bionda 22.02.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Czas wykopać wątek ,co Aniu?? Pozdrawiam mężowatego:bye:Cieszę się,że ok. Miałam chwilowe obrzydzenie internetowym ekshibicjonizmem,co poskutkowało usunięciem konta na fb,ale fm to co innego:lol2: Ściskam raz jeszcze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Hej Asiu Chyba nie ma sensu go odkopywać U mnie nic sie nie dzieje, nie ma o czym pisać, mam doła i takie tam.... Jesteś JEDYNĄ osobą, która jeszcze tu zaglada i o mnie pamieta :hug::hug::hug::hug: Dzieki za pozdrowienia dla mojego małża. W piatek wyszedł ze szpitala. Okazało się, że wszystko sie tam trzyma porzadnie, nie trzeba dokładac nowych i co najwazniejsze, nie ma nowych T. Kolejne nerwy za rok Moja Julka postanowiła zostac kobietą i to akurat w dniu w którym ojciec szedł do szpitala. Tu szok, tam nerwy, Zuzka wyje że tez chce... Jak zwykle...dom wariatów. Co u Was ? Jak tam postepy prac ? Odliczam juz dni do wyjazdu. Kurna, cały czas nie moge przeboleć, że się nie spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 I Ty mówisz,że nic się nie dzieje??Ładne nic. W końcu się spotkamy,to pewne,a ja bardzo się cieszę z tego ,że wreszcie nie spędzisz świąt w kuchni tylko odpoczniesz. No i oczywiście cieszę się na spotkanie z polskim morzem,nie widzieliśmy się już 3 lata:yes: Ale faktycznie ,rozjechałyśmy się nieźle,Ty w góry ja nad morze:lol2: W kuchni ławeczka stoi ale jeszcze bez oparcia,na siedzisko chyba na razie nic nie będę kładła bo bardzo podoba mi się drewno a na oparcie zero pomysłu Ale dzisiaj kupiłam taki stołek do kompletu: http://www.dotare.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_5ce22123c3ffb55163a772f0a647698f.jpg w tym kolorze http://www.urbiterm.by/user/image/colors/colors-big/1021.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 A ,jeszcze mam pomysł,żeby blat stołu potraktować ługiem,ale efekt na razie jest dla mnie nie do przewidzenia,chciałabym,żeby przestał być zielony a zaczął być szary. Chociaż moje dzieci usilnie pracują nad szybkim postarzeniem blatu:lol2:Naprawdę są w tym dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Idę sprzątać a to już krok ku zrobieniu zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Chciałam tylko powiedzieć,że niedawno stał w tym miejscu obrzydliwy komplecik made in malezja zakupiony na chwilę w agacie kilka lat temu . Do zmian zainspirowała i pokazała kierunek Ania i dlatego dajętu te zdjęcia ,bardzo Ci Aniu dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Asiu, cieszę się, ze w końcu sie odważyłas i powolutku ale zawsze, idziesz do przodu. Daj spokój z tym inspirowaniem i pokazywaniem kierunku... Sama na to wpadłaś, Ja tylko (chyba) dałam kopa Teraz misja lampa ! Fajnie to wszystko zaczyna współgrać ze sobą. Powiedz jak druciaki ... Wygodnie się siedzi ? Jak pojechałam to Customform, byłam lekko przestraszona czy aby moja miłość nie okaże się tertura podczas siedzenia. I tu miła niespodzianka. Nawet bez poduszek, siedzi sie na tym super wygodnie. Kapitalnie wyprofilowane i świetna głębokośc siedziska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Aniu,lampy są dwie,jedna nad częścią roboczą druga nad stołem.Nie muszą być takie same ale wiesz ,coś wspólnego mogłyby mieć. Teraz misja :oparcie do ławki a właściwie poduchy...chyba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Krzesła są wygodne,fakt,ale mój Antek pokochał ławkę,siedzi przy tym stole,bawi się tzn.przeprowadza proces postarzania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 U Ciebie widzę jednak jednakowe lampy bo odległości od punktów sa niewielkie. No chyba, ze potraktujesz temat inaczej tzn. nad stołem wisienka a nad blatem roboczym niewidzialna czyli cos zajebiaszczego nad stół a reflektorki nad ciag roboczy ( oczywiście białe żeby znikały na białym suficie). Kochane dziecko Nad stół: http://freshhome.pl/1634-thickbox_default/lampa-wiszaca-loft-s-biala.jpg Nad ciag roboczy: http://nokautimg2.pl/p-10-d1-10d1edbc65c4710578fc94eff874e67f500x500/reflektor-sufitowy-zewnetrzny-gavino-bialy.jpg Czy podjęłas decyzję w kwestii koloru frontów ? Jesli tak to mozna pokombinować z inna kolorystyka lampy nad stołem. Reflektorki i tak bez zmian. Widzi Ci się czy proponowac coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Aniu,sprawa wyglada tak,ze jedna żarówka nad stołem to za mało ,nad płytą kiedyś w końcu zawiśnie okap wyspowy a jeśli chodzi o reflektorki to super ale one wymagają innego rozprowadzenia kabli czyli prucia sufitu a to na ten moment nie wchodzi w rachubę.Sama widzisz nie jest łatwo. Tak w ogóle to chodzą mi pogłowie spieki,tzn. narożniki po niedawnym malowaniu są cudownie poobijane i przyszło mi do głowy,że wyłożę część ścian spiekami takimi 3mm grubości ,przy okazji pociągnęłabym je na ścianę w salonie i ścianka tv byłaby załatwiona. Może ktoś miał do czynienia z tym materiałem i może coś podpowiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Obawiam się, że bez prucia sie nie da. No bo co chcesz tam powiesić. Jakiegos liptona z lat 90 ???? Zepsuje cały efekt. Spieki ?????????????????????? Jak lamperię ????????????? Mała mi opowiadała mi dość szczegółowo o spiekach. Wiem, że cos wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Aniu,lamperia kojarzy mi się z wykończeniem połowy ściany a ja chciałabym do samej góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 http://www.ewaiwnetrze.pl/admin/ckeditor/filemanager/userfiles/luty/basen.jpgCoś jak tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 wpadnę do Małej i popytam ,już grasy u niej wypatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Dlaczego liptona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 spieki sa bardzo cieniutkie i nie ochronia ściany przed uderzeniami. Po zamontowaniu tych NIE TANICH okładzin, będziesz miała efekt wgniecionej tektury ( tak mi sie zdaje). I co z tym dalej robic ? Taniej chyba wyjdzie, poowijac wszystkich folia babelkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Inspiracja fajna, ale obawiam się, że to może byc kamień. Lipton ? Mówimy tak jak cos jesl lipa, dziadostwo, chałwa na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Pomysł z niewidocznymi reflektorkami super,i tak sobie pomyślałam,że tyle czasu żyję bez okapu i nic złego się nie dzieje to może w ogóle z niego zezygnować ??Tylko zagraci a i argument na prucie sufitu jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Mądra dziewczynka ! Mam plan, że gdy/jesli będe urządzała sobie kuchnię, swiadomie zrezygnuję z okapu. I w mieszkaniu i tu u starych, praktycznie w ogóle go nie uzywam. Jesli sie nie ma wiszących szafek lub kuchnie na wyspie to nie ładnie to wygląda. Taki dach ni z gruchy ni z pietruchy. Zacznij moze od pokazywania mu cen tych najcudowniejszych okapów i wprowadx go w stan przedzawałowy. Potem, niby z litości dla portfela, wspaniałomyslnie zrezygnuj z tego wydatku i tak jak napisałaś, napomknij tylko o małym przeciagnięciu kabelków. Gwarantuję, ze z dzika radością, w jedną nocke zryje cały sufit OSOBIŚCIE :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts