żona m 29.07.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 o kurka to nie ciekawie. Widzę, ze matka też kapituluje......Czyli rozumiem, ze ojciec wyprowadził się za scianę, aby Wam przybyło powierzchni życiowej, abyś nie mówiła, ze ciasno? an aserio nie da się domu rodziców wyremontować po twojemu i żyć tam godnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.07.2015 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Asiu, puść mi sygnał kiedy będziesz mogła pogadac przez telefon.Wyjasnię ci wszystko dokładnie bo widzę, że sie gubisz...co zresztą mnie nie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 31.07.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 telefon ci chyba się wyładował, nieprawdaż? Ja później juznie oddzwaniałam, bo utknęłam w ogórach i słoikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.07.2015 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Prawdaż Przetworów mam po kokardkę wiec robie chwilowa przerwę. Jak będziesz mogła/chciała pogadac to jestem czynna prawie non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2015 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Wreszcie sie udało!Po wielu dniach bojów, afer i rozmów, jest zgoda i błogosławieństwo na sprzedaż mieszkania.Biondzia, przestraszyła mnie czarnym scenariuszem, że starzy moga mi zabrac te pieniadze i wtedy juz nic nie zrobimy, dlatego zaparłam się, że MUSZE !!! znaleźć coś co będziemy w stanie kupic za kasę z mieszkania i...ZNALAZŁAM !!!Po weekendzie jedziemy ogladać.Trzymajcie kciuki, żeby nie okazało sie to kupą nad kupami.Ze wzgledu na lokalizację, jest to cenowa mega okazja i trzeba działac szybko.Nie będziemy mieli ani grosza na zrobienie remontu pod nasze oczekiwania czy gusta, ale moze kiedyś...? Może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.08.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Trzymam kciuki, wszystkie 4 (ręczne i nożne) :hug::hug::hug::hug: A, maleństwa masz wyjątkowo dorodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2015 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Dzięki Teraz wóz albo przewóz. Zaczynam się bać decyzji i targają mną watpliwości czy dobrze robię Maluszki dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.08.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Gdy mam takie wątpliwości, a dojście do tego momentu trwało długo, było masę przemyśleń i problemów, ZAWSZE trzymam się pierwszej decyzji choćby potem wydawała mi się nie do końca dobra. To jest krok naprzód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.08.2015 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 to super!!!!!! choć cieszyć się będziemy jak dostaniesz klucze od mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 w umowie sprzedaży podaj koniecznie swoje konto w banku!!!! i do przodu Będzie, dobrze, musi być dobrze :hug: zaraz idę na imprezę do mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.08.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Emi, to nie możliwe . Konto musi być właściciela. Żaden notariusz nie zapisze w dokumencie srzedaży innego konta. To przekręt niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2015 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Staram sie nie pozwolić złym myslom zeżrec mnie do końca, ale rodzinka, tak mnie wykończyła psychicznie, ze zaczynam się bac podejmować decyzje, chocby te najmniej istotne Załamałam się troche i nie wiem jak z tego wybrnąć. Kolejny kłopot na horyzoncie Dom który znalazłam jest troche droższy niz to co będziemy miec ale od czego negocjacje Problemem sa opłaty u notariusza. Nie spodziewałam sie, ze to az tyle kosztuje i na to juz nie będziemy mieli. Co zrobić ? Z obliczeń, wyszło mi że to ponad 12 tysiecy będzie :cry: Zapomniałam Wam napisać. Dom o którym mowa to segment. Nie jest to mój wymarzony układ bo ze wzgledu na dzieciaki, wolałam dom wolnostojacy z jakims tam ogródkiem. Tu ogródka prawie wcale no i sasiedzi. Oby spokojni i cierpliwi. Powysyłam Wam na priv link do ogłoszenia i oceńcie same czy warte to to zachodu czy nie. Dziś chwilke posiedziałam w necie i znalazłam jeszcze kilka domów wolnostojacych za podobne pieniadze, ale juz na zdjeciach widac, że daleko im do stanu technicznego tego segmentu. No dziady sa i tyle. Jedyne co kusi to działki a przeciez dzieciaki tez musza gdzies polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Linki poszły. Dajcie znać czy odebrałyście.Mam jeszcze inne zdjecia tego domu, ale musicie mi podac maile ( o ile chcecie zobaczyć ) bo tu nie wkleję.Pestkowego maila mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Mari a ten segment to gdzie dokładnie, jak okolica? Jak jakaś spokojna, to dzieciaki mogą po ulicy pobiegać, na boisku, na placu zabaw. Nie musza się kisić na podwórkiu. A domek jaki stylowy i klimatyczny jest bardzo spoko, tylko przemalować ściany, płytki w łazience też można przemalować. stan do wprowadzenia szkoda, że nie rzutów domu, tak ze zdjęć ciężko się zorientować, Kuchnia fajna duża, pokoi sporo, ogolenie 220 metrów to mega dużo miejsca Dużo Ci brakuję? może uda się Wam poratować się kredytem jakimś? chociażbym odnawialnym na końcie czy cuś... a ja dziś poznałam nowego faceta mojej matki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.08.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Hej, jak tam poszukiwania? Czymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.08.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 meil poszedł Mari a Ty co myślisz o domu? a Twój mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.08.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 ja bym brałą, wielkich remontów nie trzeba, na podłodze mozaika, wycyklinujesz i posłuży jeszcze lata. Łazienki do remontu, ale na upartego nie ma musu już, natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2015 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Segment stoi w miejscu które równiez brałam pod uwage podczas moich wieloletnich poszukiwań. Okolica bosko zielona, spokojna i taka wczasowa. Kredyt odpada bo nie mamy zdolności. Moze jakąs zbiórke dla nędz na fejsie zarządze i cos uzbieram :cry: Jak nowy absztyfikant ? Dorciu, linka ci podesłałam. Jak chcesz wiecej to wyslij maila. Poszukiwania ida wprost cudownie. Musze brac co jest a nie to co bym chciała Znalezieniem domu, wytraciłam chyba papie argumenty z reki. do tej pory miał nadzieję, że jak mi nie dołozy to sie posramy i tu zostaniemy a tu proszę !!! ZONK !!! Teraz, jakiekolwiek oponowanie swiadczy ewidentnie o złosliwości papcia a nie dobrej woli ale braku mozliwosci...zwłaszcza finansowych. Nie uwierzycie. Własnie znalazłam kolejna chałupa i to nową z dużą działka, wolnostojacy i cena boska. Nie spodziewałam sie, że w tej kwocie mozna cos kupić. Dom jest "przecudnej urody" i brakuje mu 2 pokoi ale działka 900 wiec moze kiedys by go rozbudowac, przebudowac czy cóś... Jakby ponegocjował jeszcze troszke cene to i zostałoby na jego wykończenie TAKA TO PROMOCJA !!! Emilko, a co mozna myslec jak się nie ma grosza w kieszeni i czas goni ? Przykro nam, jestesmy jak zbite psy. wypluci, podeptani, upokorzeni. Musimy brac co jest a nie to co bysmy chcieli. Wysyłam Wam na maila i pozostałe zdjęcia tego segmentu i nowe znalezisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.08.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Mail wysłany.Segment wygląda nieźle tylko szkoda że nie ma rzutów. Widziałaś go już na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.08.2015 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Nie, nie widziałam. Wiem jaki jest układ z opowieści agenta. Jedno co juz na teraz mi przeszkadza to to, że kuchnia jest zrobiona na pietrze ( stąd pewnie jej rozmiar bo zabrano na nia pokój) a salon na parterze. Przenieśc mozna bo sa wyprowadzone media ale na to kaski niet Dziewczyny, czy pozwolicie, ze wyslę Wam zbiorczego maila ? Nie wiem, czy chcecie zeby ktos znał wasze meila a przeciez będziecie je widzieć. Prosze o wyrazenie zgody lub nie wyrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts