Alessandro 10.06.2015 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Jak tam nasza trędowata ?????????????? Ma się dobrze..! Kłaniam się nisko i pozdrawiam! Alessandro - Wielbiciel Pani Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Wreszcie się odezwałaś. Jak tam schniecie ? Nurtuje mnie jedno pytanie...Czy Ty taka fioletowa siedzisz w robocie czy burke sobie wystrugałaś ?????? Według linka Pestki, to czy trawa sie przyjeła, okaże sie dopiero za 6- 8 tygodni. Niestety, trawa pokazana na zdjęciach to ta druga ( o której pisałam, ze droższa i z tunelu) Nasza nie miała widocznych korzeni tak jak tu pokazują tylko plaster ziemi. Rosnie ładnie i juz nawet kwitnie Nie chce podrywac jej do góry zeby sprawdzic czy zaczyna sie łapać gleby, ale korci jak jasna cholera Urobiłam sie na ogródku jak diabli a teraz łażę nie pocieszona bo nie mam co robić Dwa razy dziennie chodzę na obchód i siła woli wzywam koperek do wyjścia z ukrycia. Wylazł! A gdzie Ja moge jechac na wekejszyn ???? MAZURY WELCOME ! Najpierw jedziemy do punktu X a potem gdzieś... Miałam dzwonic tam gdzie bylismy w zeszłym roku, ale mam troszke na głowie i zapominam. Niech ta szkoła wreszcie odpuści bo nadal klasówka za klasówką i wtedy odsapne psychicznie. Wynalazłam zajebiaszcze miejsce z tkaninami. Nie mają sklepu stacjonarnego. Szkoda, bo mam do nich blisko i zanim cos zamówię czy kupie, mogłabym pomacać. Strach w tym necie cokolwiek kupowac bo na zdjeciach cud miód a jak przychodzi to sciera taka, ze psu na majty bym nie dała. Juz pare razy sie nadziałam. Podejrzliwa i wydygana, zadzwoniłam tam wczoraj i dziewczyna przysle mi próbki. Straaaaaaaaaaasznie jestem ich ciekawa bo wzory maja niespotykane i bardzo ciekawa. Zupełnie nie czuc ich festynem Jest tylko jeden minus. Są dośc drogie. Ostatnio kupowałam fajna dresówke ze streczem i płaciłam za nią 28 zł/m a tu sa po 37 zł/m. Spora różnica, zwłaszcza gdy ktos szajbniety planuje popłynąc z maszyną. W końcu mam komu szyć, nieeeeeeeeeeeeeee ? A gdzie to takich romantycznych malarzy sie dopada ? Może jaki Michał Anioł ci sie trafił ????? i jeszcze posprzatał ??????? Szkoda, ze obiadu nie ugotował Alessandro! Człowieku zagadko ! To Ty menem jesteś ???????????? znaczy sie pyrem a nie pyrą ???? Ja też kłaniam sie nisko, ale o co chodzi z tym wielbicielem i jakiej Pani Ani to zabij mnie a nie kumam zupełnie Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi i konstruowanie zdań złożonych Pozwól tym tepym zrozumiec o co ci chodzi. Nie ukrywam, ze fajnie by było gdybys cos o sobie skrobnął. Jedziesz.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Umkneła mi Tomkowa, sorki Skrobnij mi na maila co sie dzieje lub zadzwoń jak masz wolne ze dwie godzinki Tytuł wątku ??????? A co ? Zakładasz ???????? Fajnie Czekam zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 mari widać, że dzieciarnia w instytucjach mam dylemat czy wstawić zielone drzwi wejściowe do okien w kolorze drewna (jeszcze nie sprecyzowałam, czy złoty dąb czy inna cholera ), ale zielone, ciemnozielone drzwi do mnie wołają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Nie dobrze, że kwitnie Traci siły. Generalnie żadna trawa trawnikowa nie powinna kwitnąć. To jej szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 I tu się mylisz Kjuta Dwójka chora stąd moja obecność. Gdy sa w zakładach, kilka godzin dziennie spędzam w taksówce a resztą "wolnego" czasu, staram sie wyrobić ze wszystkim bo musze miec gotowe na ich powrót. A czy te drzwi w oknach sa u ciebie we wuntku ? Ide oblukać ? Jakie kurna drzwi w oknach.... Pestko, a co Ja poradzę ? Miejscami tylko, wypusciła pędzelki. Iśc i zakazać ? Kurna pójdę! Powiem jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 mari o rajusiu, takie buty... zdrówka dla pociech! obejrzyj ino ostatnia stronę wontku może coś Ci się nasunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Nasuneło mi sie i to dużo Zerknij. Pociechy nie tragicznie chore ale jednak... Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 u mnie kulminacja podejmowania decyzji, na wczoraj powinnam zadecydować o oknach, ich kolorze, ale trzymają mnie drzwi, ta miłość do zielonego muszę też już umówić się z instalacjami i tutaj chaos wielki, bo pojawiła się opcja rozpoczęcia od wszystkich instalacji w wylewce, bez okien, tynków, nie wiem, czy to dobry pomysł, co prawda płyty osb na okna dać, alarm jakiś skonstruować sąsiad czujny, to może mogłoby się udać... zazdroszczę, że masz już to za sobą dzięki za pomoc może ostatecznie i bezpiecznie wybiorę czarny mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Ale sie ganiamy A co Ja mam za soba bo nie bardzo wiem Madrze sie u ciebie dalej więc nie dziekuj. Fajnie by było gdybys odpowiedziała na kilka zadanych tam pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.06.2015 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Anka trafiłaś,teraz to już jestem fioletowa ale nie od gencjany tylko ze złości,dziecka pobiły się o tableta i poszedł w drobny mak,2 koła w ...:mad: Nosz k..a...bachory wstrętne,aż się zagotowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.06.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 bionda jak tam nerwy ? przeszło choć odrobinę ? Meri jakiej muzy słuchasz ? ja właśnie słucham sobie nową Florence & machine, na razie szału nie ma, ale kocham ją za wcześniejsze krążki i uwielbiam słuchać jej głosu na razie uwalniam się od myślenia o oknach, drzwiach itd, jutro też jest dzień korzystam z chwili, dzieciarnia zajmuje się sobą, mąż pojechał zatankować, a ja sobie łapię chwilę sama ze sobą, całkiem miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2015 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Jak sięgniesz bez deptania to utnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.06.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Kjuta,przeszło,olśniło mnie ,że wykupiłam ubezpieczenie. Florence to taka zjawiskowa piosenkarka,nie,żebym przepadała ale nigdy nie przełączam gdy ją słyszę,np. w trójce,ma kojący głos i kojarzy mi się z takim dużym barwnym motylem . Pestko,co ja się nakombinowałam kto i co ma ścinać bez deptania:lol2: Pewnie chodzi o kwiatki w trawie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.06.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 można jeszcze łapy bachorom poucinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.06.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Nie no Emi,za dużo sprzątania potem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Anka trafiłaś,teraz to już jestem fioletowa ale nie od gencjany tylko ze złości,dziecka pobiły się o tableta i poszedł w drobny mak,2 koła w ...:mad: Nosz k..a...bachory wstrętne,aż się zagotowałam. Spokojnie bo w Twoim wieku trzeba uwazać na skoki cisnienia A dzieciom serdecznie podziekuj ( koniecznie przez zacisniete zeby) i zastosuj sankcje. Embargo na papu i szaleństwa. Zobaczysz jak szybko zaczną żałować Wiem, zemsta okrutna ale jaaaaaaaaaak przyjemna Kjuta, słucham wszystkiego co w danym momencie mnie chwyta za serce. Naprawde wszystkiego, ale najbardziej zwracam uwage na ciekawy wokal. Musi miec powera a wokalista/ka spiewac z lekkościa a nie jakby kota deska zgniatali. Jest taka jedna trzęsaca dupą z jędrnym udem, na która patrzec nie mogę, ale jak ona zawyje mam ciary. Beyonce jej na imię. Ma niesamowitą lekkość, skalę i wyczucie. Nie ukrywam, ze lubie sobie pospiewac z niektórymi Paniami, ale tylko wtedy gdy nikogo nie ma w domu. Dzieci mi się drą, że za głosno a mąz twierdzi, że nie umiem spiewać Stłamszona i podeptana przez kochająca rodzinkę, nadrabiam w ukryciu Chyba niexle mi wychodzi Adele, Rihanna, Ella Fitzgerald, Lana del Rey, Bajm, Sia i inne... A ostatnio lubie sobie zapodać to... Pewnie, ze trzeba odpocząć. Jutro tez jest dzień i jutro tez cie pomęczę z czarnymi oknami Pestko, komu i co uciąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.06.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 no organy rozrodcze trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2015 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Jezu, to trawa ma organa ? Jakby mój mąz to wiedział to juz dawno by tam nocował i uzywał tych organów. Z niego taki pies na organy że śmiało mógłby miec ksywke organista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.06.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Może go poinformuj o tym, przynajmniej raz się wyśpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts