Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej :bye:

Asiu, nawet nie pytaj.

Tak mi wieczorem pusciły nerwy i adrenalina zeszła, ze az sie poryczałam :bash:

Ze mnie nie jest az taki ogrodnik, zeby jakos ty doradzać, ale fajnie by było gdybys zrobiła zdjęcie tego kawałka.

Rozumiem słowo POMIĘDZY, ale co jest gdzie i w jakim to miejscu to już gdybac sobie mogę.

Czy jest to miejsce gdzie sie chodzi ( ta kostka) czy to tylko jakiś nieuczęszczany pasek, obramówka...

Dawaj foty bo bez tego dupa blada.

Drzewa oliwne ??????????????? :eek:

Maryske posiej. Ależ będzie wesoło :D

Hej Moniko :bye:

Fotki zrobie jutro choć nie obiecuje bo mamy imprezkę integracyjną na ponad 60 osób i troszku zaganiana będę.

Tak mi wieczorem pusciły nerwy i adrenalina zeszła, ze az sie poryczałam

Za przeproszeniem .rodzinka?

Dawaj foty bo bez tego dupa blada.

Na razie w tym miejscu jest kamieni kupa.

Fotki zrobie jutro choć nie obiecuje bo mamy imprezkę integracyjną na ponad 60 osób i troszku zaganiana będę.

szkoła?

Rodzinka w sumie daje cały czas wiec zaczynam kruszeć...czasami puszczam uchem ale dopiero zaczynam sie uczyc asertywności.

Róznie mi idzie :bash:

Wczoraj miałam sporo różnych "incydentów".

To narysuj to jakoś, żeby poglad był.

No szkoła :bash: Kompletnie mi sie nie chce tam iść.

Nie znam tych ludzi i jakos tak.....Nie czuje takiej chemii jak na przykład u Oli w przedszkolu.

Słoiki takie...dzikie, wyobcowane, ani be ani me...

Jutro też mam zamówioną fryzjerkę dla Oli. Ścinamy loki o połowę. dostanie mi sie po łbie od męża za tez sabotaż, ale trzeba to zrobić. Już sie nie dają rozczesywać.

Ja lece w poniedziałek bo zarosłam jak ten głupi i chyba znowu zaszaleje i zrobie sobie wzorek na tym wygolonym placku :D

Fryzjerka z fantazją i śmiała dziewczyna więc cos pocudujem.

Ale u nas cudna burza. Siedziałam na tarasie i oddychałam dopóki nie pierdzielneło tak, ze szyszki z sosny poleciały.

Zwiałam natychmiast bo ja mam raptem dwie szyszunie i czym Ja je potem zastapię ? ;)

Asia, błagam! Rysunek, szkic, patykiem na piasku ale pokaz coś.

Iwonko kochana, nadal nie wiem gdzie mieszkasz :cool:

Mimo rubensowskich kształtów, nie żre po nocach.

Lody mnie nie uspokajają, niestety...

Co innego jakbys mi modżajto zaproponowała...Uuuuuuuuuu!

Po jednym stres mija. Po drugim spiewam.

Po trzecim mnie nie ma :lol:

A o imprezke sie nie martw. Jak tylko nam sie uda zdobyc to o czym tak marzymy to zrobię TAKĄ !!! imprezę, że aż strach sie bać.

no nie chciałam od razu na alkohol Cię wabić :lol:

ale lubię różnego rodzaju drinki, mojito (mom jo to, masz ty to tesz ;) ) co prawda jakieś 3 setki z hakiem km mamy do siebie, ale od czego jest pendolino :D

przypomniała mi się taka sytuacja, kwiecień, zimno jak na biegunie, ja z dwiema kumpelami w drodze do trzeciej kumpeli, środek transportu pociąg, tłok niemiłosierny, ale my szczęśliwe mamy miejsce, dosiada się do nas babka w wieku trudnym do określenia, ale starsza od nas o dobre pokolenie, jak wspomniałam zimno było, ona w spódnicy z gołymi nogami, sandałki, krótki rękaw, pochwaliła się, że jedzie do sanatorium, odpicowana, na stopach na paznokciach błyszczące żele, u dłoni tak samo, oczywiście krwista czerwień, usta wymalowane, brwi zrobione na czarno, fryz zrobiony na stałe - pewnie trzymał się jej przez cały pobyt w sanatorium ;) no słowem przygotowana odpowiednio :lol:

my tam po cichaczu w kubeczkach jakiś alkohol, świetne nastroje, w końcu też jedziemy się bawić, kobieta w międzyczasie zmęczona całonocnym przygotowaniem do dwutygodniowej imprezy zasnęła, zaczęła chrapać i wtedy okazało się, wraz z wydechem oprócz wydawania dźwięków kobieta wysuwała sztuczną szczękę z buzi wysuwając ją na języku, z oddechem wciągała ją z powrotem wydając różnego rodzaju dźwięki, obstawiałyśmy przez całą drogę, kiedy wypadnie jej szczęka na kolana, ale była twarda i doświadczona, wysuwała ją na bezpieczną długość :lol2: skupiała wzrok i uwagę całego wagonu, to była jazda, niezapomniana :rotfl:

tak jakoś mi się przypomniało, że jazda pociągiem może przynieść różne niezapomniane chwile :lol:

miłego!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...te panele...

Ja myslałam, ze znowu coś działasz bez mojej wiedzy ;)

Wiesz, ze Ja nie za bardzo za tym jestem ale kolorystycznie wyszło fajnie.

Jednak obróciłas stół ! :lol2:

LAMPA KONIECZNIE !!!

Jakie masz wizje na powyższą ?

:popcorn:

KA RO LI NAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................!!!!!!!!!

Masz tu link do firmy od trawy:

http://www.rolltraw.pl/o-firmie.htm

Dzis nasza trawa przeszła pierwsze koszenie.

Chodzi sie po niej jak po wysokiej wykładzinie pod która jest gąbka.

Aniu,to jest bardzo praktyczne rozwiązanie,Po prostu,z wielu względów.

A prawda jest taka,że z g..a bata nie ukręcisz i już się pogodziłam,że to moje mieszkanie nigdy nie będzie tak wyglądało jak bym chciała TERAZ.Za późno Cię poznałam :D

Lampa to jakiś potrójny zwis loftowy.

Trzymam kciuki za trawę,

Ja dzisiaj przeżyłam kupę strachu ,pojechaliśmy kupić Fifowi buty i w drodze powrotnej wjechaliśmy do jakiejś meksykańskiej knajpy na obiad,tak na marginesie nikomu nie polecam tego adresu.

Filip wziął sobie zupę fasolową,dostał miskę z jakąś breją posypaną nachosami i Antkowi się zachciało spróbować,zadławił się tym pieprzonym nachosem a ja przeżyłam horror,myślałam ,że się udusi,mam wyrobione odruchy w takich sytuacjach więc zastosowałam chwyt nr 3 i Antek dobrą minutę wisiał głową w dół a ja waliłam go po plecach,było mi wszystko jedno w czyj talerz się wyrzyga,Na szczęście złapał oddech i po strachu ale to jest coś czego najbardziej się boję u małych dzieci,właśnie zadławienia.uff...

Asiu, nie tłumacz mi się.

Kazdy robi jak lubi, podoba mu się, chce, jakie ma fundusze, co sie u niego sprawdza a co nie itp itd.

Z wieloma kwestiami dyskutowac nie będę. Nie mam prawa sie wcinać.

Moge jedynie ocienic zupełnie NIE obiektywnie co mi sie podoba lub co mi pasuje.

Sympatia jaką do Ciebie czuję, przesłania zupełnie wszystko i nawet jakbys sobie ściany G wysmarowała i powiedziała mi, ze jesteś zajebiście szczęśliwa to bym razem z Toba się cieszyła.

KROPKA!

Matko i córko!

Ja tez KOSZMARNIE sie boję zadławienia i dlatego wszystkie leki które podaję dzieciakom sa w postaci syropu.

Fakt ! Moje dzieci maja nadwrazliwości w obrebie jamy ustnej i nie potrafia łykac tabletek. Maja odruchy wymiotne albo wymiotują, drazni je to więc tym bardziej sie boje i unikam.

Mam nadzieję, że mały jakoś doszedł do siebie.

Wniosek z tego taki, że kuchnia meksykańska może zabić! ;)

I tak jej nie lubię :yes:

Mocno pierdziasta jest :yes:

Co do lampy...

Dlaczego potrójny ?

Zrób pojedynczy ale sztuk 2.

Trzy to według mnie za duzo no chyba, że dasz jakies mikruski ale to takie.....hmmmmm...

Jestem po aferze z ojcem.

Własnie mnie nawyzywał i zmieszał z błotem.

Nie ma to jak cudowny weekend z rodzinką.

Cały czas to robie i dlatego dostaję za to.

Tak mnie wqr....że sie poryczałam a teraz siedzę i az mnie dusi tak mi cisnienie podniósł.

Powiem o co chodzi to może mnie zrozumiesz.

Tatuś wymyślił sobie, ze mam posłac dzieci do komunii bo jak nie to odbiore im dzieciństwo a Ola poniewaz nie będzie miała białej sukienki, nigdy mi tego nie wybaczy.

Mówie mu, że to obłuda, że znowu wymusza na mnie udawanie czegoś bo my nie wierzący ale usłyszałam, że to niewazne.do komunii posyłac na religię, latac do kościoła na modły i inne głupoty, a jak juz założy sukienke i będzie szczęśliwa to może przestac chodzić.

Zadałam mu pytanie czy zdaje sobie sprawe z tego co mówi ale usłyszałam......

Naubliżał mi i to zdrowo...