rere79 04.02.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Nie wiem jak Ty Anula, ale ja się bawię SH. Wskazówki Barbe bardzo mi pomogły. Już się nie mogę doczekać aż mebelki zacznę wstawiać. Te właściwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.02.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 tylko kobieta kobiecie umie zrobic naprawde dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.02.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 O mamo, mam nadzieje ze nikogo nie urazilam moim tekstem jak tak to serdecznie przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 tylko kobieta kobiecie umie zrobic naprawde dobrze Tylko nie mówmy tego szanownym małżonkom Nie wiem jak Wasi, ale mój mógłby przestać dziury wiercić i lampy wieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Nie wiem jak Ty Anula, ale ja się bawię SH. Wskazówki Barbe bardzo mi pomogły. Już się nie mogę doczekać aż mebelki zacznę wstawiać. Te właściwe Oj, rere, nie mogę się doczekać jak coś pokażesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 To lepsze niz sex !!!! Mąż mi z pdf zrobił obrazek i malujem te ściany.......Pytanie srylion któreś i na pewno nie ostatnie....Jak do diabła machnąć schody ? Przydały by się..... Tak Kasiu !!!! Tylko kobieta kobiecie dobrze zrobi. Tak przynajmniej jej się wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 O mamo, mam nadzieje ze nikogo nie urazilam moim tekstem jak tak to serdecznie przepraszam Taaaaaaaaaaaaa !!! Proszę Cię !!! Jakbyś nie wiedziała gdzie przychodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 rere, pokaz cos !!! Może doopę w 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.02.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ciesze sie ze moj tekst nikogo nie urazil:D Narendil to zostaje tylko miedzy nami kobietami oczywiscie Jak to lepsze niz sex to juz sie nie moge doczekac mojego pierwszego razu z tym programem:lol2: ciekawe co maz na to:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 A od kiedy, przedstawia sie kochanka, męzowi ?????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Taki mały off topic... Chodze po tych dziennikach, chodzę i krew mnie zalewa. Nie chodzi tu bynajmniej o wnetrza, styl, design. Krew mnie zalewa bo ktoś: - wstawił rogówkę ! - Prof. Szaflik mógł by sie uczyć !!! - ma pokój lub stół jadalny - kuźwa smacznego Nie jestem ortodoksem językowym ( jak widać) ale......litości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.02.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 A od kiedy, przedstawia sie kochanka, męzowi ?????????????????????????????????????? No tak, o tym nie pomyslalam musze sie jeszcze duzo nauczyc:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.02.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Taki mały off topic... Chodze po tych dziennikach, chodzę i krew mnie zalewa. Nie chodzi tu bynajmniej o wnetrza, styl, design. Krew mnie zalewa bo ktoś: - wstawił rogówkę ! - Prof. Szaflik mógł by sie uczyć !!! - ma pokój lub stół jadalny - kuźwa smacznego Nie jestem ortodoksem językowym ( jak widać) ale......litości. ... Polska jezyk, trudna jezyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 04.02.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Oj, babsztyle, niemożliwe jesteście. Ale fajnie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.02.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Oj, rere, nie mogę się doczekać jak coś pokażesz Aniu, jeszcze długaaaa droga. Wam , obeznanym w tym programie, zajeło to sporo czasu. Co my mamy powiedzieć, takie świeżaki w tym temacie rere, pokaz cos !!! Może doopę w 3D Eee, chyba nie potrafie Taki mały off topic... Chodze po tych dziennikach, chodzę i krew mnie zalewa. Nie chodzi tu bynajmniej o wnetrza, styl, design. Krew mnie zalewa bo ktoś: - wstawił rogówkę ! - Prof. Szaflik mógł by sie uczyć !!! - ma pokój lub stół jadalny - kuźwa smacznego Nie jestem ortodoksem językowym ( jak widać) ale......litości. Też czasami zastanawiam się co autor miał na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Kaśka, jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuużo ! Olinkowa, ale się mijamy Dopiero od Ciebie wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Rere, ale pier...lisz !!! Robi mi wizki ( kiedyś), pyta o jakies tutoriale ( co ze słownikeim sprawdzałam) i ściemnie, że świeżynka. Chyba w kroku, jak ta Szewińska. Ja naprawdę jestem zielona i głupia jak but z lewej czy prawej nogi. A może z obu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.02.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=167689&stc=1 Trochę prześwietlone. Zdjęcia się nauczę robić- kiedyś. Edytowane 4 Lutego 2013 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Podejrzewam, że wcześnie, ale wiem jak bardzo frustrująca jest uboga biblioteka SH3D. Import mebli z Google SketchUp 1. Musimy zainstalować kolejny program Do pobrania stąd: http://www.sketchup.com/intl/en/gsu8/download.html 2. Pod tym adresem znajdziecie skarbnicę i sezam wszelkich mebli, dodatków, okien, drzwi. Jednym słowem wszystko, co potrzebne do urządzenia domu idealnego http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ 3. Po znalezieniu modelu, sprawdzamy w jakim jest formacie. SketchUp proponuje dwa: swój wewnętrzny (skp) oraz collada. Jeżeli wybrany model jest w formacie collada, to możemy od razu zaimportować go do SH3D. W przeciwnym przypadku, musimy go przystosować do naszych potrzeb. 4. Otwieramy wybrany model w Google SketchUp. 5. Eksportujemy do formatu akceptowalnego przez SH3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 6. Wracamy do SH3D i naszego projektu. 7. Po kilku kliknięciach dochodzimy do takiego okna. Ustawiamy właściwe wymiary naszego modelu Inaczej może wyjść groteska. 8. Można również zapisać nasz model w programie na stałe. Byleby nie przesadzić, bo zaczniemy się gubić. A zaimportować na nowo zawsze można. 9. Et voilà ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts