kjuta 03.06.2015 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Ty tam nie rób tak tylko mnie wspieraj, bo przez tę budowę czuję, że z chłopem się bardziej rozmijamy a swoją drogą stosujesz fiolet taaam .. ? wiesz że nowe szkoły pozwalają się kąpać/myć w wodzie z nadmanganianem potasu, nie musisz chodzić nasmarowana przez tydzień, aby dopiero przy wysychaniu strupków się kąpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.06.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Czytałam ,że można się kąpać we fiolecie ale czy to znaczy,że będę cała fioletowa??To dziadostwo nie chce schodzić. A tak w ogóle to będę się prysznicować ,nie wyobrażam sobie nie myć się Filip też wchodził codziennie pod prysznic. Ja w ogóle nie choruję,nawet kataru nie miewam i pewnie dlatego czuję się po prostu wściekła sama na siebie. Kjuta,na forum są specjalistki od klasyki,ja mogę wspomóc chór wzdychaczy z podziwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 nie, fiolet używasz do delikatnych partii ciałaa nadmanganian potasu barwi wodę na różowo ale nie barwi skóryfiolet a nadmanganian potasu to dwie różne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 fiolet to gencjana nie wiem jak to do końca będzie z moimi wnętrzami, postaram się iść w duchu klasyki, ale mój mąż i finanse mogą się buntować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.06.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 A rozmijanie z chłopem rozumiem bardzo dobrze.Mój mnie wkurza ostatnio na maksa.Nie dość,że ma jakieś pomysły na mieszkanie od czapy to jeszcze ciągle słyszę "i tak zrobisz jak będziesz chciała"a co ja na to poradzę,że moje pomysły są lepsze??? A propos pomysłów to zamiast poduszek na relingach wymyśliłam na ścianie za ławką w kuchni takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.06.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Kjuta za radę o nadmangananie potasu dziękuję,ja myślałąm,ze to to samo co gencjana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.06.2015 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Hej trędowata Ja wiem, że szkół jest wiele, ale jestem zwolennikiem tego co sprawdzone przez naszych pra, pra, pra przodków. Nie kap sie bo pęcherze rozmoczysz i pekną. Jak pekna to cały ten zarażający tyfus, rozsiejesz na inne zdrowe partie ciała. Kolejna sprawa to blizny po krostach. Krosta, która peka zostawia po sobie dziurkę, dlatego tak ważne jest PRZYSUSZANIE a nie moczenie. Ty tam nie pierdziel z tym myciem. Z gównem sie nie biłaś. Zdrowie i uroda najwazniejsze Myj se tylko przyrządy, wietrz wnetrza a mężowi i innym zdrowym, zakup spinacze do bielizny. Niech se zakładają na nos i z bańki. Ze specyfików polecam jednak gencjanę ale tylko na te najwieksze pypcie. Nie dość, że przysusza to jest bakteriobójcza. Na to co małe i swędzące polecam pudroderm. Ma w sobie schładzacz co łagodzi świąd, nie brudzi, ładnie przysusza i wybiela miejsca pypciów. Moje dzieci na szczęscie maja to już za sobą, ale to co na nich wyskoczyło przeszło wyobrażenie lekarki. Sadzałam sobie pacjenta na stole, zapuszczałam muzykę, pacjentowi bajkę i godzinami smarowałam patyczkiem do uszu, sryliony bąbli. Mieli dosłownie wszedzie. W oczach, w ustach, w uszach, w odbytach, na przyrządach i w srodku, w nosach, we włosach roje aż strach było czesać bo słyszałam jak strzelają....o b r z y d l i s t w o ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.06.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Ja smaruję czymś takim białym i fioletem a ponieważ mam krosty na języku to wyglądam jak ofiara wypadku,która nie przeżyła,nikt nie zgłosił się po zwłoki i teraz służy za obiekt doświadczalny w prosektorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.06.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 A te panele tapicerowane to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.06.2015 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Te... obiekt doświadczalny! w paszczy smaruj gencjaną. Mam nadzieję, że kupiłas tę na spirytusie a nie wodną. Jeśli chodzi o ochronę ściany przed brudem to jak najbardziej. Nie wiem tylko, czy to będzie pasowało stylistycznie. Może by coś pomiędzy ? Patent ten, ale inny format i materiały ? To za nowoczesne jest do Twojej kuchni mamma mia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 ta... pra pra dziadków, wtedy umierali droga kuleżanko na ospę u mnie żaden blizny nie ma a właśnie mi się przypomniało do miejsc intymnych gencjana na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.06.2015 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Cholerka,kupiłam tzn.zamówiłam już taki materiał na te panele.Niebrudzący się grafitowy ,jak będę go miała to cyknę i pokażę.A jaki format jeśli nie prostokąty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.06.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 umierali chyba na troszkę inną ospę......... Straszne są te Wasze historię związane z tą chorobą. Teraz tym bardziej sie cieszę, że Julka szczepiona. Ja mam piękny krater na środku czoła chyba to jedyna blizna po tym dziadostwie. i Pamiętam koszulki nocne całe w brązowych kropkach po tych specyfikach. Bionda trzymaj się i zdrowiej szybko. Dorośli dużo ciężej to choróbsko przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.06.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Moja familia miała jechać na wiejskie włości ale ponieważ jest tam i geriatria i pediatria a my jesteśmy jak bomba wirusowa to będziemy się kisić i obserwować Antka,kiedy się zacznie u niego.A tu taaka pogoda.Ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.06.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Dzięki Emi.Na szczęście światłowody wirusów nie przewodzą to sobie z Wami mogę pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 spoko, ja już po ospie, bionda zapodałaś gdzieś fotki tych swoich paneli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.06.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Moje jeszcze nie istnieją ale kombinuję mniej więcej tak jak wkleiłam parę postów temu(zdjęcie z googla) tylko nie pod sam sufit . Ma być to oparcie dla osób siedzących na ławce przy stole w kuchni.Nad nimi(tymi panelami) wiszą czarno białe zdjęcia faceta,który żre makaron i facetki,która trzyma durszlak z makaronem:) Męczyłam strasznie Anię o uszycie poduch ale Ania to chodząca instytucja charytatywna a ja za free nigdy nie dowaliłabym jej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.06.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 W widziałyście to ? http://www.decomania.pl/pl/c/Panele-miekkie-3D-Fluffo/1056 albo to http://www.decomania.pl/pl/c/Panele-tapicerowane-3D-Dunin-IMpress/1312 i jeszcze takie fajne mechate szmatki samoprzylepne w różnych kolorach mają, tylko nie mogę ich teraz znaleźć. Mam jedną próbkę i jest arcy miła w dotyku jak krótko przycięte kocie królicze futerko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 03.06.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 o matko pestka, zajefajne! bionda (to dziewczyna bonda ? ) mnie ten pomysł w kuchni średnio się widzi, widzę po MOICH dzieciach, że najlepiej coś łatwo zdejmowalne do prania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.06.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 O takie coś mi się rozchodzi Pestko ,tylko u mnie to będzie DIY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts