marimag 25.04.2015 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Albo się nie srać i od razu kupic takie http://lawendowykredens.pl/pl/poduszki-francuskie/1039-poduszki-na-krzesla-sweet-home-3.html Nie koniecznie z takim napisem ale w tym stylu. Doszyje się tasiemki i będzie gites. Zaufaj...uf...uf.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 25.04.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 gratuluję spodni, trzymam kciuki za sprawę. Nie dołuj się, szkoda życia :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.04.2015 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Dzięki Aga Sprawa była i się zmyła. Owszem, chca brać ale kwota która zaproponowali jest zbyt mała. Jesli puszczę za bezcen, to kto mi dołoży ? Posrało ludzi. Czułam, że oni wezmą...naprawdę czułam, ale zawiodłam się propozycją. Rzucam się w wir wszystkiego co wpadnie mi w ręce, ale cały czas "problem" siedzi w głowie. Dzis rąk nie czuję. Mam pęcherze na rękach i przykurcz palców. Zaorałam zagon, wypieliłam dzungle, uformowałam zywopłot, pozamiatałam i popaliłam tony igieł, podlewałam konewka bo węże jeszcze w piwnicy i nie mozna sie doprosić podłączenia... Zdycham... Marzę o ciepłej kapieli z namaczaniem, ale tatuś zarządził grzanie wody terma elektryczną i dupa blada. Wody nie starcza dla połowy domowników. Kapiemy dzieciaki w jednej wannie zaczynając od najczystszego. Tylko płukanko idzie z kranu. Czuję się jak w Afryce, gdzie woda jest towarem deficytowym Po kapieli dzieci, trzeba czekac na ponowne nagrzanie zbiornika czyli jakieś 3 godziny. W tym czasie to ja nie wiem jak sie nazywam, zasypiam na siedząco no i odkładam kąpiel na dzień nastepny. A spodnie dziękują. Wyszły naprawde super. Fajnie leżą na Michale i nie widzę żadnych niedoróbek czy dróg na skróty. Szczególara jestem i upierdzielę sie po pachi ale ma wyjść jak sobie zaplanowałam Jak trochę dojdę z rękami do siebie to biorę się za nastepne. Tym razem będą to sztruksy robione jak jeansy. suwaczek, kieszenie, zaszewki. Zobaczymy jak to wyjdzie. Może się pochwalę fotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.04.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Dzień Dobry Ja wczoraj też padłam,popołudnie na placu zabaw z 3latkiem ...ufff Anula,materac na siedzisko o gr 7cm za gruby,chciałabym 5 cm,piankę kupię u miejscowego tapicera, poduszki oglądałam i za bardzo szabi szitem mi lecą. Ja na dzisiaj zaplanowałam wiosenne porządki w butach i ubraniach,dzień z głowy,obym zdążyła do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.04.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 marimag to linki do posluchania w klubie mozna o wszystkim polecam nalezy miec wlasne zdanie POlityki juz niema usuwaja -cenzura film ,,sluzby specjalne" to jest hit proste podatki liniowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.04.2015 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2015 Szczerze mówiąc, to nie rozumiem, dlaczego akurat z tym do mnie ? Czy to kampania wyborcza ? Jesli tak, to prosze mi tu nie podrzucać tego typu filmów. Tv aż rzyga spotami. Może wystarczy ? A tego Brauna to nie na prezydenta tylko od razu na króla ! Kolejny oszołom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.05.2015 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Asiula, dzwonię do Ciebie ale nie odbierasz. Daj znać czy dojechaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.05.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 04.05.2015 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.05.2015 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.05.2015 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Wy sobie tu machacie a ja powrzucałam kamyki do gabionów:wiggle: Teraz tylko czekam na deski i w czerwcu planuję otwarcie tarasu. Te parę m2 trawnika ,który mam do zrobienia chcę zrobić z rolki,oczywiście nie mam bladego pojęcia jak się do tego zabrać. U mnie jeszcze żadna roślina długo nie pociągnęła,mam nadzieję,że taki mini trawniczek nie jest bardzo wymagający:) Teraz szukam gustownej wylewki do węża i lamp na taras... U nas leje.Co będzie latem??Odrobinę ciepła i kończy się wichurą beznadziejny mamy klimat. Miłego dnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2015 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 No wreszcie ! Asiula, powrzucaj zdjęcia przyszłego tarasu i trawnika. Pomyślimy Mam znajomego który jest producentem trawy w rolkach. Ma naprawdę mega wielkie tereny produkcyjne i jest pionierem oraz potentatem na rynku. Jak chcesz to zadzwonię i dopytam co robić i jak przygotowac podłoże. Czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.05.2015 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jak przestanie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2015 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Dobra, ale bez oczka. Trzymam Cię za słowo Idę na dół zrobić sobie kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.05.2015 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Zdjęcia będą prędzej niż myślisz bo za diabła nie wiem jaki kolor oleju wybrać,wczoraj byłam na wątku o tarasach ale tam sami faceci się udzielają i przynudzają o jakiś technicznych sprawach. Pod gabionem stoją cztery próbki deski pomazane na różne kolory.Gapię się na to i narasta we mnie przekonanie ,że co bym nie wybrała to i tak będzie chusteczkowo. Daniel też mi nie pomoże bo rozróżnia tylko dwa kolory :tani i drogi.Tak było przy kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2015 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 :lol2: A gdzie mogę sie spodziewac zdjęć ? Tu czy na maila ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.05.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 A gdzie wolisz?? Musi przestać padać to cyknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2015 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Gdzie chcesz Nie ogladaj desek opartych o murek. Przeciez po położeniu desek, będa się stykały (lub nie bo nie wiem o co kaman) z gabionami pod innym kątem. Połóż te deski pod gabionem i dopiero ogladaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2015 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Celem kontynuacji motywu kamiennego, można by zrobić podobny grill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.05.2015 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 A w wolnej chwili, gdy zostanie Ci trochę kamyczków, mozesz popełnic taką o to mała architekture ogrodową W sam raz dla Antka http://www.thegardenglove.com/wp-content/uploads/2013/08/garden-projects-stones6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts