bionda 22.02.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 zobacz co znalazłamhttp://olx.pl/oferta/lampa-loft-przemyslowa-loftowa-bauhaus-prl-industrial-industrialna-CID628-ID4ouMW.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 On te ceny dokładnie zna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Niech mi ktoś powie ile światła dają edisony???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Znam te ofertę ale wydaje mi się, że to szarawe jest.Sprawdź inne ich propozycje bo pamietam, że mieli tez biel. Podejrzewam, ze tyle co Edison napłakał.Pytaj Pestkę..powinna wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Teraz będę pukała do wątków z pytaniem:"Przepraszam,czy zastałam Pestkę?" Też mi się wydaje,że te żarówki mają funkcję bardziej ozdobną niż użytkową. Ale mnie dzisiaj na forumowanie wzieło: Wymęczyłam Cię okropnie i to przy niedzieli:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Jak dasz mi upowaznienie, to moge zapytac lub dorwac Pestke i ściągnąc ja tu. No własnie widzę, że Cię dorwało. To tak apropos tego obrzydzenia do udzielania się w necie ? Niedziela to dla mnie dzień jak co dzień. Zdąrzyłam pościel zmienić, posprzatac, nakarmić i część lekcji zrobić. Piorę, prasuje i zerkam do Ciebie. W jeden dzień, natłukłysmy tyle co przez ostatnie pół roku Idę szukac Pestki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 To tak jak ja,też piorę ale nie prasuję,pościel zmieniłam ,podłogi pomyłam,no i rozmyślam nad lampami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Odpowiedz na pytanie o szafki kuchenne, proszę. Jaki ma byc kolor ? Cos wymyslim. Tyle tego, że w zasadzie, jedynym ograniczeniem jest kasa. Ale przy zaoszczędzonych 7 tysiakach to możesz szaleć że HEJ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Musiałam młode nakarmić i już jestem:D Co do szafek to ostatnia wersja przewiduje wysoką zabudowę w jasnym dębie(fornier) a dolne szafki jednak w białym lakierze. A Ty co wymyśliłaś?w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 A miałam cos wymyslac ? Myslałam, ze sama ze soba ustalisz co chcesz... Dałam cynk Pestce. Moze przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Pzeczytałam:"coś wymyśliłAm",teraz dopiero dopatrzyłam,że to czas przyszły:lol2: Dlatego myślałam,że coś masz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Mój mały i głupi rozumek nie ogarnia i nie nadanża za Tobą. Moim skromnym zdaniem, za dużo dobrego będzie.Juz masz sporo drewna a kuchnia nie za duża.Dałabym tylko biel.Wzór frontów, wspaniałomyślnie zostawiam Tobie.Patrząc na zdjęcie Twojej kuchni, nie moge wyjść z podziwu, jak Ty się tam ze wszystkim mieścisz.Masz w sumie mało szafek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Ile światła dają edisonki wie najlepiej Robert Skitek, bo je ma u siebie nad stołem. Mnie się wydaje, że dają tyle ile zwykłe żarówki żarowe. Wiadomo, że jak powiesisz żarówkę 40, to świeci dużo słabiej niż 60 czy 80-tka. A edisonki niestety nie są mocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 O ! Jest i zguba Czyli co ? Traktowac je raczej jako dekorację ? Asiula, czyli musisz lecieć do Skitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.02.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Mało szafek??? dwie narożne z kargami,jedna narożna bez karg ale z chowaną krajalnicą na wysięgniku,poza tym mieszczą mi się tam sprzęty typu mikser,sokowirówka,maszynka do mięsa ,dwa tostery i frytkownica. Trzy szuflady 90-tki,trzy szuflady 60-tki,kargo 20-tka,i zabudowa wysoka o szer. 2.10,blatów tam jest 6mb z haczykiem,układ w literę G jest wg mnie idealny,tylko kolor do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.02.2015 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 No jakos tak mi sie wydaje, że mało Optycznie to tak wyglada. Nie masz szafek wiszących bo tych maleństw nie liczę i może stąd to wrażenie. Krajalnica na wysięgniku ?????????? POKA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Te piękne żarowe edisonki to są na ogół 40 W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 22.02.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Wtrącę się w dyskusję ale znam odpowiedz na pytanie o edisony. Mam kilka takich żarówek i szału nie ma:no: Do odpoczynku ok i tylko tyle. Nawet jak świeci 6 żarówek w jednym pomieszczeniu to jest średnio. Plus taki, że jest to bardzo przyjazne dla oczu światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Nic dodać nic ująć. Same superlatywy jeśli chodzi o zdrowie, bo to przyjazne światło. UWAGA – niektóre mają szkło przyciemniane na brązowo. Ładny efekt, ale są jeszcze ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Wtrącę się w dyskusję ale znam odpowiedz na pytanie o edisony. Mam kilka takich żarówek i szału nie ma:no: Do odpoczynku ok i tylko tyle. Nawet jak świeci 6 żarówek w jednym pomieszczeniu to jest średnio. Plus taki, że jest to bardzo przyjazne dla oczu światło. Podpatruję u Ciebie Aga prawie po sąsiedzku Nie odzywam się, ale masz odważne podejście do faktur, kolorów, które udaje Ci się poskładać i stworzyć ciepły domowy nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts