Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Albo się nie srać i od razu kupic takie :)

http://lawendowykredens.pl/pl/poduszki-francuskie/1039-poduszki-na-krzesla-sweet-home-3.html

Nie koniecznie z takim napisem ale w tym stylu.

Doszyje się tasiemki i będzie gites.

Zaufaj...uf...uf.. :)

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Aga :hug:

Sprawa była i się zmyła.

Owszem, chca brać ale kwota która zaproponowali jest zbyt mała.

Jesli puszczę za bezcen, to kto mi dołoży ?

Posrało ludzi.

Czułam, że oni wezmą...naprawdę czułam, ale zawiodłam się propozycją.

Rzucam się w wir wszystkiego co wpadnie mi w ręce, ale cały czas "problem" siedzi w głowie.

Dzis rąk nie czuję. Mam pęcherze na rękach i przykurcz palców.

Zaorałam zagon, wypieliłam dzungle, uformowałam zywopłot, pozamiatałam i popaliłam tony igieł, podlewałam konewka bo węże jeszcze w piwnicy i nie mozna sie doprosić podłączenia...

Zdycham...

Marzę o ciepłej kapieli z namaczaniem, ale tatuś zarządził grzanie wody terma elektryczną i dupa blada. Wody nie starcza dla połowy domowników.

Kapiemy dzieciaki w jednej wannie zaczynając od najczystszego. Tylko płukanko idzie z kranu.

Czuję się jak w Afryce, gdzie woda jest towarem deficytowym :bash:

Po kapieli dzieci, trzeba czekac na ponowne nagrzanie zbiornika czyli jakieś 3 godziny.

W tym czasie to ja nie wiem jak sie nazywam, zasypiam na siedząco no i odkładam kąpiel na dzień nastepny.

A spodnie dziękują. Wyszły naprawde super. Fajnie leżą na Michale i nie widzę żadnych niedoróbek czy dróg na skróty.

Szczególara jestem i upierdzielę sie po pachi ale ma wyjść jak sobie zaplanowałam :)

Jak trochę dojdę z rękami do siebie to biorę się za nastepne. Tym razem będą to sztruksy robione jak jeansy. suwaczek, kieszenie, zaszewki.

Zobaczymy jak to wyjdzie.

Może się pochwalę fotami :rolleyes:

Dzień Dobry

Ja wczoraj też padłam,popołudnie na placu zabaw z 3latkiem ...ufff

Anula,materac na siedzisko o gr 7cm za gruby,chciałabym 5 cm,piankę kupię u miejscowego tapicera,

poduszki oglądałam i za bardzo szabi szitem mi lecą.

Ja na dzisiaj zaplanowałam wiosenne porządki w butach i ubraniach,dzień z głowy,obym zdążyła do wieczora.:sick:

Szczerze mówiąc, to nie rozumiem, dlaczego akurat z tym do mnie ?

Czy to kampania wyborcza ? :o

Jesli tak, to prosze mi tu nie podrzucać tego typu filmów.

Tv aż rzyga spotami. Może wystarczy ?

A tego Brauna to nie na prezydenta tylko od razu na króla !

Kolejny oszołom :sick:

Wy sobie tu machacie a ja powrzucałam kamyki do gabionów:wiggle:

Teraz tylko czekam na deski i w czerwcu planuję otwarcie tarasu.

Te parę m2 trawnika ,który mam do zrobienia chcę zrobić z rolki,oczywiście nie mam bladego pojęcia jak się do tego zabrać.

U mnie jeszcze żadna roślina długo nie pociągnęła,mam nadzieję,że taki mini trawniczek nie jest bardzo wymagający:)

Teraz szukam gustownej wylewki do węża i lamp na taras...

U nas leje.Co będzie latem??Odrobinę ciepła i kończy się wichurą:o beznadziejny mamy klimat.

Miłego dnia:bye:

No wreszcie !

Asiula, powrzucaj zdjęcia przyszłego tarasu i trawnika. Pomyślimy :)

Mam znajomego który jest producentem trawy w rolkach. Ma naprawdę mega wielkie tereny produkcyjne i jest pionierem oraz potentatem na rynku.

Jak chcesz to zadzwonię i dopytam co robić i jak przygotowac podłoże.

Czekam na foty :wiggle:

Zdjęcia będą prędzej niż myślisz bo za diabła nie wiem jaki kolor oleju wybrać,wczoraj byłam na wątku o tarasach ale tam sami faceci się udzielają i przynudzają o jakiś technicznych sprawach.

Pod gabionem stoją cztery próbki deski pomazane na różne kolory.Gapię się na to i narasta we mnie przekonanie ,że co bym nie wybrała to i tak będzie chusteczkowo.

Daniel też mi nie pomoże bo rozróżnia tylko dwa kolory :tani i drogi.Tak było przy kamieniu :offtopic:

Gdzie chcesz :)

Nie ogladaj desek opartych o murek.

Przeciez po położeniu desek, będa się stykały (lub nie bo nie wiem o co kaman) z gabionami pod innym kątem.

Połóż te deski pod gabionem i dopiero ogladaj.

A w wolnej chwili, gdy zostanie Ci trochę kamyczków, mozesz popełnic taką o to mała architekture ogrodową :)

W sam raz dla Antka :rolleyes:

http://www.thegardenglove.com/wp-content/uploads/2013/08/garden-projects-stones6.jpg