Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

No własnie avatar !

Codziennie zamierzam o tym napisac i codziennie zapominam.

Słowa swoje kieruje do Mej. Gosiu kochana, ilekroć patrzę na Twój avatar to śmiech mnie dopada totalny. Ten kot i ta jego poza....rozkraczony jakby był tuz przed lub tuz po indywidualnym seksie...

Może teraz, tak dla odmiany wkleisz swoje zdjęcie co ? Tak dawno Cię nie widziałam :)

Blog..........hmmmmm...już jest :) Wymaga poprawek, bo brat nie miał dla starszej siostry czasu, ale zrobi sie jak ciut wydobrzejemy.

Szukajcie...ciekawa jestem czy znajdziecie....

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

heyo

jak tu za Wami nadążyć? miszyn imposibol

marimag doceniam za inwencję twórczą, potrzeba jest matką wynalazków, sytuacji i sposobów na nie również

pomysł na rodziców jest jakby to rzec niepowtarzalny i totalnie niecodzienny - trzymam kciuki

Wiem, że za to co przeżyłaś z rodzinką powinnaś zostać świętą

Twoja desperacja jest jednocześnie motywacją - i może w tym jest metoda

Mariolka, już myślałam, że Cie kosmici porwali.

Gdzieś Ty była co ?

nio porwali i torturowali, ale pary nie puściłam ;)

a gdy zasnęli, to im się wymknęłam i powróciłam

a przy życiu trzymała mnie jedynie myśl o VIP CLUB-ie

mam nadzieję, że Ci się uda, posyłam pozytywne fluidy

i ucałuj dzieci od cioci mariolki http://emots.yetihehe.com/1/cmok.gif

aaaa jeszcze chciałam dopytać bo nie wiem czy już postanowione co z tym blogiem?

hejka bionda co tam u ciebie ? ty budujesz? czy już po ? masz swój wątek bo chętnie bym cię odwiedziła (twój awatar mnie intryguje)

Mój avatar to belfast II czyli domek,który zamierzam wybudować , póki co ciągnę wodę na działkę , działka ma 2500m 2 w tym roku trzeba skończyć ją splacać

doprowadzić wodę i prąd może gaz a z budową ruszymy jak sprzedamy dom a to ciężka sprawa ,chyba że za czapkę gruszek jak mawiał mój tata.

Na razie czytam dzienniki innych budujących i nie napawa mnie to optymizmem:)

O jak fajnie :)

Za tę ciocię, serdecznie Ci dziekuję.

Mam taki swój patent na akceptowanie obcych tzn. znajomych ale takich rzadko widywanych. Mówie właśnie, że to ciocia Kasia czy wujek Paweł i dziewczyny są przychylniejsze...łatwiej sie otwierają :)

Myślałam, że Vip Club to tylko mnie przy życiu trzyma i jako takiej równowadze psychicznej a tu proszę....

A czego ci kosmici chcieli......komórki jajowe buchnęli czy z ziemskiego prawa budowlanego Cie odpytywali ? ;)