marimag 11.03.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Bastuś, Ty to chyba bardzo się nudzisz. ???!!! Daj sobie spokój bo i Ty sie dorobisz. Obniżaj mu jak się da. Gorączka jest bardzo niebezpieczna. Córka mojej znajomej, juz przy 37 stopniach, dostaje takich drgawek, że traci przytomność. Łapia jej język, żeby nie przygryzła, dzwonia po karetkę i tydzień w szpitalu. Solidaryzuje się z Tobą..Przutulam i pocieszam udręczona matkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.03.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 i ja z tobą właśnie na skype napisałam koleżance z klasy od mojego Mikołaja (bo się automatycznie uruchomił) , że on jest chory i leży w łóżeczku no i mi się oberwało... jak mogłam napisać w łóżeczku a nie w łóżku , och głupia ci ja, głupia na masakra z tymi chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Testosteron ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.03.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Na pewno na radość za wcześnie, ale jak będziesz twarda w postanowieniach to może oni (tata) zmiękną. Mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.03.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu nie nudzę się ale muszę wykorzystać na maxa dni w domu. Rzadko mi się zdarza siedzieć w domku bez żadnych planów i to jeszcze cały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Oby !!! Musze sobie zorganizowac srylion pudeł. Macie jakies pomysły skąd ? Może w Biedronce ? Chociaz oni tam mają raczej małe i od razu je rozwalaja na płasko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Olej to ! Ucz sie od Ali. Ona ciągle z nogami w górze Tydzień z anginą to chyba trochę za krótko. Powinien mieć jeszcze kilka dni na wzmocnienie i jako takie dojście do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.03.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja też składam pudła na płasko. Mniej miejsca zajmują. Mam już sporą kupkę. Podeślę Ci trochę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 11.03.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja wiem,że opijać jeszcze nie ma co (chyba,że piwem)szampan nadal się chłodzi;cieszę się,że Anka zaczyna się stawiać .Zdrowiejcie szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Oj stawiam się, stawiam !Najchętniej to bym im wszystkim, bejzbolem w łeb przyłożyła. Tak dla wyrównania cisnienia i zatrzymania procesów myslowych ( zwłaszcza u ojca ) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Właśnie słyszę 3 x MAMO ZIMNO MI !!!! Idę po termometr. Powinnam sobie sparwić taki przybornik jak ma Bob Budowniczy. Zamiast młotka i śrubokrętu, będę nosiła termometr i nurofen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.03.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 trzymam kciuki za twoje decyzje i dylematy mieszkaniowe, żeby było po twojej myśli nasza pani doktor powiedziała że w piątek do kontroli, więc zobaczymy co będzie dalej, ale ja już nie będę dłużej na opiece bo później robota mnie zasypie no i poza tym nie chcę żeby Miko miał tyle zaległości w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.03.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 och że też nie masz mamy lub teściowej do częstszej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 11.03.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dobry wieczór Dziewczynki!!! Aniu, kurcze, dopiero wczoraj marudziłam o odległościach! Szpital w domu, gorszy od najazdu Barbarzyńców!! współczuje, zwłaszcza, że tez jesteś chora! Z przeprowadzką, dobre posunięcie!! bardzo się cieszę, że coś już się dzieje! Siostra w domu bardzo mi się ten pomysł podoba Jak o tym przeczytałam, oplułam monitor To by było mistrzostwo... co prawda wtedy to na prawdę kochałaby by Cię jeszcze żarliwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Z cała odpowiedzialnością i świadomościa mówię Ci : OLEJ SZKOŁĘ !!! Nauczycielka Ci to mówi W życiu, ważniejsze sa inne rzeczy. A jak będzie słaby i nie doleczony to albo szybko cos złapie albo nie będzie uważał na lekcjach. Szkoda dzieciaka. Jaki dostaliście antybiotyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.03.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 aaaa jeszcze chciałam dopytać bo nie wiem czy już postanowione co z tym blogiem? hejka bionda co tam u ciebie ? ty budujesz? czy już po ? masz swój wątek bo chętnie bym cię odwiedziła (twój awatar mnie intryguje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kochała ? Moja siostra ? :rotfl::rotfl: Jest jeden plus tej jej hipotetycznej przeprowadzki ! Za ściana LZ. One się kochają, wielbią, wspierają a siostra włazi w dupe bez mydła. Urabia L, bierze na litość..gra cierpiętnicę....Mistrzostwo ! Powinna Oskara dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.03.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Amotaks 500mg + psikać gardło tantum verde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.03.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 no to jak się kochają to by im razem faaaaajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 11.03.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kochała ? Moja siostra ? :rotfl::rotfl: Jest jeden plus tej jej hipotetycznej przeprowadzki ! Za ściana LZ. One się kochają, wielbią, wspierają a siostra włazi w dupe bez mydła. Urabia L, bierze na litość..gra cierpiętnicę....Mistrzostwo ! Powinna Oskara dostać Sama widzisz, rozwiązanie idealne ech, nawet ja bym nie wpadła na tak pięknie perfidny plan !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts