bionda 24.03.2015 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Dzień Dobry Anka,śniłaś mi się i Twój Tata ,oraz dziatwa i mąż.Mąż spał ,dzieci jadły,tata wręczał mi żywą choinkę a ty kopciłaś faję i wpatrywałaś się we mnie z miną oznaczającą,że to co widzisz wcale Ci się nie podoba. Miłego dnia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 24.03.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Dziędobry! Teraz jeszcze nie śpię Heloł Biondzia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.03.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Cześć i czołem! Kope lat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.03.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Opowiadaj co tam w mieście Łodzi słychac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 24.03.2015 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ano, miałam sporą przerwę na forum, ale odkąd mieszkam na wsi, to mam tyle nowych zajęć, ze czasu brakuje. mieszka mi się swietnie, miasto Lodz to przelotem teraz oglądam, cześciej bywałam w Warszawie, Gdańsku , Gdyni i Bydgoszczach i Kielcach Lodz tak rozkopali, ze jak mogę to omijam.m;-) co tam Biondzia u Ciebie? Kto tu jeszcze z dawnych czasów zagłada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.03.2015 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Spadek mocy ? Skąd Ja to znam Ze starych znajomych w zasadzie nikt nie pisze a czy zagląda ? Nie wiem... Dziewczyny nie daja znaku życia Szkoda. Za niektórymi się stęskniłam i brak mi ich komentarzy. Dziewczynki, wracajcie Gosiaku, wiem, że jest super i fajnie Ci sie mieszka. Ilekroc gadamy przez telefon, bije od Ciebie taka country energia, ze aż mi sie udziela. Wrzuciłabys kilka fotek poglądowych, co ? Może scenki rodzajowe ? Może psiarnia opętana ? Macie już tego grila w ciele słonia ? Biondziu, że Ja się snię to jeszcze ogarniam, ale...MÓJ OJCIEC ???????? Wypędź gada bo Ci całkiem beret zryje. I jeszcze ta choinka ? Ale, że co mi sie nie podobało ? Ze daje czy że daje choinkę ? Ja bym Ci nerkę oddała to co, choinki bym Ci żałowała ???? A bierz se nawet cały Kampinos ! :lol2: Na zdrowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.03.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Ale nie dodałam,że ta choinka była udekorowana na święta.Ja miewam takie sny,że surrealizm przy nich to...socrealizm. Aniwej,Gosiu,czy odkryjesz rąbka tajemnicy i pokażesz jakieś foto Waszego rancza??Ładnie proszę :yes:Jestem mega ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.03.2015 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Jednym slowem, pod pretekstem proroczego snu, wbijasz mi się na chatę w tegoroczne świeta, wciskając kit, że masz juz akceptacje mojego ojca ? Hmmmmmmmmmmmm...... OK ! :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 25.03.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Witam się dzisiaj, bo wczoraj forum u mńie przestało działać . Biondzia, wiecej zdjeć robiłam, w trakcie budowy, nic po zamieszkaniu. Jak pogardę syfa i za dnia widnego to chyba cos nowego zrobię. Nadal mam nie skończone schody, i nie mam założonych listew przypodłogowych w niektórych pomieszczeniach, chociaż juz rok oczekują . Zauwazylam tez, ze jak sie mieszka mniej rzeczy denerwuje aniu słonia nie mam i walczę, zeby ńie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.03.2015 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Gosiu, sorki, że nie oddzwoniłam, ale dziewczyny tak sie zachowywały, ze nie dałabym rady gadać. Potem tak mnie zakręciły, że zapomniałam i tak o.... Sorki.:hug: Dryndnę kiedy indziej...jak będę sama Zakupiłam dwa materiały i troche gadżetów krawieckich. Mała rzecz a cieszy Mam jedynie problem z wykrojami. Nigdzie nie moge dostać Burdy Moda dla dzieci. Nie dość, że rzadko wychodzi (chyba ze 2 razy w roku) to schodzi na pniu. Masakra jakaś Jakby kto miał i chciał sie pozbyc makulatury to chętnie przyjme lub odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.04.2015 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Wesołego Alleluja ! http://valentinexday.com/wp-content/uploads/2015/03/easter-decoration_14273369941.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.04.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.04.2015 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2015 http://s3.ifotos.pl/img/zyczenia-_wenneqx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 04.04.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://osczasu.pl/podstrony/pobierz.php?id=2419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.04.2015 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Dzieki serdeczne za zyczenia Jak po świętach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.04.2015 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Wreszcie mam wszystkie klawisze w domowym laptopie i mogę normalnie pisać.Mała rzecz a cieszy:D Aniu ,po świętach wspomnienia,np. takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.04.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Taki kolor piasku tylko u nas:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.04.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 To Ta lampa z łesta: http://static.westwing.pl/i/NL-CH475WWAM3B5NL-1-newproduct.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.04.2015 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2015 Asiu, ale boskie pocztówki ! Nigdy nie byłam nad morzem o tej porze roku. Wyglada zupełnie jak w lato Lampa pasuje tylko koniecznie sprawdź wymiary bo stół masz nie za duzy i zbyt duże lampiszcze, przytłoczyłoby pomieszczenie. Zamówiłas ? Doszłam do wniosku, ze dalsze prowadzenie tego wątku, nie ma najmniejszego sensu. Po weekendzie, będe pisała do admina z prosba o usunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 12.04.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Wpadłam się przywitać My kuchnie mamy skończoną i cały dół też posprzątaliśmy strych i chyba będziemy startować z górą powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts