marimag 11.03.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No własnie avatar ! Codziennie zamierzam o tym napisac i codziennie zapominam. Słowa swoje kieruje do Mej. Gosiu kochana, ilekroć patrzę na Twój avatar to śmiech mnie dopada totalny. Ten kot i ta jego poza....rozkraczony jakby był tuz przed lub tuz po indywidualnym seksie... Może teraz, tak dla odmiany wkleisz swoje zdjęcie co ? Tak dawno Cię nie widziałam Blog..........hmmmmm...już jest Wymaga poprawek, bo brat nie miał dla starszej siostry czasu, ale zrobi sie jak ciut wydobrzejemy. Szukajcie...ciekawa jestem czy znajdziecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 11.03.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 heyojak tu za Wami nadążyć? miszyn imposibol marimag doceniam za inwencję twórczą, potrzeba jest matką wynalazków, sytuacji i sposobów na nie równieżpomysł na rodziców jest jakby to rzec niepowtarzalny i totalnie niecodzienny - trzymam kciuki Wiem, że za to co przeżyłaś z rodzinką powinnaś zostać świętą Twoja desperacja jest jednocześnie motywacją - i może w tym jest metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Mariolka, już myślałam, że Cie kosmici porwali. Gdzieś Ty była co ? O tak. Moje pomysły sa niepowtarzalne ! Mam to po ojcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 11.03.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Mari, ja tam się na zdjęciach jakoś nie rozpoznaje...kiedyś to byłam piękna i młoda..tera tylko pięknahttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,016_br_orig.gif Dziecię moje jak zobaczyło to zdjęcie, to westchnął; o rany..nie dość, że rudy, to jeszcze w różowej piżamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Chyba trochę przesadzasz. A u tego rudzielca nic nie widzę. Jest jakis taki rozkraczony ale żeby w piżamie Chyba jednak jesteś nieco ładniejsza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 11.03.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ania, Ty nam tu o zdjęciach i to naszych nie mieszaj dawaj link!! za mało informacji jak szukać, co w tytule, jakie słowa do wyszukiwarki... dawaj, dawaj dawaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.03.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 o kurde ale mi dałaś zagadkę , podpowiedz cosik? jakieś wskazówki? , chyba że jakaś inna dziefczynka da mi namiary na bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.03.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 właśnie yhm.. liczyłam na mayday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No dobra Wyślę wam na priv i uprzedzam TO WERSJA ROBOCZA !!!Co o tym myslicie ?Nie wiele tego ale juz początek mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.03.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Privy poleciały Teraz Ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.03.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ale żeś tam dziołcha pojechała z tym tekstem :lol2: a fotka fajna na pewno przyciąga wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Taki Blog to nie w kij pierdział. Nazwa, zdjęcie, ujęcie...żeby nie być śmiesznym, żeby nawiązywało do tematyki, żeby jakos sie kojarzyło...a ustawień tam tyle, że szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 11.03.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 na pewno tytuł jest optymistyczny i to super! bo i chyba ty widzisz światełko , co Anula? wiem że nie teraz i nie dzisiaj (szczególnie dzisiaj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Walka z autyzmem to własnie takie wychodzenie z ciemności w strone światła...Ja tak to widzę. Dla Ciebie, operując znanym Ci żargonem to jak wychodzenie z fedrowania po szychcie ale winda sie zesroła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 11.03.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Mariolka, już myślałam, że Cie kosmici porwali. Gdzieś Ty była co ? nio porwali i torturowali, ale pary nie puściłam a gdy zasnęli, to im się wymknęłam i powróciłam a przy życiu trzymała mnie jedynie myśl o VIP CLUB-ie mam nadzieję, że Ci się uda, posyłam pozytywne fluidy i ucałuj dzieci od cioci mariolki http://emots.yetihehe.com/1/cmok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 11.03.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 aaaa jeszcze chciałam dopytać bo nie wiem czy już postanowione co z tym blogiem? hejka bionda co tam u ciebie ? ty budujesz? czy już po ? masz swój wątek bo chętnie bym cię odwiedziła (twój awatar mnie intryguje) Mój avatar to belfast II czyli domek,który zamierzam wybudować , póki co ciągnę wodę na działkę , działka ma 2500m 2 w tym roku trzeba skończyć ją splacać doprowadzić wodę i prąd może gaz a z budową ruszymy jak sprzedamy dom a to ciężka sprawa ,chyba że za czapkę gruszek jak mawiał mój tata. Na razie czytam dzienniki innych budujących i nie napawa mnie to optymizmem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 O jak fajnie Za tę ciocię, serdecznie Ci dziekuję. Mam taki swój patent na akceptowanie obcych tzn. znajomych ale takich rzadko widywanych. Mówie właśnie, że to ciocia Kasia czy wujek Paweł i dziewczyny są przychylniejsze...łatwiej sie otwierają Myślałam, że Vip Club to tylko mnie przy życiu trzyma i jako takiej równowadze psychicznej a tu proszę.... A czego ci kosmici chcieli......komórki jajowe buchnęli czy z ziemskiego prawa budowlanego Cie odpytywali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Boże, Bionda - 2500 metrów ? Może mnie adoptujesz ? Sprzedajecie dom, żeby budowac dom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 11.03.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Głupie , nie?Ale to długa historia na inną okazję .Też bym ten blog zobaczyła:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts