atena0 22.04.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Aniu oczywiście trzymam kciuki i mieszam A o zamykaniu wątku nawet nie myśl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.04.2015 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Hej laski Riri, to Ty ? Gdzieś Ty się podziewała ? Boże, ile to już czasu minęło! Natychmiast pisz co u Was. Uwineliście się juz z remontem czy stoicie ? Jak wyszedł ganek ? Matko...pisz, pisz, pisz... A raz na pół roku to mnie mozesz ...pocałować Doszłam do wniosku, że i tak nikt tu nie zaglada to po co to podtrzymywac na siłę. U mnie nic się nie dzieje, tu puchy, często mam brak weny i chęci do zycia... Eeeee...lipa. Ty zresztą też nie lepsza. Czemu się nie udzielasz ? Czemu nie piszesz ? Anetko, dzięki kochana Mieszaj, mieszaj... A nóż cos wymieszamy ... Co do zamykania wątku, patrz wyżej. Chciałam się pochwalić Uszyłam Michałowi spodnie. Od wykroju po załozenie na tyłek, zupełnie sama. Jestem dumna jak paw bo robiłam wszystko na czuja. Syna mam dorodnego to i rozmiarówki mi nie trzyma. Poza tym, w burdach które posiadam, rozmiarówka kończy się na 128. No więc przysiadłam, porysowałam, pogapiłam się na inne gotowe wykroje, starając się zorientować w zależnościach pomiedzy x a y no i spłodziłam wykrój. Potem juz poszło całkiem spoko. Zajebista sprawa i wszystkich bojacych się zacząć, gorąco zachęcam do szycia. Teraz latam po forach dla szyjacych, blogach, ogladam filmy na yt no i ogladam aukcje z materiałami na allegro. Plany mam ambitne a co z tego wyjdzie to sie obaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.04.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Anula,nos do góry:hug::hug: Jak to u nas na wsi mówią :"cycki sztrom i do przodu" Wciąga Cię szycie?uszyj mi poduszki na ławkę ,płacę żywą gotówką Dzisiaj się zdenerwowawszy wywiozłam ten mój stół,już blat jest wyszlifowany do surowego,będę ługowała i liczę na taki efekt: Ma wyglądać jak drewno dryfowe,zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.04.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 tu ten link : http://pl.dawanda.com/product/54939327-Le-Cafe-Illustration-Cut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.04.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 i jeszcze tu http://pl.dawanda.com/product/64943671-Last-piece---Le-Cafe-Illustration-Cut-BEIGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.04.2015 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Riri, o depresji lepiej nic mi nie mów. Mam cos w tym klimacie...prawie ciagle Głowa do góry. Pracowite z Was robaczki i wiem, ze dacie radę. A ta choroba...To cos powaznego ? Druty ( choc od zawsze mi się marzyły) jakos mnie nie lubią. Te stwory które usiłuję na nich wypleść wygladaja jak z psa wyjete. Oczka lewe i prawe wymiatam, ale co z tego jak nie umiem zachowac jednakowego luzu na drucie Na poczatku idzie gładko a potem tak napiete i ściśniete że oczka z druta nie mam siły zdjąć. Wolę maszynę Asiu, dzięki. Widzę, że jesteś zawsze w pogotowiu Sztorm w cyckach ? Hmmmm, powiem mężowi. On juz na pewno coś wymysli Co do materiałów... Pierwszy świetny a drugi taki zwyczajny. Lekko oklepany motyw...wiem, że wiesz o czym mówię. Z pierwszego czyli menu, zrobiłabym oparcie ławki tak, żeby eksponować te obrazki. Za plecami menu a pod tyłkiem gładka czarna poducha w kolorze tła menu. Kumasz ? Pasuje Ci opcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.04.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 O to to to.w punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.04.2015 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Tylko teraz pytanie, jakie wymiary ma Twoja ławka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.04.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Tzn, też też tak to widzę.Dzieciaki śpią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.04.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 190cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.04.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Tak, a co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.04.2015 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 190 długości ? No to nie starczy materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.04.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Aniu,ławka,oparcie też ma tyle ale nie musi być szczelnie wypełnione poduszkami,mogą być między nimi przerwy,kumasz? Jak dzieci śpią to mam mniejsze opory żeby Ci ...głowę zawracać Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.04.2015 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Luzy rozumiem ale wzór sie rozjedzie. Poza tym, materiał ma 135 ( chyba) więc zostaje aż 60 zm. To duzo i nie będzie ładnie wygladało. A gdyby tak zrobic jedna wielką poduchę ? Dokładnie taka jak materac w siedzisku ? Daj juz spokój z tym zawracaniem głowy i oporami. Chetnie pogadam z kims normalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.04.2015 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) myślałam,ze jeśli luzy będą zbyt duże to dorobi się z dwie poduchy w kolorze tła.problem widzę w doborze koloru na podstawie tego co się widzi na ekranie monitora. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.04.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 poza tym poduszki pod plecy nie będą szły od końca do końca,Muszę ci zrobić rysunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.04.2015 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 Anula,dobrej nocy Ci życzę.Trutnie mnie wołają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 24.04.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2015 warto posluchac gościa który wymiata dziennikarzy na żywo! w tv tego nima zakazane tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.04.2015 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Asiu, padłam. Sorki Cześć Włodziu. A to to co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.04.2015 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Asiu, proponuję Ci, żeby zamiast poduch, zrobić siedzisko i oparcie z takich materacyków. http://jysk.pl/sypialnia/materace/materace-piankowe/basic/materac-80x200-basic-f10-dreamzone Kupisz dwa, i przytniemy dokładnie na wymiar ławki. Ponieważ, ten kratkowy pokrowiec można zdjąć do prania, nie będzie problemu. Po uszyciu pokrowca właściwego, z tyłu mozna podoczywać tasiemki, którymi połączymy materac z materacem i oparcie z konstrukcją ławki. Nic nie będzie się suwać i zjeżdżać. Żeby troszku ożywić ławeczkę, można na bokach połozyc po jednej podusi. Tak to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts