Bejaro 17.03.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Dokładnie do stadionu Ruchu mam może niecały kilometr. Na razie w zeszłym sezonie obrodziły myszy-jak zamieszkam to kurnik biorę pod uwagę. Na egzotyczne dania nie ma szans-jajecznica może być? Nie uśmiercę kury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Pewnie głupia jestem, ale nie umiem znaleźć tego Twojego mieszkania na gumtree ani na olx. Wyszukiwarki mają nieprecyzyjne i do d... Pozawężałam opcje ile się dało, ale krewa z dzielnicami. Wpisuję Marki, a wyskakują także na Żoliborzu i Bielanach, albo Pradze płd, Targówku.Pod tym względem otoDom bije je na głowę. Jak wpisujesz dzielnicę, to jeszcze możesz ulicę podać, albo zawęzić kilometrami. I masz mieszkania z danej dzielnicy, a nie po sąsiedzku.Piszę to, bo takie niechlujstwo poważnych klientów może zniechęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Dokładnie do stadionu Ruchu mam może niecały kilometr. Na razie w zeszłym sezonie obrodziły myszy-jak zamieszkam to kurnik biorę pod uwagę. Na egzotyczne dania nie ma szans-jajecznica może być? Nie uśmiercę kury. I kota, albo nawet 2 co najmniej jedną kotkę, bo kocury to lenie i trutnie. U mnie myszy bywają, ale tylko przyniesione przez kocicę. Potrafi kilka sztuk dziennie na okolicznych działkach upolować, bo przy domu nie ma. Sławna jest Nawet jedna z sąsiadek prosiła „Niech pani nie zabrania tej szarej kotce przychodzić do nas. Ona taka łowna jest”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 17.03.2015 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 I kota, albo nawet 2 co najmniej jedną kotkę, bo kocury to lenie i trutnie. U mnie myszy bywają, ale tylko przyniesione przez kocicę. Potrafi kilka sztuk dziennie na okolicznych działkach upolować, bo przy domu nie ma. Sławna jest Nawet jedna z sąsiadek prosiła „Niech pani nie zabrania tej szarej kotce przychodzić do nas. Ona taka łowna jest”. No to kocica, ale co jak pozbędę się myszy-a przybędzie kociąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2015 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Pestko, czułam, że będziesz szukać Jest na bank i na olx ma nawet 428 wyświetleń. Beato, to Ja juz nie ogarniam. Gdzie te myszy ? W Chorzowie ? W Górach Tarnowskich ? Mieszkacie tam już czy nie ? Nawet nie wiesz jaka mam dzika ochote na jajecznicę, ale...nie moge jeść jajek i wszystkiego co od drobiu pochodzi Mam teorię, że mój organizm nie radzi sobie z chemią w drobiu a jak wiadomo, szczególnie drób faszerują tablica Mendelejewa Nie znam nikogo kto by hodował czy miał dostęp do eco, zdrowych i euforycznie szczęśliwych kur. Gdybym miała 100% pewność, że nie karmione syfem to bym zaryzykowała konsumpcją. W jednej ręce łyzka z jajem a w drugiej strzykawka z adrenaliną. Kure moge przyjąc w pełni sił witalnych i ją jakoś.... Kotu mozna usunąc co nie co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Moje po pierwszych 2 dniach na otoDom miało ponad 750 wyświetleń Bejaro, koty się kastruje, a kocice sterylizuje Dom bez zwierzaka to pusty dom, a koty robią szczególną, ciepłą atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 17.03.2015 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Pestko, czułam, że będziesz szukać Jest na bank i na olx ma nawet 428 wyświetleń. Beato, to Ja juz nie ogarniam. Gdzie te myszy ? W Chorzowie ? W Górach Tarnowskich ? Mieszkacie tam już czy nie ? Nawet nie wiesz jaka mam dzika ochote na jajecznicę, ale...nie moge jeść jajek i wszystkiego co od drobiu pochodzi Mam teorię, że mój organizm nie radzi sobie z chemią w drobiu a jak wiadomo, szczególnie drób faszerują tablica Mendelejewa Nie znam nikogo kto by hodował czy miał dostęp do eco, zdrowych i euforycznie szczęśliwych kur. Gdybym miała 100% pewność, że nie karmione syfem to bym zaryzykowała konsumpcją. W jednej ręce łyzka z jajem a w drugiej strzykawka z adrenaliną. Kure moge przyjąc w pełni sił witalnych i ją jakoś.... Kotu mozna usunąc co nie co... Myszy w kupie humusu,na budowie,kurnik w planach,jak starczy kasy na niego ,teraz u siebie nie mam myszy,kota tylko we łbie. Mam stan surowy prawie zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2015 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Pestka nie szpanuj ! Tych 700 to pewnie sama natłukłaś Ja tam kotów nie cierpię, ale micha mi się cieszy jak widze takie o to... Jak będzie dom to kupie sobie takiego...dwa...srylion Masz jakieś zdjęcia z budowy ? Moze projekt ? Pokaz coś, BEATO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Ja wtedy łapy po łokcie urabiałam, sprzątając mieszkanie na tempo, wynosząc, wywożąc i robiąc remanenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.03.2015 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Ja tam kotów nie cierpię, ale micha mi się cieszy jak widze takie o to... [ATTACH=CONFIG]309167[/ATTACH] Jak będzie dom to kupie sobie takiego...dwa...srylion . O masz, druga Juskra Swoją drogą one fajne są, kluski jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.03.2015 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Toż to hotel !!! Ile Was tam jest ? A powiedz mi, czemu tam ? Czemu nie gdzieś obok obecnego miejsca zamieszkania ? No i pytanie standardowe...Co z robotą ? Będziecie dojeżdżać ? Kluski fajne, ale w tej wersji kolorystycznej, są ZAJEBISTE ! Jeden wyglada jak never ending story a drugi jak mały smok z bajki: Jak wytresowac smoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 17.03.2015 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 (edytowane) To parterówka,dlatego tak wygląda garaż duży w bryle-mamy dokładnie 16 km od miejsca pracy teraz,potem dokładnie tyle samo-z drugiej strony tylko.Jest nas troje. Bo tam jest cicho jezioro las,do granic miasta jest z 5 km do centrum z 7,takie miejsce gdzie jeździ nad zalew część Śląska. Dziecko samodzielne samo jeździ,do autobusu miejskiego mam coś 800 m w rzazie W Edytowane 17 Marca 2015 przez Bejaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2015 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 |No to spora chałupka jak na 3 tylko. Fajnie będzie. Tyle luzu. Fajna miejscówkę znaleźliście. A jak duża działka ? To projekt indywidualny czy gotowy ? No i kluczowe pytanie...Kiedy sie przeprowadzacie ? Sorki, że wczoraj nie odpisałam, ale film mi się urwał. DOSŁOWNIE ! Obudził mnie ból paluchów u nóg, bo zasnęłam na siedzaco i serdelki mi się zrobiły. O 4.20 przeszłam z serdelami do małżonka, który się obudził i zapytał: gdzie byłaś ? Hahahaha, jak to gdzie ? Spałam w pokoju obok Miałam dziś telefon w sprawie mieszkania. Już dawno nie gadałam z tak wredna babą brrrrrrrrrr.. Ona mnie o cenę pyta, Ja jej grzecznie odpowiadam, a ta mi wali ceny z innych dzielnic. A CO MNIE TO OBCHODZI, że gdzies tam jest taniej niz u mnie ? Sa też miejsca gdzie jest drożej. Już miałam ochotę jej powiedzieć, zeby szła tam gdzie taniej dają, ale sie gryzłam w język. Jeszcze nie widziała bo z banera zadzwoniła, a ta mi cenę ustala. Co najsmieszniejsze, to mieszkanie ma byc dla jej syna więc to chyba nie jej decyzja. Ludzie to młotki. Mam dość. Ale mi cisnienie podniosła ! Dziś nie popiszę. Pomorek powrócił. Tym razem sraczka attack! Mam też dziś zebrania i musze się rozdwoić Do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.03.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Cześc Ania! Wredna,nie wredna byle kupiła. Znowu chorujecie??Fatalnie,powiedz towarzystwu,że do tropikany ze sraczką nie wpuszczają a wyjazd niedługo,może się pozbierają. Ja muszę od kwietnia podziękować niani.Jak ja mam to zrobić??Antek duży chłop,spokojnie może zostawać w przedszkolu do 16.00.Ona jest bez pracy i w trudnej sytuacji życiowej i dlatego na siłę od września ciągnie chociaz te pół etatu u mnie ale to się tak nie da dłużej.Jeszcze do tego opiekuje się Antkiem od 3 tyg życia,lubią się bardzo.Nie będzie to łatwe. O właśnie,może ktoś szuka zaufanej opieki nad dzieckiem???Ze śląska???Jest mega odpowiedzialna.Ma jedną wadę :nie sprząta.Nic a nic.Poza tym odpowiedzialna,nigdy nie zawaliła i na pewno godna zaufania. Kurczę,ogłoszenie mi z tego wyszło:eek:Aniu,zdrowiejcie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.03.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Bejaro,czy to jezioro to chechło?? Piękne tereny.Zazdroszczę widoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2015 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Biondziu, nie rezygnuj z niej. A jak mały się rozchoruje ? Z kim zostawisz ? Znowu ? Hahahaha Ja cały czas ciagne infekcje. To już 3 tydzień. Dzieciaki znowu. Na razie mam 2 sraczki, jednego z gilami, trzecie kaszle. Własnie wciskam im ten kit, że ze sraczką do pociagu nie wpuszczają no i jak na razie działa, bo Olka w szoku i łyka leki Lecę na zebrania. Mam w palanach wyrównanie wychowawczyni cisnienia. Mam nadzieję, że ma kapcie dobrze przytwierdzone bo jak nie to z nich wyskoczy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 18.03.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 (edytowane) Bejaro,czy to jezioro to chechło?? Piękne tereny.Zazdroszczę widoków. Bingo-zgadłaś,krajanka widzę,a dokładnie skąd? Mari,działka ma 1500 m, projekt gotowy. Co się dziwisz,że taka klientka-synowi mieszkania szuka....... Edit Przeprowadzimy się wtedy kiedy ekipy zrobią, blado to widzę ale chciałabym na Boże Narodzenie. Edytowane 18 Marca 2015 przez Bejaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 18.03.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Marimag jestem pewna,że znajdzie się jakiś amator na mieszkanie. Czasem trzeba tylko trochę cierpliwości. Sprzedawałam moje studenckie mieszkanie w Łodzi 2 lata. Kamienica, ścisłe centrum, mieszkanie ładne. Jedyny minus to klatka schodowa, która łagodnie mówiąc była obrzydliwa, odstraszająca i lumpiarska. Jak przychodzili zainteresowani to nawet nie chcieli wejść na górę. I tak 2 lata bujania się. Dwa miesiące temu przyszło małżeństwo, nie targowali się i byli zachwyceni parapetami z lastryka?!! Kupili z dnia na dzień. Odnawianie moim zdaniem nie ma sensu bo jak ktoś jest szczerze zainteresowany to i tak kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.03.2015 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Fajnie masz 1500m to już ładna ziemia choc nie ukrywam, że Ja lubie liczyć w hektarach Podrzuc linka do projektu albo chociaz nazwę projektu. Oblukam sobie. A Biondzia to jak najbardziej Twoja krajanka. Nawet nie wiesz jak bliska Poszczuj psem to może będą szybciej zapierdzielać. Witaj Ago 11. Mówisz ? Serio ? Pocieszaj mnie tak dalej. Straciłam juz nadzieję, a przecież klatka schodowa u mnie jak nówka sztuka a i parapety robione na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.03.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 A Biondzia to jak najbardziej Twoja krajanka. Nawet nie wiesz jak bliska Poszczuj psem to może będą szybciej zapierdzielać. Anka,w pierwszej chwili myślałam,że to mnie Beata ma psem poszczuć Beato,nie trzeba psów na mnie szczuć aż tak blisko nie mieszkam,ale faktycznie na śląsku,na pd od K-c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts