marimag 02.03.2015 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ja tu skromnie z cukiereczkami, a Pestka jak zwykle przygotowana na grubszy melanż Dzieki Asiu, przynajmniej Ty mnie pocieszasz Jak always zresztą Witaj Aniu Dziękuję Ci kochana Dorcia ! Kopę lat ! Dzięki że do mnie zajrzałaś i dzięki za życzenia Na nic sie nie spóźniłaś. Imprezke zaczęłam dziś w nocy bo miałam dziś miec zarabany dzień, a tu rano okazało się, że wszystkie dzieciaki, mąz i Ja pochorowalismy się i dzieki temu mam dzis luz czyli urodziny pełna gębą To już nie żarty. Za rok zmiana kodu, 4 z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.03.2015 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Za to mi na widok słodkiego język do tyłka ucieka(jak mawiała moja babcia na łakomstwo). Od miesiąca już nie jadłam NIC słodkiego,prawie jak u Osieckiej: Nie widziałam cię już od miesiąca I nic. Jestem może bledsza, Trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca, Lecz widać można żyć bez powietrza! Bez powietrza może i można ale bez czekolady nieee!!! Przez to odchudzanie wpadłam w depresję:bash: Wszędzie widzę Pavlovy,puszyste serniki,czekoladki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 02.03.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Bionda - toż to Jasnorzewska-Pawlikowska:) ale gratuluję wytrwałości:) Moja mama na diecie ale gorzką czekoladę może bez problemu, nawet ma zaleconą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.03.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Naprawdę??? Patrz,jaki człowiek głupi:bash: Znam ten wiersz z wykonań artystów charakterystycznych dla Osieckiej i tak mi się to w świadomości do niej przykleiło. Wstyd co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 02.03.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Przestań - jaki wstyd;) Może naprawdę Osiecka to śpiewała?:) Gorzka czekolada ma właściwości zdrowotne! Możesz śmiał jeść - z limonką, pieprzem czerwonym...pyszna, choć ja za czekoladą nie przepadam. Ale takie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.03.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Chyba będę musiała bo deprecha gwarantowana.A ja nie lubię mieć złego nastroju:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 02.03.2015 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Anka a Wy co?Pozaziębiani?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 02.03.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 A ja tu dość regularnie zaglądam ale jakoś natchnienia nie mam do pisania. Z resztą co tu pisać jak gospodyni zagląda tylko jak gość Zdrówka życzę. My też z młodym już od czwartku chorujemy. Bez słodkości żyć się nie da, potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.03.2015 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Nic grubszego i żaden melanż te parę bąbelków Łyczkiem szampana się upijesz, a tak w ogóle szukałam cydru, ale nie ma w emotkach. Zdrowia, Mari. U nas też pomór - najpierw ja, a teraz J. pobrał co trzeba ode mnie i jest 2 razy tak chory jak ja byłam. Epidemia jakiś ogólna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 02.03.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Faceci zawsze 2x bardziej chorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2015 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 No patrzta! Łakoma nie jestem a wygladam jak bąk Musze mieć prawdziwa ochotę na coś żeby przyjąc do organizmu. W dupie z tym wszystkim. Asiu a z czego Ty się babo odchudzasz, co ? Ja tam nie widziałam, żebys miała czegoś w nadmiarze U nas tak: starsze córki od kilku dni katar wiec rano zameldowały mi bół gardeł i chyba jedna stan podgorączkowy ma, synuś gardziel i katar ropny w pieknym oliwkowym kolorze, najmłodsiejsza ma tzw. sraczkę włamywaczkę i kaszle, małzonek szanowny obudził mi się dziś z poczuciem posiadania grypy a mi nawaliło gardło i pociagająca jestem. Pestko, Ja nie pijąca jestem WCALE ! także proponuję polac kolezankom Dorciu, to prawda. Zaglądam tu bardzo rzadko bo znudziło mi się. Znudziło mi się wszystko. Zaglądam tylko do ulubionych wątków ale raczej z sympatii do gospodyń niż z potrzeby czy chęci doradzenia czy wypowiedzenia swojej opinii. Chyba za długo juz tu jestem. Wszystko mi obrzydło, opatrzyło się, znudziło. Cieszy mnie niezmiennie jedno...to ze dziewczyny osiagaja w końcu swój cel i wprowadzają się na swoje. Jak wchodzę i widzę tę euforię, radość to i mi sie micha cieszy Wszystkim zdechłym, TYM STRASZNIE i tym mniej, zycze zdrowia i cierpliwości Pamiętacie, jak kiedys zdawałam Wam relacje z oprowadzania wycieczek po mieszkaniu ? Śmiałyście się i kazałyście napisac książkę o tych wszystkich dziwnych egzemplarzach, których miałam szczęście poznać. No i znowu, wczoraj, miałam kolejnego inszego od innych...mudźina. Ona white, on black a Ja... green Juz dawno sie tak nie spociłam, usiłując się z kimś dogadać bo gość ani Beeeeee ani Meeeeeee po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.03.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 I... będzie ciąg dalszy? Jak prognoza Pamiętam, że nie procentowa jesteś, ale cydr, przynajmniej moj, to jak lekko gazowana oranżada jabłkowa. Alkoholu nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2015 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Prognoza ? Pytasz o to czy wezmą ? Nie wiem. Mam już 3 zdeklarowanych kupców, ale stoją w miejscu tak jak Ja bo żeby kupic moje, muszą sprzedac najpierw swoje. Koło się zamyka i tak bujamy się sympatycznie. Urabiam mężą na wyjazd na stałe z Wawy. Słabo mi to idzie bo ciężki z niego przypadek, ale obawiam się, że na nic nam nie starczy więc będziemy musieli wyjechać. Nadal, kuźwa nadal! czekam na kupca i to związuje mi ręce. Dziwicie się, że nie piszę ? A o czym tu pisac w tej sytuacji ? Stale mam pisac to samo ? ...że kolejni oglądacze, że nie odezwali się, że dom znalazłam, że już wszystko przemyślałam i wiem co tam bym zrobiła... Ilez mozna ? To prawda. Dom stoi i czeka. Wszystko przemyslałam. Z braku rzutów czy rysunków od właścicielki, zrobiłam własne rzuty z pamięci. Porobiłam rysunki w stylu andariel czyli kartka i ołówek i ... czekam, czekam, czekam. Łapie doły, depresje, zyc sie odechciewa. Do tego dochodza problemy, masa roboty i obowiązków. Pisac dalej ? Po kiego ? Nie chcę Was zanudzać swoimi problemami bo przecież i tak je znacie. Jedyny procent który bardzo chętnie łykam to mojito Bardzo mi smakuje i wychodzi ekonomicznie bo po dwóch jestem trzaśnieta na wesoło a po 4 tańcze na rurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 02.03.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Anulko - i dokąd chcielibyście się wyprowadzić? Macie obrany kierunek? Choć ja wierzę, że sprzedacie mieszkanie:) Wspomnisz moje słowahttp://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif ps-widzę, że Ty taka pijaczka jak ja:) ja po lampce wina jestem trzaśnięta, po dwóch tańczę, a po trzeciej umieram:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.03.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Aniu, marzę o jakiejś dziczy i życiu w zgodzie z naturą. Krowy, kozy, jajka, własne sery, chleb i warzywa, ale z moim mieszczuchem to nie przejdzie. Juz to świrowałam kilka razy. Miałam juz nawet upatrzone siedliska na moich ukochanych mazurach, a ten, że NIE I NIE !!!!! Serce cierpi i krwawi, ale cóż mam począć biedna ? Może zaproponuję nowy program: baba szuka rolnika Kierunek ? Hahahahah TWÓJ ! ale podejrzewam, ze znowu powie NIE, mimo, że ma tam paru znajomków z branzy, którzy juz pare lat temu, proponowali mu pracę. Gdybym znalazła mu u Was robote i to jeszcze dobrze płatna i taka na 10000% to chyba by uległ bo to jego główny argument i strach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 02.03.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Oooo, super:) zapraszam do nas - jest pięknie i z pewnością taniej niż w Wawce:D A i siedlisk u nas pod dostatkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Nawet u mnie życie wychodzi ze 30% taniej niż w W-wie, a przecież to tylko 35 km od Pałacu Kultury Mari, bezustannie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2015 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Aniu, nigdy nie byłam w Poznaniu więc moge tylko wierzyc na słowo Oglądam sobie w nocy różne oferty i nie ukrywam, że jestem ciut zawiedziona. Gdzie te cudne siedliska ? Domy poniemieckie ? Ruiny za grosze ? Dzięki Pestko. Rozpoczęłam nieco inną metodę sprzedazy. Postanowiłam współpracowac z agencjami. Nie usmiecha mi sie odpalenie im tyle kasy, ale jeśli pomogą to czemu nie. W tym momencie chwytam się wszystkiego. Postanowiłam zamknąc wszystkie sprawy w tym roku. Jesli się nie uda to wracamy do siebie. Nie udzielam sie bo zdycham. Mam gorączkę i inne przyjemności. Juz zapomniałam jak to jest chorować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Mari, zrób jak ja. Wystawiłam na otoDom z adnotacją, że nie interesuje mnie współpraca z agencjami. I tak dzwonili jak dzicy. Nie podpisuj żadnej na wyłączność. Targuj się o prowizję od początku. Wszyscy się godzili i schodzili 50%. Niektórzy od razu w umowie kwotę wpisywali.Każdemu zastrzegłam, że cena podana na otoDom, to co co chcę dostać do ręki, czyli netto. Ich sprawa za jaką cenę usiłują sprzedać.I pamiętaj, żeby zdjęcia nie pokazywały żadnych osobistych rzeczy. Jeśli masz za ciemno, albo jakiś problem z fotkami. Wysyłaj do mnie, poprawię. I koniecznie dobry plan z wymiarami ścian i okien. Ludzie najczęściej już są zdecydowani kupić jak widzą w necie. Wizyta to tylko potwierdzenie. Kuruj się. Choć u Ciebie to ciężko przy tej szarańczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.03.2015 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Nie wiem czy pamiętasz, ale sama ci mówiłam o tych wszystkich niuansach Wiem, doskonale wiem jak oni działają. Prowizję wywalczyłam na dzień dobry bo jak mi wyjechał z 3,9% + vat to zajadów dostałam. Wole konkretna kwotę bo przy negocjacjach na zywo, łatwiej mi szybko reagować wiedząc ile musze oddac krwiopijcom Ogłoszenie juz od dawna wisi na 2 portalach i jak na razie to tylko dwie prywatne osoby a reszta agencje. Wyświetleń ponad 200 i co z tego ? Zobaczymy jak pójdzie agentowi bo młody idealista mi się trafił. Powiedziałam, że to sprawa na CITO !!! i jak nie będzie nic działał to wypisuje się od nich. Dzieciaki wiedzą, że matka umierająca, ale co z tego jak w garach trzeba mieszac i chodzic przy nich. Rano az łzy mi leciały tak źle sie czułam. Nacpałam się Tabcinu, nurofenu i poczekałam na reakcję. Podziałało. Włączyłam sobie tv co by do mnie gadało i do roboty. Podczas trzaskania kopytek, dowiedziałam się, że własnie przekręcił się gościu co przedawkował paracetamol. No to biegiem w ulotki czy Ja tez zaraz nie wywinę sie kopytkami do góry przy ciapaniu tych kopytek. Ok, dawka jak cie mogę. Z tej radości, że jednak jeszcze pozyję, nadziergałam ponad 3,5 kg maluśkich i śliczniuskich kluśków. Mam przynajmniej z bańki jutrzejsze pierdzielenie. Ide do łózka bo mówi do mnie. Telepie mnie jak cholera. Nasmarowałam sobie łeb Amolem co by oddech lepszy łapać i faszeruję się czym mogę. Moze jutro będzie lepiej. Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts