marimag 12.04.2015 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Hej Marta Matko, ale Cię nie było Pokazuj foty. KONIECZNIE ! Załapałas sie dosłownie w ostatnim momencie bo wątek znika i Ja zreszta też. Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.04.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Hej Mari A ty co znowu odstawiasz, ech.Ja w sprawie Burdy dla dzieci. Przejrzyj aktualną burdę bo w każdej jest kilka modeli dla dzieci. Możesz też zajrzeć na ich stronę, z tego co pamiętam można tam kupić archiwalne egzemplarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2015 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 O ! Cześć Dorcia Niczego nie odstawiam. Skończyło się. Wszystko sie kiedyś kończy. Musze tylko posprzątać swój wątek na wypadek, gdyby nie zgodzono się na jego skasowanie a tylko zamknięcie opcji pisania. O Burdach wiem, ale w większości jest zbyt mała rozmiarówka. Na stronie byłam, ale nie widziałam, zeby było cos o numerach archiwalnych. Na allegro jest tego od hu hu, ale sorki..nie dam 100 zł za bzdurna gazetę tylko dla jednego wykroju spodni czy bluzy. Widziałaś gdzies te egzemplarze na ich stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Przy placu Wilsona jeszcze niedawno był sklep, w którym mają całkiem pokaźny dział z burdowymi wykrojami. Każy w osobnej torebce i w kilku rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2015 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 O! Fajnie A kojarzysz może jaka to branża tego sklepu ? Czego mam szukać ? Nazwa tez byłaby pomocna Na Żoliborz to Ja mam tyle co splunąć także zawijam kiece i lecę tylko gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.04.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) wykroje Powyżej link do sklepu z wykrojami burdy takie jak pisała Pestka, koszt około 15zł za wykrój więc niemało :/ Nie znalazłam tych archiwalnych numerów może już nie mają takiej możliwości, dawno tam nie zaglądałam. Ja mam sporo burd ale zwykłych nie dla dzieci, jakbyś mieszkała w okolicy to bym ci pożyczyła edit: Mam coś ale nie do końca kumam bo w zakładce prenumerata, hmmm Dziecięcych niestety nie widziałam ale może się coś pojawi. kiosk.burdamedia.pl Kurcze w pracy mam maca a tam klawiatura ma poprzestawiane przyciski i teraz nie umiem już pisać na żadnej. Co chwila usuwa mi tekst albo inne cuda jak tylko chce polskie znaki wpisać, masakra. Potem jak czytam co napisałam to się okazuje że połowy zdania nie ma, ech. Dobrze że można posty edytować Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2015 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Dorciu, też to znalazłam i tez nie kumam. Poza tym zobacz jaka tam rozmiarówka Toż to dla noworodków a nie takich byków jak moje. Przejrzałam ich archiwum i pokazuja te dwa numery na które poluję. Nie wiem czemu nie mozna tego u nich kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Na pl. Wilsona po stronie bliżej Wisły jest kino od zawsze, a naprzeciwko różne sklepy i między tymi sklepami jest / było takie dziwne cóś – okna wystawowe wielkie, więc widać, że w głębi są półki z materiałami, prawa część to raczej jak pasmanteria, a po lewej na wystawie leży bielizna a w sklepie ciuchy. W przejściu do części z materiałami stoli regalik z masą opakowań z wykrojami. Jak staniesz przodem do budynków, a plecemi do Wisły, to po prawej obok tego dziwadła jest sklep z butami, a dalej kwiaciarnia. Po lewej chyba księgarnia, albo biuro podróży.Nie byłam tam dawno, ale ten sklep istniał tam z 10 lat niezmiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 12.04.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 opowiadasz tak jakby nie było google maps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 12.04.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 to moja największa duma kuchnia taka jaką wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 12.04.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 innych pomieszczeń nie mam porobionych fotek. teraz plan jest na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.04.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 opowiadasz tak jakby nie było google maps Piszę z pamięci, ot co. Mari sobie sprawdzi. A ja mam otwartego w tej chwili Photoshoba, InDesigna, Ilustratora, Captain FTP pcha na obcy serwer kilkaset Mb i jeszcze w różku monitora zerkam sobie na film. Brak mi tylko googlać się po mapach. Komp by się chyba skichał, a ja furii bym dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.04.2015 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Pestko i Andariel, już sobie wygooglałam. Ten dziwaczny sklep ma napis wykonany ze starego i juz chyba zdechłego neonu, tak ? Nazywa sie to TKANINA i juz posłałam cynk bratu co by sie tam przeszedł na zwiady. Będę wiedziała już niedługo czy mam tam po co jechać. Dzięki Pestko za cynk Andziu, ciesze się, że zajrzałaś Marta, ale zmiana! Rewolucja dosłownie! Pamiętam co było na początku. Wyszło świetnie i tak na pierwszy rzut oka, wygodnie. Porób foty innych pomieszczeń Ciekawam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.04.2015 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Marta,ładna ta Twoja kuchnia,lubię takie bez udziwnień. Powiedz fronty to laminat,folia czy fornir? Trzeba się śpieszyć bo Anka zwija interes:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2015 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Marta, czekamy na foty. Asiu, :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 13.04.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Marta,ładna ta Twoja kuchnia,lubię takie bez udziwnień. Powiedz fronty to laminat,folia czy fornir? Trzeba się śpieszyć bo Anka zwija interes:P to laminat - jakiś wiąz ale nie pamiętam symbolu uwielbiam w niej spędzać czas... i w pełni jestem zadowolona z wszystkich zastosowanych szafek i elemencików w niej. Fotki pozostałych pomieszczeń brak z braku czasu dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 13.04.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 mam tylko zdjęcia korytarzyka ze schodami, które prowadzą na górę - którą mamy zamiar teraz powoli robić i to moja skromna komódka na tym korytarzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.04.2015 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Szykuje się fajna chałupa A pozwolisz, że spytam tak nieco prywatnie.... Górę szykujecie bo ...? Już minął jakiś czas od ślubu więc czyżby... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 13.04.2015 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 przeczytałam fajnego chłopa zamiast fajna chałupa no niebawem stuknie 2 latka po ślubie , ale jeszcze nic się nie wykluło szykujemy bo jest z czego i jest miejsce więc trzeba tą przestrzeń wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 13.04.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 póki co mamy takiego milusińskiego w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts