaję się na niego w Sokołowie Podlaskim, zrobię rundkę po Polsce Anka jedziesz ze mną? W domu powiemy, że po masło do osiedlowego sklepu idziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.12.2014 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Wracam do czytania ze zrozumieniem Monis a kiego az do Sokołowa ? Toż to ciut za daleko jak po masło. SWAT będzie nas szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.12.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Jak myślicie Putin ma tego raka czy nie? Ja bym wolała,żeby miał Aniu,nie do końca wyczułaś moje intencje; "getto"?? Chyba dwuosobowe:lol2: Pewnie że ma. Globalnego. Żarcie od rubli zaczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.12.2014 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 W związku z tym, że na pogodę liczyć nie można oraz dlatego, że składane życzenia powinny być szczere i radujące życzeniobiorcę,składam Wam najserdeczniejsze życzenia świąteczne: spokoju, radości, wytchnienia, cudownych chwil z najbliższymi oraz... ...takich widoków za oknem dla tych którzy o takich widokach marzą... http://img1.stylowi.pl//images/items/o/201411/stylowi_pl_nauka-i-natura_27582514.gif ... lub takich, zupełnie zbliżonych do rzeczywistości... http://cdn23.dlarodzinki.smcloud.net/t/photos/t/7636/boze-narodzenie-poza-domem-gdzie_242675.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 23.12.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Aniu dziękuję za życzenia Tobie życzę radosnych Świąt i wszystkiego dobrego w 2015 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.12.2014 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Dzieki Anetko Ja Wam też WSZYSTKIEGO najlepszego. Trzymam kciuki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.12.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.12.2014 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Wiem, ze juz nikt tu nie zaglada, ale co by tradycji stało się zadość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 31.12.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Aniu. Spełnienia marzeń w nadchodzącym roku :stirthepot: oraz zdrowia dla całej rodziny:hug: (jak ja nie lubię sylwestra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.12.2014 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Słońce Ty moje..Dzięki serdeczne.Ja Tobie również, wszystkiego najlepszego życzę.Niech się wiedzie na wszystkich polach !Informuję, że Pierdolino juz pomyka, także trzymam Cię za słowo. Moje noworoczne postanowienie: przyszłego sylwestra ( którego szczerzę hate) spędzamy u mnie ! Urzadzimy sobie mrocznicę, konsternację lub inną depresję.Wpadniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.01.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam w Nowym Roku! Aniu,proponujesz chlańsko na smutno??;)Jest mały problem ja zawsze po drugim drinku mam szampański humor,niezależnie od daty:rolleyes: Ale obiecuję ,że na wiosnę zakrzyknę:"Warszawo,przybywam!!!!":) Z nowości to podobno druciaki jadą,ławka zamówiona i pracuję nad mężowatym aby znienawidził lampy w kuchni i zapragnął je wymienić. Za jakieś linki do miejsc gdzie można zakupić odwrócone miednice w charakterze lamp obiecuję dozgonną wdzięczność I nie smutaj się:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.01.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Kto tym razem daje nogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.01.2015 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Nie kumam Asiu Macham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.01.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Wątek się kurczy,posty znikają,o to mnie chodziło:wtf: Też pozdrawiam:bye: Druciaki stoją i muszę jednak poduszki domówić bo te moje bęcwały przynoszą poduszki z sofy i pod dupy wkładają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.01.2015 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 To że wątek zniknął to wiem, ale że posty znikaja to nowość. Jak to ? No co kochana zrobisz, jak szlachetne dupy mają. Ja tam nie narzekam i moja szanowna tez nie. Siedziałam na nich bez dodatkowych zmiekczeń i było mi naprawde wygodnie. Powiedz jak efekt wizualny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.01.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Aniu,no podoba mi się.Ławka stoi jak wyrzut sumienia i czeka na zaolejowanie.Dzięki Tobie moja kuchnia zaczyna mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.01.2015 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Teraz najtrudniejszy etap czyli uszycie poduch i siedziska na tą ławkę.Trzeba gdzieś kupić gąbkę,materiał,a z czego wypełnienie do poduch?No i materiał na poduszki a na koniec zawieźć do krawcowej,wytłumaczyć,na pewno nie zrozumie ,no to jeszcze raz wytłumaczyć ...ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.01.2015 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Asia, pochwal sie fotami. Druciaki to moje must have. Przynajmniej sie pocieszę, że ktos sie nimi cieszy Dawaj tę ławkę ! Jaka w końcu kupiłas ? O poduchy sie nie martw. Idź najpierw do krawcowej i popytaj co potrzeba. Ona Ci wszystko powie. Jak sama zaczniesz kupowac duperele, to możesz przesadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 29.01.2015 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Zapraszam do mnie na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.02.2015 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Z okazji Walentynek życze wszystkim... http://www.tapeciarnia.pl/tapeciarnia_pl.php?adres=159955_milosc_napis_walentynki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts